CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: daiman

Abang A penagih dadah.sambungan kisah Fendy..

 Close [Copy link]
Post time 2-8-2013 10:33 AM | Show all posts
kesian TT. hahahahha. tt mohon update donggg.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-8-2013 08:30 PM | Show all posts
Xcukup tgn nk update agknyyer nih
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2013 07:41 AM | Show all posts
aku pelik nape benang ni salu naik..ingatkan ade hapdet.  momod,pls tutup je benang ni
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2013 09:56 AM | Show all posts
Tutp jela momod nj
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2013 10:42 AM | Show all posts
Oh no.., momod tolong solex.., tipah tertipu...
Reply

Use magic Report

Post time 3-8-2013 06:00 PM | Show all posts
tt ni tak tau nk reka cerita mcm cite nenek kamsia tu ke?
penat tunggu up date
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2013 02:53 PM | Show all posts
wei mana sambungannya TT? dah kena sekat dek fendy ke ?
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2013 07:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Lorh dah berbulan xda sambungannya...kalau xmau cita awal2 xyah la nak mention psl fendy tu.. cita je psl abg a ko tu.. xda la org tertanya2 tertunggu kan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-8-2013 11:19 AM | Show all posts
tt pengecut...
Reply

Use magic Report

Post time 7-8-2013 11:33 AM | Show all posts
dah bermuka2 surat ingatkan ada sambungannya.....suspen.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2013 11:47 PM | Show all posts
semangat membelek tread ni tapi xde sambungan pon
tt mungkin dah kena warning ngan antu mona dan fendy agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 9-8-2013 11:48 PM | Show all posts
semangat membelek tread ni tapi xde sambungan pon
tt mungkin dah kena warning ngan antu mona dan fendy agaknya
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2013 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
aku saspek TT dh kena sampok ngan antoo mona F
Reply

Use magic Report

Post time 12-8-2013 11:40 PM | Show all posts
Mane...mane...mane...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 12:11 PM | Show all posts
stress aku..mana smbungan nya...
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2013 12:16 PM | Show all posts
lor aku igtkan dh ada sambungan..
nampak cam thread ni asik up je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-9-2013 12:07 AM | Show all posts
Mane niiiii
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2016 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
mana sambungan, dah 3 tahun aku tunggu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 11:42 AM GMT+8 , Processed in 0.092688 second(s), 36 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list