CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2176|Reply: 2

siapa pernah guna cathy l-glutathione cream?? cuba komen sikit..

[Copy link]
Post time 11-5-2013 07:57 PM | Show all posts |Read mode
Salam..

Sesiapa prnh gna x cathy l-glutathione cream nie??
Sbb tgk kat ig dgn fb byk org jual..nak tahu keputihan die ketika pakai je ke??



P/s:kalau dah ada thread nie boleh mergekn
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 31-1-2014 08:36 PM | Show all posts
Hi sis,

saya penjual dan pengguna...

keputihannya mmg marvelous..Boleh ejas..kalau nk putih melepak taruk byk...sikit2 pn takpa....

Review dr kak sebg pengguna:
Kulit kering/ wanita 35thn ke atas: Perlu gunakan pelembab sebab produk ni akan menyebabkan kulit kering.
(kak guna Organic Aid E Moisturizing cream-ada jual kat farmasi/guardian/watson dll, gabungannya sgt mantap)

Kulit berminyak/ sensitif xda masalah guna.

Kulit mmg glowing, lagi kena matahari lagi elok.

Perlu gunakan bedak tabur.

kalau berminat leh ronda blog akak:

http://zizashoppe.blogspot.com

:-)




Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2014 08:37 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-10-2022 01:04 PM GMT+8 , Processed in 0.086182 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list