CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: cikgutuition

Diecast fans - Hotwheels, Matchbox, Maisto etc

[Copy link]
 Author| Post time 20-3-2013 02:06 PM | Show all posts
tatrasta69 posted on 19-3-2013 11:45 PM
Opsss...lupa nak habaq...
Store kat Villa Maria, Montreal, Canada...

he he Dah agak dah.

Nanti bolehle saya kirim ya. :-) Belah2 sana kdg2 ada diecast yg x boleh dapat di sini mcm yg dijual secara exclusive di Kmart dan Walmart.

Reply

Use magic Report

Post time 22-3-2013 02:14 AM | Show all posts
haaa...kat Wallmart murah la jgk...buleh dpt sebijik dalam $8.00 -$9.00..tp kena alert time sale la..brand maisto etc...
Reply

Use magic Report

Post time 25-3-2013 09:51 AM | Show all posts
Ni la store tu...

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-3-2013 12:02 PM | Show all posts
tatrasta69 posted on 25-3-2013 09:51 AM
Ni la store tu...

Menariktu.Saya pun plannya one day nak bukak kedai buku n hobbies cam ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2013 01:47 AM | Show all posts
Insyaallah Cekgu...kalau ada cita-cita, mesti jadi kenyataan punya la...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2013 11:34 AM | Show all posts
Salam semua.. Hanya nak tanya.. Dekat mana yer ada jual Hot Wheels Apptivity yang boleh dimainkan dengan iPad tu yer..
Saya dah cari dekat Toy R Us Midvalley dan Empire Subang tapi tak ada..

Terima kasih..



Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 04:54 PM | Show all posts
Salam...nak join buleh?

















Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 04:55 PM | Show all posts
sket lagi































Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2013 04:59 PM | Show all posts
Sedikit gambar bangunan parking aku kat umah...









Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2013 03:53 PM | Show all posts


Lambo Aventador LP700-4
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 01:00 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2013 01:01 AM | Show all posts


Merc Benz SLS AMG Roadster
Reply

Use magic Report

Post time 8-10-2013 11:04 AM | Show all posts
tossee posted on 26-6-2013 04:59 PM
Sedikit gambar bangunan parking aku kat umah...

wahhhh banyak lagi ruang parking nih...
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 10:18 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2015 10:19 AM | Show all posts
Hurmmmm cam tak bape meriah jer sini.
Ke mana semua menghilang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2015 03:15 PM | Show all posts
kivio replied at 31-8-2013 03:53 PM
Lambo Aventador LP700-4

brand ape nih bro kivio? detailed sungguh

takde yang collect tomica? dekat kinokuniya klcc ada jual. rm11.90 cmtuh satu
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2015 04:42 PM | Show all posts
feuersturm replied at 11-3-2015 03:15 PM
brand ape nih bro kivio? detailed sungguh

takde yang collect tomica? dekat kinokuniya klcc ada  ...

burago

susah nak dapat model lelama...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2021 11:09 PM | Show all posts
dulu zaman 2017-2020 menggila diecast ni, terutama hat redline club for hotwheels la, mai pkp, market mula slow sikit. cuma itu le, scalpers penghancur hobi. banyak insiden case box tak buka lagi dah kena book da. unit treasure hunt pun tinggal harapan je nak jumpa dekat rak, selalu dah masuk  auction kt tenet..
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

21-5-2022 02:18 PM GMT+8 , Processed in 0.091378 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list