CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: miss_sue1203

PENGALAMAN MISTERI & SERAM MISS_SUE

  [Copy link]
Post time 19-12-2012 12:52 PM | Show all posts
patut cari2 tak jpe.. tajuk dah tukar.. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 02:12 PM | Show all posts
aduii...seramnya pengalaman TT. Alhamdulillah, selmat dari gangguan ketikamitu.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 02:17 PM | Show all posts
utk hari nii xde stori ke TT
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 03:19 PM | Show all posts
miss_sue1203 posted on 18-12-2012 10:57 PM
walaupun arini aku tak berapa sihat, tapi aku gigihkan juga utk menaip kisah aku hampir 'dirogol' ol ...

TT jangan risau, org minyak x akan rogol nye. Paling bnyk pun dia akn bogelkan perempuan tanpa sehelai benang dan pangkah 'X' dengan kemaluan.

Rogol tu pantang larang dia ketika menuntut ilmu. Dia rogol memang silap la terus hilang power setannya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 05:23 PM | Show all posts
mrbotak posted on 19-12-2012 12:52 PM
patut cari2 tak jpe.. tajuk dah tukar.. huhu

bang botak.. dah kompius ni.. dulu tajuknya apa?
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 08:32 AM | Show all posts
hest posted on 19-12-2012 05:23 PM
bang botak.. dah kompius ni.. dulu tajuknya apa?

dulu tajuk nye pasal katil berhantu (tak ingat tajuk penuh nye).. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 08:57 AM | Show all posts
mrbotak posted on 20-12-2012 08:32 AM
dulu tajuk nye pasal katil berhantu (tak ingat tajuk penuh nye).. huhu

ooo ok.. sebab hest pun jadik kompius abang cakap ni teringat dah la.. tengkiu
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 09:13 AM | Show all posts
merempit hingga ke akhirnyer, tq tt ngn kekawan yang share stori the mori
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 09:36 AM | Show all posts
alaa sue cakap jer laa TI*S ..sekolah glamour tuh kat johor hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 09:46 AM | Show all posts
miss_sue1203 posted on 16-12-2012 09:13 PM
ceh! kaum kerabat kah???...

TI*S kaulah obor kami ....klu betul, nie my super junior nie....tasik y tu dari dulu memang best utk skodeng merpati sejoli
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 04:45 PM | Show all posts
miss_sue1203 posted on 13-12-2012 09:09 PM
citer pasal katil abis kt situ je la...sbb pas tu aku pon pindah umah lain...takde makna aku nk bwk  ...

awk banyak tgk misteri nusantara ke? atau ghosbuster?? kalau sy, hantu ada dtg dalam mimpi jek. mcm2 hantu ada dtg. tp xdelah kacau lebih2. sy pernah mimpi sy jd presiden amerika. hantu barrack obama kacau. nasib baik agent sy james bond ada tembak dia.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 05:02 PM | Show all posts
sapeka posted on 14-12-2012 09:34 PM
wah menarik la cite TT
best sangat sampai meremang je rasa..
nak p dapo pon dah takot dah ney...

cita tt cm cita cerekerama hari sabtu malam ahad. boleh menang anugerah drama skrip terbaik
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2012 05:49 PM | Show all posts
singajantan posted on 20-12-2012 09:36 AM
alaa sue cakap jer laa TI*S ..sekolah glamour tuh kat johor hihihi

sebab glamer la taknak mention...sia2 je karang aku kena saman....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-12-2012 05:51 PM | Show all posts
nhuser posted on 20-12-2012 09:46 AM
TI*S kaulah obor kami ....klu betul, nie my super junior nie....tasik y tu dari dulu memang best u ...

wahh!! jumpa jgk kaum kerabat!!..tahun bilakah SPM???...
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 06:03 PM | Show all posts
evilcooler posted on 19-12-2012 03:19 PM
TT jangan risau, org minyak x akan rogol nye. Paling bnyk pun dia akn bogelkan perempuan tanpa seh ...

org minyak kena rogol 44 anak dara baru ilmu nye menjadilah. kalau rogol janda anu dia akn mati pucuk ilmu dia akan hilang kalau ko tak percaya ko tanya org stsyen minyak
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 10:54 PM | Show all posts
AdamBillionaire posted on 20-12-2012 06:03 PM
org minyak kena rogol 44 anak dara baru ilmu nye menjadilah. kalau rogol janda anu dia akn mati pu ...

Apa barang main rogol2..x feel kalau paksa2 ni. Pangkah kapur kat tut lagi best. Fast and efficient. Pervert gittew
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2012 11:31 PM | Show all posts
miss_sue1203 posted on 18-12-2012 10:57 PM
walaupun arini aku tak berapa sihat, tapi aku gigihkan juga utk menaip kisah aku hampir 'dirogol' ol ...

selamat muka TT tak sempat kena pangkah ngan org minyak tu ek..... seram2... tp mmg pelik,,, kat mana2 pun ada je kisah org minyak ni.. n mcm2 petua nak elak org minyak,, pakai baju terbalik la, kasut kena susun terbalik la.. pendek kata semua nak kena terbalik la,, keberkesanannya.. tak dapat dikenalpasti..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2020 07:18 PM From the mobile phone | Show all posts
TuntungReturn replied at 13-12-2012 08:15 PM
off topik,ade dlu aku tedengar kisah katil behantu kt pusat latihan tentera katanya,tak taw la kat ...

Tak salah yg ni thread by Komrade. I baru baru time covid. Try lah cari. I lupa title.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 03:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Seramnya baca
Reply

Use magic Report

Post time 15-9-2021 02:04 PM | Show all posts
subee replied at 13-12-2012 05:44 PM
Hangpa....

Sementara nak tunggu miss sue siap mandi segala. Mai subee nak crita kat hangap pasai  ...

hi subee...boleh tak nk copy paste cite nie...best...cm mremang seluruh bulu yg ade di bdn ku...nanti iolss kreditkan kt uolss kay?heheheheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 08:55 PM GMT+8 , Processed in 2.992860 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list