CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: miss_sue1203

PENGALAMAN MISTERI & SERAM MISS_SUE

  [Copy link]
Post time 14-12-2012 08:21 PM | Show all posts
miss_sue1203 posted on 14-12-2012 07:31 PM
1. Aku rasa kesalahan aku biasa2 je...FLY MALAM...hehe!!..ramai2 budak asrama yg buat...tapi ntah  ...

Nape lak cikgu yg xkenal u tu nak bg tumpang rmh dia?

X confront dgn dia ke psl kejadian mlm pertama tu?
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 09:34 PM | Show all posts
wah menarik la cite TT
best sangat sampai meremang je rasa..
nak p dapo pon dah takot dah ney...
nak lagi!!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 09:41 PM | Show all posts
dari awal aku layan seram..dah sampai page 3 jadi lawak pulak. TT ni bukan main brutal, sebab tu momok suka buat kawan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2012 10:05 PM | Show all posts
marufie posted on 14-12-2012 08:21 PM
Nape lak cikgu yg xkenal u tu nak bg tumpang rmh dia?

X confront dgn dia ke psl kejadian mlm pe ...

ntah! dia kata kesian tgk aku dah nk SPM tp kena 'musibah' camtu plak...padahal ramai je budak2 satu SPM aku yg kena gantung...ntah nape dia pilih aku pon, aku tak tau...mmg masa tu aku kena teruk dgn cikgu disiplin skolah...padahal ni kes asrama, warden dah takleh handle aku kot, so dia serahkan kes aku pada cikgu disiplin...cikgu disiplin ni pulak jenis yg meroyan...kes kecik, tapi dia basuh aku hari2, mcm aku dh bunuh org! mmg aku hari2 kena panggil dgn cikgu disiplin, bila dh kena hari2, melawan la jgk aku, mana taknye dia mula merepek tuduh aku yg bukan2 plak masa fly malam...
Kes aku ni mmg semua cikgu cikgi tau...so ada la yg bersimpati dgn nasib aku...oh ya! masa kena panggil dgn cikgu disiplin ni, aku sorang je....sbb bdk2 junior tuduh aku mastermind yg ajar bdk2 semua fly malam...padahal aku sndri diajar oleh kawan aku...
Walaupun aku kena tiaw sorang2, tapi aku tak ambik hati dan simpan dendam pon pd bdk2 junior @ kwn2 aku yg lain...bagi aku, takpelah, dah bahagian aku kan...tapi mmg diaorg semua rasa bersalah dgn aku sgt...
Tu yg tetiba je cikgu ni yg aku tak kenal ni, tetiba datang nk tolong aku......

Pasal umah dia tu, mmg aku tak confront pon...takkan nk confront plak, dah org nk tolong, kita plak dok kata umah dia berhantu...tak elok la kan....lagipon diaorg baik...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-12-2012 10:09 PM | Show all posts
aladondang posted on 14-12-2012 09:41 PM
dari awal aku layan seram..dah sampai page 3 jadi lawak pulak. TT ni bukan main brutal, sebab tu mom ...

hahaha!!..ke ko nk ckp..."erangai aku cam setan, tu yg setan suka nk berkawan"....
takpelah aku tak kisah pon...hehe!!..tapi aku mmg brutal pon...aku slalu kata aku penakut tapi bila sesuatu keadaan tu aku berani plak...kadang2 terlampau berani dan berani yg aku sendri tak jangka....
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 10:15 PM | Show all posts
Suka baca citer TT ni....mcm2 citer ada kat sini...seram...konflik ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 10:41 PM | Show all posts
Hangpa...

Laki aku baru balik dari 2-day course kat training centre bank dia dekat bangi tu.....training center dia mmg terkenal dgn cerita2 seram...kali ni one of his coursemates kena kacau...

Dalam koi 4am lagu tu...mamat ni terjaga pasai dia rasa ada orang tidoq belakang dia...member sudah pucat laaa....pasai dia tidoq sorang2 jaaa....roommate pulak register bilik saja, tapi tak tidoq situ pon....paih tu, entiti tu hembuih2 telinga dia....dia pon baca laa ayat kursi....entiti tu buleh bisik cakap..'ko baca apa tu...ayat kursi eh...'  paih tu entiti pon ikot baca sekali....sampai satu part tu...tup2 benda tu hilang....mamat tu teruih bangun bukak segala  lampu yang ada, tv....berjaga sampai pagi....esok pi course...tersengguk2 mengantok!
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 10:55 PM | Show all posts
best la cite ni. haha. TT fly malam tu pegi manenye. kalau saye mase dulu2 pegi memancing bile fly.sampai la ade orang kampung report .tu yang kantoi

Saya dah masuk fanclub TT anda bile lagi  
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 11:27 PM | Show all posts
Sy bc kisah2 kat sini sambil dgr ayat ruqyah dan surah al baqarah
Reply

Use magic Report

Post time 14-12-2012 11:47 PM | Show all posts
shanshero posted on 14-12-2012 03:51 AM
character mona fandey kan ke menarik. gaya dia menyanyi and body language dia. tangan mona pun ber ...

ya hari tu bukak youtube tgk mona fandey nyanyi lagu dia tajuk Ratapan Anak ke kalo tak silap...bila tengok rasa cam tak nak berhenti je..then terngiang-ngiang pulak masa nak tido..adehhhh nyesal pulak rasanya
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 12:36 AM | Show all posts
mula2 ingat tt ni perempuan melayu terakhir gitu last2 bukak cite psl halau housemate pergh tomboi la plak. Ada kes displin ropanya.
Beraninya gado ngan jantan. Abg kwn sendiri lak tu. kwn tu plak termkn diri sndiri, sndiri sewakan kat tt last2 sendiri dihalau
Mai plak bf gado kat tgh jln msk kes pulis plak...

Sib bek TT x mati pekena ngan jantan tu, klu x ada kwn la ngan antu Gugur tu.
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 01:19 AM | Show all posts
dalam citer TT kan, banyak betul penggunaan Malam pertama. Brutal brutal TT pon ade bopren gak..skrg dah jadi mak org pon kan...
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 01:45 AM | Show all posts
stania83 posted on 15-12-2012 01:19 AM
dalam citer TT kan, banyak betul penggunaan Malam pertama. Brutal brutal TT pon ade bopren gak..skrg ...

hari2 mlm pertama ngan boipren ngan antu pon, x penat ke klimaks byk kali
main2 je tt... jgn mareee..  
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 02:35 AM | Show all posts
Menarik citer ni... teringat balik kerusi berhantu kat matrik aku... hehe... tenkiu sharing, penceritaan menarik dan mudah paham... macam rase bercerite depan aku plak... we want more~
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2012 11:50 AM | Show all posts
khairil007 posted on 14-12-2012 10:55 PM
best la cite ni. haha. TT fly malam tu pegi manenye. kalau saye mase dulu2 pegi memancing bile fly.s ...

aku dulu kalu fly, selalu lepak kt tasik belakang asrama aku...tasik ni mmg tasik rekreasi pada siang hari...tapi pada malam hari, jadi tempat maksiat.....so aku ngan member2 aku menyekodeng la, apalagi....tapi kadang2 bila dh boring sekodeng org, kitaorg pergi ke bandar...sekolah kitaorg terletak di tengah2 bandar, so kalu setakat jalan kaki dr asrama ke bandar, tu biasa dah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2012 11:54 AM | Show all posts
merry01 posted on 14-12-2012 11:47 PM
ya hari tu bukak youtube tgk mona fandey nyanyi lagu dia tajuk Ratapan Anak ke kalo tak silap...bi ...

sagaknye camtu la kot yg ank saya rasa...dia tgk lagu Ratapan Anak tu laa...bila saya sruh stop, dia macam tak endahkan, pastu tgk sorang2 plak tu...malam2 terus termimpi2...amek ko! siap menyebut2 lagi...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-12-2012 12:10 PM | Show all posts
din_atos posted on 15-12-2012 12:36 AM
mula2 ingat tt ni perempuan melayu terakhir gitu last2 bukak cite psl halau housemate pergh tomboi l ...

aah aku ni masa ank dara mmg agak 'gangster' sket...takde maknanye pompuan melayu terakhir bagai...
tapi ganas2 pon ramai boipren.. kehkehkeh!!!...
kadang2 kalu tgh jalan sorang2, pastu ada org dok memerhati je kan...dgn selamba aku akan cakap "Ko aphal pandang2??"
Hahaha!!..tapi skrg dah lembut sket laa...dh bertudung...sejak dh beranak pinak ni kan....
Reply

Use magic Report

Post time 15-12-2012 12:25 PM | Show all posts
Menarik! stori la lagi
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2012 12:44 AM | Show all posts
rozzelle posted on 15-12-2012 12:25 PM
Menarik! stori la lagi

Nak story apa lagi ? kuikui
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2012 02:20 AM | Show all posts
menarik. bukan cerita je, karakter TT ni sendiri pun menarik. tak pernah dengar pompuan buat kes sampai kena gantung asrama. pulak tu bila fly pi skodeng orang pulak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 11:14 PM GMT+8 , Processed in 0.078277 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list