CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Pailang

Cara letak video youtube dalam posting,dan facebook video page 2.post 39

[Copy link]
Post time 12-2-2013 12:32 AM | Show all posts
/watch?v=7H0vmuFmrqI Last edited by kataka on 12-2-2013 12:38 AM

Reply

Use magic Report

Post time 19-2-2013 10:20 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-2-2013 07:01 PM | Show all posts
kataka posted on 12-2-2013 12:32 AM
/watch?v=7H0vmuFmrqI


salah tu bro. ni tengok gambar kat bawah ni:


Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 08:53 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2013 08:54 PM | Show all posts
Pailang posted on 21-2-2013 07:01 PM
salah tu bro. ni tengok gambar kat bawah ni:

tq bro .. ak ni it noob


Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 02:22 PM | Show all posts
teka-teki:

tau x cemana nak letak video facebook dlm posting?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 09:52 PM | Show all posts
maxim posted on 19-3-2013 02:22 PM
teka-teki:

tau x cemana nak letak video facebook dlm posting?

.
yg tu aku langsung xtahu. tak silap aku memang takde kot fungsi untuk buat macam tu. cuma video youtube je boleh. tapi kalau admin buat fungsi tu kan lagi bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 10:05 PM | Show all posts
Pailang posted on 19-3-2013 09:52 PM
.
yg tu aku langsung xtahu. tak silap aku memang takde kot fungsi untuk buat macam tu. cuma video ...

iyalah..seharusnya admin menambah fungsi facebook video jgk..memandangkan penggunaan facebook video pn semakin berleluasa pada masa kini

aku tgk cara embednya lebih kurang sama dgn utube..jd seharusnya tiada apa2 masalah


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 10:09 PM | Show all posts
maxim posted on 19-3-2013 10:05 PM
iyalah..seharusnya admin menambah fungsi facebook video jgk..memandangkan penggunaan facebook vide ...

setuju
forum ni akan lagi sempurna  kalau fungsi tersebut dilaksanakan..





Reply

Use magic Report

Post time 19-3-2013 10:11 PM | Show all posts
Pailang posted on 19-3-2013 10:09 PM
setuju
forum ni akan lagi sempurna  kalau fungsi tersebut dilaksanakan..

ya..mohon @skymania sampaikan kepada admin ya
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 11:27 AM | Show all posts

belum ada fungsi untuk letak facebook video
apa pun good idea...akan cuba bincang dengan teknikal
kalau tak ada masalah nanti akan wujud la tu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-3-2013 07:43 AM | Show all posts
admin6 posted on 20-3-2013 11:27 AM
belum ada fungsi untuk letak facebook video
apa pun good idea...akan cuba bincang dengan teknikal ...

ty admin sebab bagi respon. arap2 jadilah nanti.
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2013 08:44 PM | Show all posts







Last edited by Al-Patih on 29-3-2013 05:15 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 09:29 AM | Show all posts
admin6 posted on 20-3-2013 11:27 AM
belum ada fungsi untuk letak facebook video
apa pun good idea...akan cuba bincang dengan teknikal ...

dan juga video dari KEEK..tgh trending skarang ni

Comments

ok.TQ  Post time 8-4-2013 03:56 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 03:36 PM | Show all posts
admin6 posted on 20-3-2013 11:27 AM
belum ada fungsi untuk letak facebook video
apa pun good idea...akan cuba bincang dengan teknikal ...

en A6.. mintak tolong tgkkan yg neh..

Dear Moderator, Kenapa I tak boleh pakai smilies dah ni...pagi tadi OK? Ada additional column yg 'block' to get the smilies or emoticons dalam both mode #Reply and also #Advanced Mode.

Pls clarify.
Thanks.
Ipad 2 user.


Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2013 04:01 PM | Show all posts
skymania posted on 8-4-2013 03:36 PM
en A6.. mintak tolong tgkkan yg neh..


kalau kes2 macam ni suruh dia print screen then bagi kita tengok. lagi senang nak tahu apa additional column yang dimaksudkan itu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2013 10:45 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2013 12:04 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2013 05:33 AM | Show all posts
maxim posted on 19-3-2013 10:05 PM
iyalah..seharusnya admin menambah fungsi facebook video jgk..memandangkan penggunaan facebook vide ...

ohya..in case bro belum tau..atau sudah tau pun .ini untuk info
ahli-ahli forum yang lain juga..forum Cari sudah boleh post
Facebook video.. boleh refer sini thread Admin 6

http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=723598&extra=page%3D1

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2013 06:09 AM | Show all posts
trunks posted on 1-5-2013 05:33 AM
ohya..in case bro belum tau..atau sudah tau pun .ini untuk info
ahli-ahli forum yang lain juga..f ...

iya sudah tahu, thx baideway ya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-5-2022 04:45 AM GMT+8 , Processed in 0.091943 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list