CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Pailang

Cara letak video youtube dalam posting,dan facebook video page 2.post 39

[Copy link]
Post time 1-5-2013 09:36 AM | Show all posts
jejarihalus posted on 30-4-2013 10:45 PM


testing...

Last edited by loQlaQ on 1-5-2013 09:47 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-5-2013 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
lagi testing..

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2013 04:20 PM | Show all posts
@admin6 bleh x nak request letak button utube n fesbuk video tu kat Quick Reply
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 12:50 AM | Show all posts
maxim posted on 5-5-2013 04:20 PM
@admin6 bleh x nak request letak button utube n fesbuk video tu kat Quick Reply

brotha max..

kalau bro tag admin tanpa ada hyperlink

@admin6

admin tak dapat alert..

ohya..untuk jawab soalan bro tentang letak button di quick reply
jawapan= belum boleh lagi..

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2013 01:02 AM | Show all posts

ya..tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2013 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks posted on 11-5-2013 12:50 AM
brotha max..

kalau bro tag admin tanpa ada hyperlink

knapa ye x blh?
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2013 11:22 AM | Show all posts
maxim posted on 27-5-2013 09:57 AM
knapa ye x blh?

sebab quick reply hanyalah khas untuk yang quick function sahaja
nak semua function ada, boleh guna new reply.

Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2013 11:27 AM | Show all posts
trunks posted on 27-5-2013 11:22 AM
sebab quick reply hanyalah khas untuk yang quick function sahaja
nak semua function ada, boleh gu ...

bkn la nak semua, skadar utube je, zaman skang ni mmg suma nak kene cpt. utube pn dah jd antara content post yg utama kat forum ni. lg better kot dari letak function CODE yg org x brapa guna sgt tu?

tp xpe la xleh pn..skadar cadangan je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-5-2013 11:49 AM | Show all posts
maxim posted on 27-5-2013 11:27 AM
bkn la nak semua, skadar utube je, zaman skang ni mmg suma nak kene cpt. utube pn dah jd antara co ...

mungkinla satu hari nanti mana tau kan..
bukan kita nak post youtube video setiap hari.
tak apa cadangan yang amat baik ..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2013 11:52 AM | Show all posts
trunks posted on 27-5-2013 11:49 AM
mungkinla satu hari nanti mana tau kan..
bukan kita nak post youtube video setiap hari.
tak apa  ...

super mod tu baru dilantik ye? cam baru prasan coz slalu pakai tablet. tahniah ya
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2013 12:00 PM | Show all posts
maxim posted on 27-5-2013 11:52 AM
super mod tu baru dilantik ye? cam baru prasan coz slalu pakai tablet. tahniah ya

ye baru 2 hari ..thanks  


Last edited by trunks on 27-5-2013 02:01 PM

Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2013 08:45 PM | Show all posts
testing 1 2 3


yes! berjaye
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2013 03:40 PM | Show all posts
test

Reply

Use magic Report

Post time 27-6-2013 11:51 AM | Show all posts
susah pulak Last edited by shanshero on 27-6-2013 12:10 PM

Reply

Use magic Report

Post time 14-8-2013 07:55 AM | Show all posts
whadda posted on 12-12-2012 05:45 PM
copy semua huruf/nombor selepas sama dengan = (yang pink color tu je) http://www.youtube.com/watch?v ...

heheh...! ty whadda... jadik pun tempelan youtube saye... suka! suka!

Reply

Use magic Report

Post time 17-9-2013 11:09 AM | Show all posts
testing  jugak......
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-9-2013 12:00 PM | Show all posts
testing


Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2013 07:42 PM | Show all posts
Last edited by benzo33 on 30-9-2013 07:44 PM

Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2013 09:55 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:56 PM GMT+8 , Processed in 0.113235 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list