CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Pailang

Cara letak video youtube dalam posting,dan facebook video page 2.post 39

[Copy link]
Post time 23-10-2021 12:21 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-10-2021 08:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak menjadi la.  Cmna nk post utube video pakai interface baru ni?
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2021 04:46 PM | Show all posts
Edited by trunks at 31-10-2021 04:49 PM
Berries09 replied at 25-10-2021 08:26 PM
Tak menjadi la.  Cmna nk post utube video pakai interface baru ni?

macam biasa saja,ambil code ID hujung youtube tu selepas
contoh    https://www.youtube.com/   watch?v=hPC2Fp7IT7o

dan paste sini






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 10:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by nynynyny at 7-11-2021 02:26 PM
trunks replied at 31-10-2021 04:46 PM
macam biasa saja,ambil code ID hujung youtube tu selepas
contoh    https://www.youtube.com/   watc ...


Kat mana? Tak boleh pun

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:08 PM | Show all posts

dah upload ke belum awak gambar tu hehe

The requested page was not found
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 7-11-2021 02:08 PM
dah upload ke belum awak gambar tu hehe

The requested page was not found

Ok jap dh edit
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2021 03:36 PM | Show all posts

klik gambar tu. copy image address
dan paste ke keforum ni, tapi saya nampk awak dah berjaya buat tu


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 31-10-2021 04:46 PM
macam biasa saja,ambil code ID hujung youtube tu selepas
contoh    https://www.youtube.com/   watc ...

Tempat nk letak youtube video id tu tk nmpk. Kt advanced option pon tk nmpk.. i pakai mobile browser kt phone. Dulu sblm forum tuko interface nmpk.. l ni tak nmpk dah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-11-2021 10:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Berries09 replied at 19-11-2021 10:07 AM
Tempat nk letak youtube video id tu tk nmpk. Kt advanced option pon tk nmpk.. i pakai mobile brows ...

Tolonnnng anyone sesiapa macam mana nak post video instead link
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2021 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 31-10-2021 04:46 PM
macam biasa saja,ambil code ID hujung youtube tu selepas
contoh    https://www.youtube.com/   watc ...

Ajar saya please macam mana nak post youtube video , lepastu orang bukak website automatically video jalan
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:33 AM | Show all posts
Berries09 replied at 19-11-2021 10:07 AM
Tempat nk letak youtube video id tu tk nmpk. Kt advanced option pon tk nmpk.. i pakai mobile brows ...

maaf ye lambat. mobile edtion tiada button2 itu semua buat masa ini
awak kena view dari mobile guna pc edition dan buat macam biasa
masukan youtube id .


Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 03:58 AM | Show all posts
mendeluk replied at 24-11-2021 10:40 PM
Ajar saya please macam mana nak post youtube video , lepastu orang bukak website automatically vid ...

website guna wordpress ke? kalau ya, pergi youtube video,dan tekan share
ambil code embed dan paste ke 'text' di new post dan paste embed kod itu





untuk auto play video tersebut di website

tengok tutorial ni.kalau susah ,taip keyword di youtube cari lagi video lain



-----------------------------------------------------------------------
kalau itu bukan maksud awak cuba bagi saya details masalah

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2021 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 25-11-2021 03:58 AM
website guna wordpress ke? kalau ya, pergi youtube video,dan tekan share
ambil code embed dan past ...


Website guna mobile. Macam mana eh? Banyak kali post link tak nampak gambar pun, link je

And iols nak youtube terus autoplay. Tolong hehe
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2021 03:41 PM | Show all posts
mendeluk replied at 25-11-2021 10:18 AM
Website guna mobile. Macam mana eh? Banyak kali post link tak nampak gambar pun, link je

And iols ...

oh hehe.kalau nak autoplay youtube kena ikut tutorial di atas tu.
kalau dalam website,kita post link ,memang tak keluar gambar.
gambar,awak kena tekan button upload ,tengok anak panah


Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2021 01:54 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 10:40 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 19-12-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 10:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Ok last last...
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2021 11:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2022 01:47 AM From the mobile phone | Show all posts
6HaTP7Mj_TM
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

10-8-2022 03:58 AM GMT+8 , Processed in 0.083611 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list