CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 65363|Reply: 226

Cara letak video youtube dalam posting,dan facebook video page 2.post 39

[Copy link]
Post time 12-12-2012 05:31 PM | Show all posts |Read mode
mungkin soalan ni soalan bodo bagi korang. tapi aku rasa lebih baik aku tanya daripada aku berdiam diri. aku tak mau jadi hipokrit.

aku tak tau macam mana nak embed video kat dalam post dan dalam thread. aku dah try letak, tapi takde video. jadi macam kat bawah ni:



nampak kosong je kan??

ni link dia http://www.youtube.com/watch?v=7H0vmuFmrqI

sesiapa boleh tolong ajar aku macam mana nak letak video direct ke dalam post kita so orang2 yg nak tengok takyah klik ke link untuk nak tengok?

ada pepatah mengatakan, "Malu bertanya sesat jalan" so, aku tak nak sesat jalan walaupun soalan ni macam bodo. Sebab aku masih newbie lagi dalam forum ni.... Last edited by trunks on 1-5-2013 05:39 AM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 05:45 PM | Show all posts
copy semua huruf/nombor selepas sama dengan = (yang pink color tu je) http://www.youtube.com/watch?v=7H0vmuFmrqI paste kat link youtube...

tadaaaaa....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2012 05:56 PM | Show all posts
whadda posted on 12-12-2012 05:45 PM
copy semua huruf/nombor selepas sama dengan = (yang pink color tu je) http://www.youtube.com/watch?v ...




ooo... ok mekasih whadda.
nah aku kasi bunga Last edited by Pailang on 12-12-2012 05:58 PM

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 06:04 PM | Show all posts
nk tumpang try hihi
Last edited by albusseverrusP on 12-12-2012 06:06 PM

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 06:30 PM | Show all posts
Kan boleh tanya kat bod maklom balas....adoiiiiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2012 06:55 PM | Show all posts
nuryakmal posted on 12-12-2012 06:30 PM
Kan boleh tanya kat bod maklom balas....adoiiiiii


aku tak tau kat mana tu. pindahkan jelah abis cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 07:35 PM | Show all posts
Pailang posted on 12-12-2012 06:55 PM
aku tak tau kat mana tu. pindahkan jelah abis cerita.

bukan mod sini. sorry.
nmpk tak panel atasssss sekali. ade tulis maklum balas. klik situ...



Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 09:36 PM | Show all posts
pindahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 11:49 PM | Show all posts
juju_amin84 posted on 12-12-2012 09:36 PM
pindahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh


Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2012 12:27 AM | Show all posts
Sorry mod juju..tersilap tekan button...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:47 PM | Show all posts
kenapa saya buat xjd yer???ade sesapa boleh tolong ajarkan,
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:49 PM | Show all posts


cubaan

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:50 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:51 PM | Show all posts
kenapa kosong jer yer.....
tolong,,,,..........
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:56 PM | Show all posts


cubaan sekali lagi

Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:57 PM | Show all posts
ok sy dah boleh buat......
tq
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 08:39 PM | Show all posts
sheely posted on 7-2-2013 01:57 PM
ok sy dah boleh buat......
tq


tahniah sebab dah berjaya! nah bunga sekuntum:

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:48 AM | Show all posts
tq2.......
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 09:44 PM | Show all posts
Edited by kp5x at 4-6-2015 11:01 AM

deleted..........................
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2013 09:57 PM | Show all posts
Edited by kp5x at 4-6-2015 10:38 AM

deleted...................
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-6-2022 03:19 PM GMT+8 , Processed in 0.277543 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list