CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 4077|Reply: 5

Cara kembangkan online bisnes:tukar2 pendapat

[Copy link]
Post time 25-11-2012 11:16 PM | Show all posts |Read mode
hai ols..
nak minta pendapat daripada usahawan internet yang lain
yang dah otai dan berpengalaman
yang ade pengalaman sikit2 pon boleh join
yang baru nak mulakam bisnes pon boleh jugak
kita bertukar-tukar pendapat..

persoalan saya adalah:
bagaimana nak majukan perniagaan online ney?
macam mana nak menarik lebih ramai pelanggan  berkunjung ke kedai online kita?
di harap anda semua dapat membantu..

anda semua di jemput melawat page  saya:
https://www.facebook.com/TudungsCubic?ref=hl

setelah melawat anda boleh la bagi pandangan  dan kritikan membina
untuk membantu saya memajukan bisnes ney..
terima kasih semua..

Last edited by sapeka on 16-11-2014 11:40 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2012 05:33 PM | Show all posts
Sy rase kene promote habis2 kat fb kot...cara2 leh belajar ngan faisal ishak...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 12:11 PM | Show all posts
fb ok gakk.. tapi yg lebih effektif adalah menarik customer melalui google atau seo marketing.

saya tengok, website saya sendiri 90% traffic adalah daripada google. Jadi tak rugi kalau invest untuk SEO marketing nie.

SJ
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 02:37 PM | Show all posts
first build up ur networking or new friend..second pay advertise dekat blog2 yang trafic nya sangat power..cth blogserius,ondscene,tayar golek,dan memacam blog gugurl lain lagi.bukan mahal pon..
Reply

Use magic Report

Post time 5-11-2014 11:58 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 28-2-2015 03:32 AM | Show all posts
Guna cara percuma je.

Bina networking. Cari rakan JV dari company yg dah ada nama..

Kalau kurang faham boleh rujuk sini > TEKNIK JV
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-9-2022 08:08 AM GMT+8 , Processed in 0.099149 second(s), 26 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list