CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123Next
Return to list New
View: 39217|Reply: 50

perlukah urut batin sebelum kawin????

  [Copy link]
Post time 30-8-2012 11:23 PM | Show all posts |Read mode

salam sejahtera semua....

minggu depan aku nak nikah....tapi buat simple2 je la memandangkan aku ni student lagi....

nak tanya sikit.....

sebelum malam pertama perlu ke buat urut batin...?????

ada kawan2 aku suggest suruh buat spt urat2 dapat diluruskan, angin dapat dibuang.....

tapi aku mcm x berani je nk buat....buatnye tersalah urut, x berfungsi langsung plak kang...


so ape cadangan korang semua////////////////................
Reply

Use magic Report

Post time 30-8-2012 11:34 PM | Show all posts
sy belum kawen lagi..tp sy rasa x payah kot..
lg prefer gi spa..
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 12:30 PM | Show all posts
Opismet sblm kawen semua g urut2 sbb tukang urut offer aku plak lupa nk tanya apa hasilny
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 03:46 PM | Show all posts
ceh.. best la ko dapat kawin... dapat la ko merasa tidor katil besar.. aku ni dok rasa tilam bujang je la.. kah kah kah..

dari segi ayat ko..aku assume ko ni jantan... kah kah kah..

hmm.. kalau ko nk malam pertama ko jadi malam pornstar.. ko gi la berurut.. carik la yg betul2 mahir punye orng..bukan apa.. lancarkan darah anu2 ko.. jngn nnti ko nampak bini ko tu.. tk stim plak...

tp.. kalau ko nk malam pertama ko tu malam penoh kasih sayang romantis dan diingati sehingga ko mampos atau tua kerepot.. aktiviti yg paling mulia.. adalah.. ko layan bini ko baik2.. dan pastikan dia tk rasa sakit... tu je... n tk lupe.. ikat reben merah kat ***** ko masa menunjuk kat bini ko tu.. kih kih kih...

kalau ko ni bakal isteri.. baik gak la kot kalau ko urut.. kasi tambah kenikmatan bejimak tu.. kah kah kah... urut senang puas katenye... takot laki ko tu lembek plak nnti..

ape2 pun.. kalau ko ni jantan.. petua aku kat ko adalah.. ko selalu ketuk ketampi badan straight.. lepas tu ko bersila temukan tapak kaki kanan dan kiri sambul tekan betis dan lutut sampai cecah kelantai...cube tarik dekatkan tumit yg betemu ngn kaki lagi satu ke kearah kelampang ko.... aku amalkan ni..well aku lom kawin.. lom jumpe jodoh.. keh keh keh.... dan amatlah bekesan sbb time aku main sorang... denyut puas tu mencecah dekat2 40 denyut... pehhhhhhhhhhhhh.. teitido beb aku ckp ko.. kah kah kah

well.. selamat pengantin baru.. happy losing the virginity.. kah kah kah
Last edited by pakwetizzaqyah on 31-8-2012 03:47 PM

Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 10:08 PM | Show all posts
xpayah urut2 lah..bace permata yg hilang je..huhu..aku ade..sape nk pm la
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2012 11:13 PM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 31-8-2012 03:46 PM
ceh.. best la ko dapat kawin... dapat la ko merasa tidor katil besar.. aku ni dok rasa tilam bujang  ...

huhuhu...kenapa harus ikat ***** dgn riben merah...mcm mnghilangka kejantanan je...huhu

anyway aku dh g berurut tadi.....urut satu badan+batin =rm50

segan jgk aku masa tukang urut tuh pegang aku punya....

tapi seriously aku punya ni rasa ringan je skrg....selesa je.......mgkin darah dah mngalir baik kot
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 11:27 PM | Show all posts
suamsejuk posted on 31-8-2012 11:13 PM
huhuhu...kenapa harus ikat ***** dgn riben merah...mcm mnghilangka kejantanan je...huhu

anyway  ...

ko ikat je bro... ilang jantan ko ckp??? hehehe.. pompuan ini BENDE itu le yg deme ske kat lelaki.. kah kah kah... bende tu jadi seprais kat die.. betambah sayang dia kt ko.. untung ko wei.. kawin awal.. heh heh heh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-8-2012 11:33 PM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 31-8-2012 11:27 PM
ko ikat je bro... ilang jantan ko ckp??? hehehe.. pompuan ini BENDE itu le yg deme ske kat lelaki. ...

nak ikat mcm mana??

ikat kasi tutup sume batang @ ikat kat kepala je??

bagi tunjuk ajar sket
Reply

Use magic Report

Post time 31-8-2012 11:37 PM | Show all posts
suamsejuk posted on 31-8-2012 11:33 PM
nak ikat mcm mana??

ikat kasi tutup sume batang @ ikat kat kepala je??

ikat batang la... jngn la ikat ketat2.. lurus sangat la ko ni.. camane la awek tu leh sangkot ngn ko.. adoi... hakhakhak... ikat la biasa2.. suruh dia tanggalkan.. ala2 bukak HADIAH gitu... keh keh keh... msti senyum lebar tertawa.. baru dia tau yg ko ade sense of humor.. secara noty2... keh keh keh.. slamat losing virginity okeh.. hakhakhak
Reply

Use magic Report

Post time 1-9-2012 12:05 AM | Show all posts
suamsejuk posted on 31-8-2012 11:13 PM
huhuhu...kenapa harus ikat ***** dgn riben merah...mcm mnghilangka kejantanan je...huhu

anyway  ...

urut kat mane eh?hehe..

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-9-2012 02:21 PM | Show all posts
zircon posted on 1-9-2012 12:05 AM
urut kat mane eh?hehe..

kat warisan tok janggut....melaka sentral

masa aku urut tu, dia ada sarungkan gelang kayu kat pangkal ***** aku...

mencanak semacam beb...keras mcm besi, berkilat2.....dia kata tu kayu ape ntah..x igt nama....tp fungsinya utk alirkan darah dlm ***** tu....sbb tu keras semacam

harga gelang kayu tu rm100
Reply

Use magic Report

Post time 2-9-2012 02:24 AM | Show all posts
suamsejuk posted on 1-9-2012 02:21 PM
kat warisan tok janggut....melaka sentral

masa aku urut tu, dia ada sarungkan gelang kayu kat p ...

Owh yke..smua skali brape?haha

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-9-2012 07:45 PM | Show all posts
zircon posted on 2-9-2012 02:24 AM
Owh yke..smua skali brape?haha


rm50 je...x beli pun gelang tu...

~~~~aihhh bila la nk malam pertama nih``````
Reply

Use magic Report

Post time 6-9-2012 04:48 PM | Show all posts
suamsejuk posted on 2-9-2012 07:45 PM
rm50 je...x beli pun gelang tu...

~~~~aihhh bila la nk malam pertama nih``````

dari start kawen tak pnah ngurut lg sbb tak tau tpt yg sesuai..
huhuhu.. nk try gak la pgi tpt tu..
kne wat appoinment ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-9-2012 10:03 PM | Show all posts
call jer org tu...nah 0136506939
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 02:40 PM | Show all posts
baru pgi tpt tu smlm.. ok gak best.. best gak bdn pas ngurut.. huhuhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-10-2012 02:41 PM | Show all posts
mrbotak posted on 17-10-2012 02:40 PM
baru pgi tpt tu smlm.. ok gak best.. best gak bdn pas ngurut.. huhuhu


ADA BELI GELANG X???

Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 02:53 PM | Show all posts
huhu.. takde bli..
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 02:56 PM | Show all posts
ehh.. TT dah kawen ker??
Reply

Use magic Report

Post time 17-10-2012 03:16 PM | Show all posts
g urut kt ner..???
die dtg ker kene g tempat die..??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-7-2022 06:17 PM GMT+8 , Processed in 4.892195 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list