CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: suamsejuk

perlukah urut batin sebelum kawin????

  [Copy link]
Post time 17-8-2013 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku rasa yg terbaik ko...... xyah lah gi berurut ke apa ke..... just be who you are!  Jaga kebersihan diri....Paling penting you kena relax  baca bismillah......berlawak jenaka sikit ngan wife sampai dia tergelak, then u  geletek menggeletek ngan  wife sampai dia dh horny.....then  berusaha lah nk puaskn dia....GudLuck!   $
Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2013 03:13 PM | Show all posts
isy76 posted on 17-8-2013 02:54 PM
Aku rasa yg terbaik ko...... xyah lah gi berurut ke apa ke..... just be who you are!  Jaga kebersiha ...

betul tu....natural is the best...kalau silap pergi urut salah kang.... regret nanti

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2013 10:53 PM | Show all posts

Urut tenaga batin ni memerlukan kepada urut badan dulu untukmelancarkan peredaran darah seluruh badan baru ada umphh.klu saraf/otot seluruhbadan tersekat/penuh dgn angin,mcamana darah nah berjalan dan kita akansegar.klu urut di batin sahaja tanpa urut badan tak kemana(skjp sahaja) krndarah dari jantung tak dapat sampai ke batin.urut batin mesti disertakan urutbadan dulu.Amalan penjagaan harian untuk batin sihat dan tegang adalah perluseperti:1-Tidur malam mencukupi.2-Tinggalkan tabiat merokok.3-Minum air masak mencukupi/lg banyak lagi ok.4-Makan makanan yang sihat untuk menyihatkan darah &badan.Bila badan sihat,secara automatik batin sihat krn ia juga anggota badan. Urut untuk membesarkan batang tak boleh tanpa pertolonganalat fizikal kerana ahli bina badan juga memerlukan bertahun-tahun utkmembesarkan otot mereka.Kenapa mereka tak urut shj otot mereka tanpa bermaingym?
Anda letih??Ataupun mengalamilenguh,sakit,sengal,ngilu di seluruh badan?Dah berubat @ berurut di meratatempat tetapi hasilnya hampa.Duit banyak dihabiskan dengan bayaran upah urutyang tinggi dan tidak berpatutan,dengan janji oleh tukang urut bahawa merekapandai urut dsb.Jangan bimbang.Saya kasihan kepada pelanggan yang tertipudengan janji tukang urut.Saya akan menjadi penyelesaian kepada masalahanda.Saya adalah pakar terapi lelaki terlatih & berdaftar yang menjalankanrawatan urut outcall & incall di kawasan KL dan juga Lembah Kelang sejaktahun 2006.Walau masih muda berumur 30an,saya minat bidang massage dan segalarawatan urut tradisional saya adalah profesional dari seorang pakar.Tidak adaistilah urut sentuh-sentuh,main-main dan sambil lewa dalam perkhidmatan rawatanurut saya.Segala yang diperlukan seperti tumpuan di anggota bermasalah,seluruhbadan dan tekanan akan dititik beratkan.
Jenis urut yang disediakanadalah:
1- Rawatan urut Tradisionalseluruh badan.
2- Rawatan urut Batin.
3- Rawatan urut Aromatherapi& Thai.
4. Rawatan urut KecederaanSukan.
5. Rawatan urut Refleksologi.
6. Rawatan urut khusus untukmasalah saraf & otot seperti tidak boleh bergerak,masalah sendi dll yanganda pun sudah putus harapan.Insyaallah saya boleh membantu selagi saraf belumlagi rosak@putus.

Upah Urut:
Outcall(Ke tempat pelanggan)-Rm100 - 2jam urut.
Incall(Di tempat saya) –Rm70-2jam,Rm50-1jam.
Tempat/rumah saya di (BelakangKFC/KENNY ROGERS) Jalan Genting Kelang Setapak.

Cara hubungi:
Sms/call - Farish Awang-012-3087430

Laman web urut saya:
www.uruttradisional.com.my
www.urut.net
www.kl-massage.com
www.massage-and-spa.com

Servis lain: Ada juga buatkursus urut kepada mereka yang berminat.
Perhatian kepada forumer:  Anda jangan memilih rawatan urut oleh tukangurut  yang mengatakan mereka menyediakanrawatan urut hanya kepada PELANGGAN LELAKI SAHAJA kerana mengikutpengetahuan,tukang urut sebegini biasanya terdiri drpd lelaki gay.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2014 06:47 AM | Show all posts
suamsejuk posted on 18-10-2012 12:45 PM
alhamdullh...kini dah ada teman tidur.....

untunglah TT. hehe. so better urut ke x ye? just nk tau.hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 6-10-2014 06:02 PM | Show all posts
assalamualaikum,
korang ade kenal tak mana-mana kawan lelaki yg bakal naik pelamin?
tp takut "gagal" malam pertama?
terpancut awal?

sms/whatsapp no. ni 017-2274788, insyallah boleh "setel" dalam masa sejam.
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2015 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
urut batin kena bgel ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2015 02:44 PM | Show all posts
Assalamualaikum TT

Ok je nak urut batin (kalau ada masalah situ)
kalau tak ada masalah urut biasa pun ok..betulkan urat2.

Syor saya sebagai tukang urut ni...untuk lelaki.
Pergilah 'urut batin' selepas/sebelum isteri melahirkan anak. sebab kawasan tu akan longgar.. anda dan pasangan akan mula merasa 'longgar' dikawasan tu.

Isteri boleh amalkan jamu(tanya pd yang pakar)
Suami boleh urut batin (faham2 sendiri)

untuk harmonikan hubungan rumahtangga



Pusat Terapi Saraf Al Amin Shah Alam
019 2298663
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2015 09:15 PM | Show all posts
redd_07 replied at 18-10-2012 12:46 PM
urut batin?? kalo pmpuan ade urut batin gak ke??

urut batin utk perempuan dipanggil 'Yoni' massage..utk lelaki dipanggil 'Lingam' massage..dalam Terapi Tantra..kalau ikut Kamasutra lah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 09:00 AM From the mobile phone | Show all posts
suamsejuk replied at 31-8-2012 11:13 PM
huhuhu...kenapa harus ikat ***** dgn riben merah...mcm mnghilangka kejantanan je...huhu

anyway  ...

Boleh share Kat mana nak buat urut batin
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2018 12:35 PM | Show all posts
ok jer...seeloknya pergi la urut batin dengan tukang urut lelaki...dia lagi pakar..
jangan pergi kat urut batin perempuan...
confirm kena lancap ending dia...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2018 11:31 PM | Show all posts
Maaf bertanya,  boleh suggest tak tukang urut batin yg baik untuk lelaki.
tengah mencari cari jugak ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:47 PM GMT+8 , Processed in 0.089535 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list