CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2545|Reply: 16

X-Fm dah jadi radio cina kah?

[Copy link]
Post time 11-7-2012 12:36 PM | Show all posts |Read mode
awat sejak 2-3 hari ni frekuensi kat x-fm dh jadi siaran cina?
mmg dh bungkus dh ke stesion tu?
ke tgh rebrand?

maaf jika soalan ni soalan ulangan
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2012 06:01 PM | Show all posts
dorio rosek ler tuh
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 06:05 PM | Show all posts
ingatkan haku sorang jah yg perasan...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 06:25 PM | Show all posts
Tak de sapa leh eksplen kerrr???
Ada dengar ura2 nak tutup X Fresh tu

x kisah
x pernah dengar
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 07:22 PM | Show all posts
dah jadi radio online sepenuhnya...

http://www.xfm.com.my/

aku mulanya terkejut gak sebab aku layan xfm ni dah lama.. dari masa ray dan haniff jadi dj kat sini lagi.. lagipun lagu2 mereka radio2 lain taknak pasang...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 07:45 PM | Show all posts
A`a dah jadi radio online je.pastu asik main lagu lama pulak, dah serupa sinar fm
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 09:54 PM | Show all posts
aku dulu layan time ada dj JFK je...sbb heols sangat sweet hokeh... pehtu dia masuk hitz...iols tak layan dah stesen tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 10:58 PM | Show all posts
patut laaaaaa....dari wiken ari tu kot xfm ni jadi radio cino...hampeh toi.... dah jadi radio on9 plak... memang x dengar le kalo radio on9....aku suke je dgr xfm...xde pening kepala dengar suara dj yg terjerit2...boring la idupku nanti...dah xde radio 98% hanya lagu.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-7-2012 11:25 PM | Show all posts
kahkahkah baru jap tadi xfm main lagu rafeah buang
dah buang tebiat ke?
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 11:30 PM | Show all posts
aku dok dengar lagu cina ja...
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2012 11:36 PM | Show all posts
leh dgr online je zarith
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 12:46 AM | Show all posts
oo, radio ni la... aku dok drive sambey tertekan few tunes.. tapi yelah, semua lagu cina, aku pon heran ingatkan frekuensi dah lintang pukang ke... or kot2 ade section utk lagu cina ke.. hmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 06:45 AM | Show all posts
Ye ke dh jd on9. Kalau kt astero cenel tu ada lagi dak?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-7-2012 06:45 AM | Show all posts
Ye ke dh jd on9. Kalau kt astero cenel tu ada lagi dak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 08:38 AM | Show all posts
Haah... dah jadi online radio...

Hari senin lepas kalau tak silap... siap keluar lagu raya (lagu raihan)..

Puasa pun tak lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 12-7-2012 08:47 AM | Show all posts
Ye ke dh jd on9. Kalau kt astero cenel tu ada lagi dak?
selipar_hijau Post at 12-7-2012 06:45


takde rasanya. mmg 100% online je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 12-7-2012 03:28 PM | Show all posts
hahahahaha, era pn skit hari lg online jugak la kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-10-2022 04:47 AM GMT+8 , Processed in 0.093994 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list