CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rockysha69

hny untuk wanita} adakah anda mencapai orgasm bersama pasangan anda sepenuhnya??

  [Copy link]
Post time 21-1-2013 05:36 PM | Show all posts
k_a_a posted on 21-1-2013 11:34 AM
hohoho  kenapa pening? seronok la.. aku, hari2 nak kekeke.. sama2 nak la.. hari2 kalau boleh.. k ...

Ha...kan betul...klau wife dh o tu mmg tersenyum senyum je dia...berseri-seri...jelita gitewww...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2013 12:57 PM | Show all posts
mamajiah posted on 21-1-2013 09:52 AM
baru nak sambung..
lagi kalau nak isteri sampai dulu..suami bertinggung..isteri membelakang..
(b ...

hamboi terernya! kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2013 04:15 PM | Show all posts
mamajiah posted on 21-1-2013 10:17 AM
tapi tak sama tau...kemuncak oral, mmg ok..tapi kemuncak yg sebenar2nya tu..
masa bersamalah..ken ...

sokong mamajiahh..
missy tiap2 kali on top msti orgasm baikk punyaaa....
x penah mengecewakan lagi..
tp 1 je..missy cpt penat..
bila da orgasm..n somi pon orgsm..msti stop dah..
xleh 2nd or 3rd round..ade tips tak yang boleh main 2-3 round??
sian en somi..slalu mintak beround2 x dpt..huhuhuhu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2013 02:27 PM | Show all posts
missyqaldina posted on 1-2-2013 04:15 PM
sokong mamajiahh..
missy tiap2 kali on top msti orgasm baikk punyaaa....
x penah mengecewakan la ...

hahaha.....mamajiah dari muda sampai umur skang ni..
ok je kalau nak 2 ke 3 round..makan vitamin sketlah..
mamajiah amalkan air nenas batu utk kecutkan rahim..
sesekali..asahkan buah manjakani (beli kat kedai india)..dan calitkan dlm rahim tu..
selalu wat senaman kemut2..sambil duduk2 kat opis pun bley buat..
kemut2kan rahim kita..(akan rasa cam tegak2 bulu roma..naik kekepala..)
buat byk2 kali..tiap2 hari.. sekali dan lepas, 2x dan lepas..kemut2 panjang2 lagi...
trylah

Reply

Use magic Report

Post time 3-2-2013 03:25 PM | Show all posts
kejap..kejap camne nak calit DALAM rahim?
Reply

Use magic Report

Post time 12-2-2013 04:45 PM | Show all posts
interesting topic....
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 02:45 PM | Show all posts
sebelum main tu make sure la si suami pandai melayan isteri. kalau isteri susah nk orgasm, suami kene pandai woo. kasi ngeliatkan isteri tu skit hehe. byk kaedahnya. kene bykkan foreplay. ekke. aku ni somi saje je kasi pandangan kt isteri2 yg len kt sini ekek.
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 04:44 PM | Show all posts
alphawolf posted on 3-2-2013 03:25 PM
kejap..kejap camne nak calit DALAM rahim?

ha...baru nak tanya...ke calit dalam vagina...isk...betul ke mod??

Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2013 12:02 PM | Show all posts
calit dalam vagina tu logik le...ni rahim....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2013 12:20 AM | Show all posts
lepas main terus krohhh krohhh dlm kepenatan kira dah tau la jwpnnya..... kalau x monconggg jer
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2013 02:36 AM | Show all posts
stuju ngan mamajiah
Kemutan Faraj yg berkesan akan memberikan kenikmatan yg tiada terhingga semasa melakukan jimak. Ia dpt dinikmati bkn shj oleh suami malah juga oleh si isteri.
Boleh dikatakan semua wanita tahu apa itu kemutan faraj dan boleh mengemut,namun kemutan yg tiada terlatih mengikut cara yg btul tidak bertenaga dan kurang punyai kesan yg dinyatakan di atas.
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2013 01:35 PM | Show all posts
@lailylaily  ~ PM jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:02 PM | Show all posts
Korang yang borak kat sini ni berul betul pakar ke bab orgasm niiiiii .... awat tak tanya abe Loxxx..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:26 PM | Show all posts
byk ilmu aku dpt arini
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2013 12:39 PM | Show all posts
jeles lah kau org citer2 mcm nie...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 12:53 PM | Show all posts
mamajiah posted on 2-2-2013 02:27 PM
hahaha.....mamajiah dari muda sampai umur skang ni..
ok je kalau nak 2 ke 3 round..maka ...

wah rasa nak menjawab la pula topik ni..... ahahah

memang betul bila cakap hal orgasm isteri ni... bukan harapkan suami jek n kita duk tadah jek..... mmg susah n payah nak sampai laaaa kata org  " XPUAS"... dulu sy pun xtau tanya sorg kawan dia cakap jgn ko dok diam jek... mmg la xsyok...  isteri kena buat sesuatu..... adun la cukup2... baru boleh game sama2... n senyum jek...

suami lak bila kita dh kasi mcm tu dia lagi la suka n nak nak nak nak nak lg.... pantang xdpt 1 hari dh macam kucing...

* sory sekadar sharing.....
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2013 01:02 PM | Show all posts
redd_07 posted on 13-2-2013 04:44 PM
ha...baru nak tanya...ke calit dalam vagina...isk...betul ke mod??

sori..kat vagina......
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 11:59 AM | Show all posts
dalam istila orgasm ni, memang lah perempuan kadang2 tak capai masa sex.... itu sebabnya setiap kali nak start, saya akan jilat bawah dia sampai orgasm satu kali baru start buat... at least kalau dia tak capai pun masa buat tu, at least pun dia sebelum tu dah capai satu round orgasm..... inilah teknik saya
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2013 05:05 PM | Show all posts
dah lama tx masuk...topik best..tp kebiasaanya..nak puaskan wife..foreplay kena start dulu..maybe 30 min seblm ML..baru wife senang nak puas..
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2013 10:06 PM | Show all posts
missyqaldina posted on 1-2-2013 04:15 PM
sokong mamajiahh..
missy tiap2 kali on top msti orgasm baikk punyaaa....
x penah mengecewakan la ...

u ni kena byk senaman ni..huhu..i slalu g senamrobik,jogging..so i bleh layan hubby i sberape byk round yg die nk..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:58 AM GMT+8 , Processed in 0.107277 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list