CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rockysha69

hny untuk wanita} adakah anda mencapai orgasm bersama pasangan anda sepenuhnya??

  [Copy link]
Post time 24-12-2012 04:21 PM | Show all posts
bedahjambu posted on 7-12-2012 02:03 AM
bedah jenis cepat gak climax..ok lahh..tapi lately ni hubby mcm  hurmmm tau nk ckp..letih ke aper... ...

sbr la ye..i pon prnah ada pglaman cm tu..tp i ada cara..tp x digalakkn la cara ni..klau nk tau,pm i..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2013 11:50 AM | Show all posts
cemana forepaly nak kasi cepat... ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2013 05:19 PM | Show all posts
pinkbelacan posted on 2-1-2013 11:50 AM
cemana forepaly nak kasi cepat... ?

normally now kan.... i akan buat oral terhadap my wife dulu sampai dia orgasm... then baru kita start make love... at least kalau dia tak orgasm masa make love tu... at least lah dia dah capai satu kaili

Reply

Use magic Report

Post time 14-1-2013 08:47 PM | Show all posts
lailylaily posted on 24-12-2012 04:21 PM
sbr la ye..i pon prnah ada pglaman cm tu..tp i ada cara..tp x digalakkn la cara ni..klau nk tau,pm ...

err.. pm ai jugakk
Reply

Use magic Report

Post time 15-1-2013 12:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Orgasm sorg pompuan tu bila dia mengerang ke****pan then vagina wall die kembang kencup x terkawal smpi kluar air yg mencurah2..rs kepenatan to the max n jantung laju sbb adrenaline byk release...opssss detail tp benar... untuk yg sudah berkahwin sahaja ok.
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 12:53 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2013 09:49 AM | Show all posts
My hubby is a hyper type and so am I, thus selalu reach orgasm.
We do it more than 4 times a week
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 10:10 PM | Show all posts
TIME TO MAKE
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 05:46 AM | Show all posts
teky posted on 29-5-2012 08:49 AM
so camner pmpuan nie orgasm...

pernah dengar ...orang mengigau tak ....
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 05:47 AM | Show all posts
rotisardin posted on 30-11-2012 09:51 PM
wife aku hari2 mintak seks aku pun pening

kepala yang mana pening ..Beb
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Al-Patih posted on 19-1-2013 05:46 AM
pernah dengar ...orang mengigau tak ....

Oihh...teky,org ngigau laen lah bunyik die...hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 11:35 AM | Show all posts
redd_07 posted on 19-1-2013 07:05 AM
Oihh...teky,org ngigau laen lah bunyik die...hahahahaha

ngigau tidur lain ....bunyinya
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 04:05 PM | Show all posts
hahahahaa....gelak golek2 mamajiah...
wanita kalau nak climax cepat..duk kat atas..ayak sendiri.....
bolih adjust sendiri...kalau nak punggung naik dan cantik..suami dari belakang..
nnt mamajiah sambung...en. somi dtg lak hah...  
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 10:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mamajiah posted on 19-1-2013 04:05 PM
hahahahaa....gelak golek2 mamajiah...
wanita kalau nak climax cepat..duk kat atas..ayak sendiri...: ...

Mamajiah sambung cepat sikit...ilmu kena sebar sebarkan...hahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2013 09:32 AM | Show all posts
Al-Patih posted on 19-1-2013 11:35 AM
ngigau tidur lain ....bunyinya

kan cik Al-Patih kan....

Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2013 06:53 PM | Show all posts
sambung..sambung le cepat.
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2013 06:59 PM | Show all posts
redd_07 posted on 20-1-2013 09:32 AM
kan cik Al-Patih kan....

salah gender Beb ...
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 09:52 AM | Show all posts
redd_07 posted on 19-1-2013 10:01 PM
Mamajiah sambung cepat sikit...ilmu kena sebar sebarkan...hahahahah

baru nak sambung..
lagi kalau nak isteri sampai dulu..suami bertinggung..isteri membelakang..
(bertemu belakang isteri dan dada suami)..pun isteri godek2 sendiri...jgn salah sodok dahla..
sebenarnya..kalau nak kepuasan..isteri kena ayak sendiri..buatlah apa yg patut..tak perlu malu...
tak climax nnt, stress wooiii...padam je lampu tu..samar2 gitew..lantakla nak godek camanapun..
mmg lepas tu kena perli..."hamboii...terornya.."..lelaki ni cpt je pancutnya..baru nak geli2 dah kuar.....
tapi yg paling mudah nak climax..wanita di atas...try lah byk2 cara...yg mana bolih mendatangkan keasyikan..
badan sendiri...usahakan sendiri..halalkan????????????............


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:17 AM | Show all posts
winsonyu posted on 6-1-2013 05:19 PM
normally now kan.... i akan buat oral terhadap my wife dulu sampai dia orgasm... then baru kita st ...

tapi tak sama tau...kemuncak oral, mmg ok..tapi kemuncak yg sebenar2nya tu..
masa bersamalah..kena beritahu isteri.."u nak wat apa pun buatlah..jgn segan2.."..
kebanyakkan isteri ni dia malu..malu bersuara yg dia tak mencapai nikmat hubungan somi isteri..
diamkan diri akan menyebabkan kemurungan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 11:34 AM | Show all posts
rotisardin posted on 30-11-2012 09:51 PM
wife aku hari2 mintak seks aku pun pening

hohoho kenapa pening? seronok la.. aku, hari2 nak kekeke.. sama2 nak la.. hari2 kalau boleh.. kalau ada waktu lapang lebih sekali sehari kekekeke...tu pun kalau anak tak kacau la,...kekeke

yg penting dia (wife) sure orgasm.. at least 2-3 kali dalam satu round... tak pernah la make love tapi dia tak orgasm... tak pernah... aku suka tgk wife aku bila orgasm.. pipi merah (flushed), rasa seronok la tengok gitu.. kekeke ... kalau aku bagi dia oral pun pastinya dia akan orgasm at least sekali la... kalau banyak sangat nanti terlalu penat pula, tak masak pula... Last edited by k_a_a on 21-1-2013 11:38 AM

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan

Forum Hot Topic



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 09:13 AM GMT+8 , Processed in 0.085926 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list