CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rockysha69

hny untuk wanita} adakah anda mencapai orgasm bersama pasangan anda sepenuhnya??

  [Copy link]
Post time 26-7-2012 09:56 PM | Show all posts
teky posted on 30-5-2012 04:50 PM
belum lagikk.. xjumpe wanita pilihan hati lagikk

tak jumpa wanita pilihan???


en teky le nih aeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2012 11:50 AM | Show all posts
sgt mencapai orgnsm...huhu...boley tido lena
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2012 04:45 PM | Show all posts
aaaaaa..Boleh aku tanye,perempuan if dah smpi tahap organism tu bley terpancut juge? aku curios je. Bunyi nye agak mustahil... Ye lah dlm kepala otak aku,x kan perempuan pun pancut gak,sedangkan buang air kecik pun setempat and slow je.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 02:53 PM | Show all posts
tak semua pompuan boleh terpancut masa orgasm.
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2012 02:58 PM | Show all posts
sy mmg pncut klo orgsm....
Reply

Use magic Report

Post time 29-9-2012 03:47 PM | Show all posts
dlayla posted on 25-9-2012 02:58 PM
sy mmg pncut klo orgsm....

mcmana ko tahu..?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2012 12:49 AM | Show all posts
kdg2 ok tp kdg2 kna susah payah fantasi kan hal naughty bru ok.. pstu klu time kalut kejar masa lg cepat ok.. hmmm.. isk awatla aku gatai masuk board nih..huhu malu plak..
Reply

Use magic Report

Post time 7-10-2012 12:47 AM | Show all posts
GuaAnakMelaka posted on 20-7-2012 08:41 AM
alamak...silap rumah!

uweeekkkk.....................

pehal lu bro?
siap uweeekkkk bagai
Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 10:18 AM | Show all posts
snowsahara posted on 7-10-2012 12:47 AM
pehal lu bro?
siap uweeekkkk bagai

alah...kekonon mcm innocent le tu..walhal bukan tak baca topik kat depan tu dah terang²...choyyyyyyyyy!!!!!!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 24-10-2012 03:17 PM | Show all posts
MM vote no.1
suami isteri kena open minded, slalu brbincang sal hubngan klamin ni... bole tingkatkn prestasi
kegagaln hub seks salah satu pnyumbang kruntuhn rumahtngga..


Reply

Use magic Report

Post time 6-11-2012 09:06 AM | Show all posts
hye uolss..i ni blhla dikatakan newly wed sbb br nikah bln 9 aritu..
i nk share something ni...hubby i kan dia ckp dia xnk ada anak lg..
so,tiap kali berjimak dia akan blow kat luar..
ermm tu yg geram sket..
i rs mcm x puas je..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 01:28 AM | Show all posts
89% wife tak pernah rasa squirting atau pancut. semua girl boleh pancut selagi huby pandai foreplay, mendayung, bertenaga, romantik insya Allah wife akan setia kt kita sampai bila2. sy ada amalan sendiri. dan senaman sendiri utk bg wife squirting. pe2pun jgn gelojoh cm filem lucah. tenaga tak seberapa nak mendayung sampai benua australia. mendayung sampai selat melaka pun boleh puas asalkan kena cara. setiap isteri setiap girl berhak merasa squirting. hope para lelaki dan suami di sini jaga kesihatan dan elakkan perut boroi  utk dapat senjata power. kemahiran dan teknik boleh jek sy ajar . tp kalau senjata tak power tak perlulah belajar sgt.kih3
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2012 07:19 AM | Show all posts
kaklehot posted on 6-11-2012 09:06 AM
hye uolss..i ni blhla dikatakan newly wed sbb br nikah bln 9 aritu..
i nk share something ni...hubb ...

buang luar pon laki xsedap. apsal xpakai kondom atau pil noriday? hehehe

jap, nk kompemkan. pempuan climax (inzal) = squirt ke?
aku igt squirt tu kencing tu...ieeee....
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2012 03:19 PM | Show all posts
abrar1 posted on 25-6-2012 11:49 PM
kena pandai foreplay aka main geli2....jgn main hentam aja....suami kena tunggu sampai isteri puas d ...

Merembes la porumer yg blum kwen kang
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2012 05:31 PM | Show all posts
sblm jolok, kena main tetek & triangle lama sikit, sure tahap stim wife korang akan tinggi dan mudah sikit climax... apa kata ladies?
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 09:51 PM | Show all posts
wife aku hari2 mintak seks aku pun pening
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2012 01:55 PM | Show all posts
rotisardin posted on 30-11-2012 09:51 PM
wife aku hari2 mintak seks aku pun pening

Aku pun pening baca statement ko tu. Dahsyat tol wife ko, hari2 mau
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 03:03 PM | Show all posts
when women on top...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 02:03 AM | Show all posts
bedah jenis cepat gak climax..ok lahh..tapi lately ni hubby mcm  hurmmm tau nk ckp..letih ke aper...sedey lak kadang2 sbb dia cepat pancut..kalu game bedah selalu on top..pastu kurang foreplay jugak true!!! buat wanita lmbt claimx..then bedah selalu gak sedey sbb bnyk fikir sendirian...tentang hubby..mungkin dia letih..atau da x selera ngan bedah...kami seminggu 1x jer..itupun penah lebih dari tu..so disini rumusannya now bedah memang. .kurang kepuasan..kmi x penah bincang officialy pasai benda ni...lame bedah pendam...kdang boleh stress n kemurungan dibuatnyer..selalu pujuk sabarlah wahai hati...boleh pincang dunia tanpa nafkah batin..biar x mkn jgn x main kikiikiki...gelak hiburksn hti senditi
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2012 10:11 PM | Show all posts
bestnyaa kawen.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:11 AM GMT+8 , Processed in 0.085699 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list