CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: rockysha69

hny untuk wanita} adakah anda mencapai orgasm bersama pasangan anda sepenuhnya??

  [Copy link]
Post time 2-12-2020 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
hmzh.h replied at 1-12-2020 11:46 PM
Dia berlakon jadi org Islam dan pakai nickname mcm orang Islam. Habis semua thread kat pendidikan  ...

Tu la... Sulaiman69 tu mmg pelik n rasanya berlakon jd Melayu... Ayat pun mcm guna Google Translate ja...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 09:33 PM | Show all posts
Nizam_76 replied at 2-12-2020 12:31 AM
Tu la... Sulaiman69 tu mmg pelik n rasanya berlakon jd Melayu... Ayat pun mcm guna Google Translat ...

Ayat x bentuk tak penting pada pendidikan seks yg penting cara layar saya bagi sampai awak dpt puas Dan nikmatnya rasa threesome...
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2020 10:37 PM | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report

Post time 4-12-2020 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha. Kelakar lah ko sulaiman69
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2021 03:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Ramai lelaki melayu tak pandai buat perempuan orgasm, lepastu kata perempuan payah orgasm.
I takde la baik ya, tapi macam kisah I la.
Sampai la dah kawin, haaaa kau laki I bagi sampai 17kali squirt. Dalam otak I terus terfikir 'apahal mamat sebelum ni kata susah? Ni elok je 17 kali ni. Banjir teruk adalah'.
Tapi O yang last memang I simpan, selalunya I macam spasm gila badan, tak boleh nafas punya klimaks. I can say sisturrrrrrr semua kena tahu your key point, orang kata nipple, mine memang pelik, jilat lubang pungkok my weakness.
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2021 01:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Serius ke ni? Wow
Reply

Use magic Report

Post time 1-12-2021 11:05 AM | Show all posts
mabeles replied at 20-3-2021 03:40 AM
Ramai lelaki melayu tak pandai buat perempuan orgasm, lepastu kata perempuan payah orgasm.
I takde l ...

jilat dubur ni mungkin bagi sesetengah lelaki not his cup of tea...tempat keluar taik kot...

sesetengah lelaki suka main lubang dubur isteri, drpd main lubang faraj...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2022 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
wajib O tiap kali.. Hubby selalu bagi i olls O 2- 3 kali baru dia pancut
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2022 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
cempakaa replied at 9-1-2018 02:40 PM
kalau foreplay je orgasm. camne nak rasa orgasm time main? macam susah je. kesian husb dayung lama2  ...

I olls susah nk O didayung... Sambil Hubby dayung sambil i masturbate baru ada feeling nak O
Reply

Use magic Report

Post time 14-3-2022 11:15 AM From the mobile phone | Show all posts
sulaiman69 replied at 2-11-2020 09:55 AM
Hi,you belum Cuba belum tau nikmatnya berbeza, zaman Sekarang 3some kat Malaysia jd hal biasa jer  ...

Ha ah kawan aku pn ckp dia 3some dgn ex hubby dia  dn bf dia diorg leh layan sampai 2jam ..power betul
Lps tu ngengkang arrr .   .. jantan2 tu pakat kontrol tknak kalah ...pmpuan la sdp
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.086327 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list