CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 7011|Reply: 32

JIMMY SHENLEY KATA BININYA NGANDUNG ANAK LUAR NIKAH UOLSSS...

 Close [Copy link]
Post time 8-5-2012 11:16 AM | Show all posts |Read mode
Post Last Edit by daiman at 8-5-2012 11:17

Membaca beberapa keterangan Jimmy Shanley semasa perbicaraan Mahkamah Rendah Syariah semalam di akhbar Sinar Harian mengenai kemelut rumahtangganya bersama Nursuhaila Eliani Suhaimy benar-benar mengejutkan kami.
Sehingga kini, beberapa punca utama telah didedahkan sendiri oleh Jimmy Shanley mengenai sikap isterinya, Nursuhaila. Antaranya ialah Nursuhaila mungkir janji sebelum bernikah iaitu berjudi semula; menghilangkan diri selama 16 hari dan bercuti di China tanpa izinnya.
Perkara yang paling mengejutkan ialah pada 24 Januari 2011, Nursuhaila telah menghantar mesej (SMS) kepada Jimmy Shanley dan mengugut untuk menggugurkan kandungannya walaupun ia adalah zuriat Jimmy Shanley selepas mengaku bahawa anak yang dikandungnya adalah anak luar nikah.
Antara kandungan mesej yang telah dihantar oleh Nursuhaila kepada Jimmy ialah, “Kalau I mengandung pun confirm anak you ke? Ni Mr Jimmy, I dah buanglah anak you tu kalau I mengandung.”
Jimmy kemudiannya membalas mesej tersebut dan bertanya anak siapakah yang Nursuhaila kandungkan, namun dijawab, “Anak haram. Mampus pi lah anak siapapun. Ada aku kisah.”
Menurut laporan Sinar Harian lagi, Jimmy Shanley mengaku pernah menghantar SMS dan merayu kepada isterinya, Nursuhaila agar berubah dan meminta ampun pada ibu-bapanya.


kalau dah ada thread ni humban kan aje ok
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-5-2012 11:20 AM | Show all posts
ya hampun ...aku baru gigih check.rupanya dah ada thread ni..


sorry2..jgn lahar mak
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:21 AM | Show all posts
omai gas...x abis2..abis semua kain dalam selak habis..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:22 AM | Show all posts
masyallahhh...harap jimmy dapat hak penjagaan full.
mak macam ni..buat rosak anak jer.dirisendiri pun tak tau jaga..ni kan nak jaga anak..petuii
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:22 AM | Show all posts
ya hampun ...aku baru gigih check.rupanya dah ada thread ni..


sorry2..jgn lahar mak{:1_ ...
daiman Post at 8-5-2012 11:20


nak bukak thread kat bod gossip ni kene search dlu baru bukak..bukan bukak dlu baru search..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:24 AM | Show all posts
dh buka baru prasan?motip lepas post bru search?    +1
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:25 AM | Show all posts
Ya Allah...aper nak jadi laa ngan mereka ini... makin panjang dan makin  mengeluarkan perkara2 mengaibkan bagi kedua2 belah pihak.... moga cepat diselesaikan dengan cara yang baik.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:28 AM | Show all posts
tompang lalu +1
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 8-5-2012 11:31 AM | Show all posts
dh buka baru prasan?motip lepas post bru search?    +1
mimi77 Post at 8-5-2012 11:24



   
hormon tinggi pagi ni,sebab tu gigih bukak thread..hampun..

+1 jugak
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:32 AM | Show all posts
opsssss..
very2 personal cite nih
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:34 AM | Show all posts
ishh aib sungguh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:35 AM | Show all posts
dOrang ni x wat perbicaraan secara tertutup ker??abis segala aib hidup berumahtangga kuar wOO...ni kira dahsyat gak la pasal laki ringan tangan dOk pukul2 bini...yg bini plak kaki sOsial...mmg hangat la.
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:36 AM | Show all posts
tumpang +1 hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:45 AM | Show all posts
xhabis2 bukak pekong lah. sendiri gak malu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:45 AM | Show all posts
msh teringat wedding mereka yg gah itu
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:47 AM | Show all posts
kesian kat anak..
kalau2 dh besar nnt dia terbaca kes mak pak dia ni..
mcm unwanted child pulak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-5-2012 11:53 AM | Show all posts
laki bini same xreti malu!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:53 AM | Show all posts
mcm keturunan cina hongkong la plak dok main judi sampai kat umah.
elok la tinggalkan org mcm tu

jgn buat malu kaum adam dok berharap betina yg satu.

bunga bukan sekuntum hokeh!
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 11:59 AM | Show all posts
malu tul mak bapak dorang ada anak-anak macam ni.. berjaya didikan dunia tapi gagal didikan akhirat..
Reply

Use magic Report

Post time 8-5-2012 12:01 PM | Show all posts
Bukan aritu jimmy kte mintak perbicaraan tetutup ke?? coz dia tau byk bende2 yg mengaibkan esp MIL dia tuh...hermmmm ya allah..iols plak yg dh risau nk dgr apa2 lagi plak pas ni akan kuar..klu dh masuk mahkamah mmg habislah..jatuh..londeh...allahhhh
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.106635 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list