CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Shahrulizzuwan

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

    [Copy link]
Post time 20-12-2013 03:21 PM | Show all posts
rasa dia xsedap la... huhu.. pnh rasa sendri pnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2013 03:49 PM | Show all posts
Tak pernah cuba dan tak akan cuba! Tak sanggup..yeikss..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2013 04:18 PM | Show all posts
Katalah, kataaaalah...orang reply. Sembang sporting rasa cam ni, cam tu....
kau nak buat apa dng reply tu? Nak compare ke? Kalau berlain, nak repot Dr?
Ginilah, semen tu,non-reactive kecuali dng ovum atau kalau dah masuk badan,
dgn suhu dan pH yg sesuai.(kalau bercakap pasal STI la)
Lain dari tu, takder apa. (maksudku, morally aside, kejap...kalau kau nak rasa,
well, dia tak bagi kau penyakit)  
Apa kata kau sendiri rasa. Kalau kau tahu orang lain punya pun,
tak membantu. Kecuali kalau kau nak sex dgn ramai orang...which is..tak kot.
Aku sangka baik aje. Last edited by Jerambut on 20-12-2013 04:23 PM

Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2013 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak de benda lain ke nak rasa?

Eh tersesat kat board ni la pulak. ... tihtihtihtih
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2013 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
jetonkepoh posted on 5-5-2012 07:26 PM
bau mcm klorox.. opsss

Yup..memang betul...bau cam clorox dan agak likat/pekat/payau. Lagipun air mani mengandungi air, gula, calcium, CHLORINE, magnesium, nitrogen , zat besi dan vitamin b1 dan paling penting protein tapi komposisi tak cukup untuk dikategorikan sebagai berkhasiat...walaupun ada juga terdapat vitamin c, b1 dan e.
Reply

Use magic Report

Post time 21-12-2013 06:46 PM | Show all posts
xsedap lah.. aku pnh try rasa sendri pnya..
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2013 07:16 PM | Show all posts
skemmatixx posted on 21-12-2013 06:46 PM
xsedap lah.. aku pnh try rasa sendri pnya..

.........
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 08:42 AM | Show all posts
komposisi dlm skrotum tu le yg mewujudkan kita makhluk bernama manusia...kita semua dari situ maaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 06:08 PM | Show all posts
skemmatixx posted on 21-12-2013 06:46 PM
xsedap lah.. aku pnh try rasa sendri pnya..


konpius aku... tingin sgt nak raser ker
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:13 AM | Show all posts
queen_aurora posted on 24-12-2013 06:08 PM
konpius aku... tingin sgt nak raser ker

Air sendiri kan...mesti lah mau cuba sendiri...
I pun pernah...rasa mcm raw egg je
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
winsonyu posted on 25-12-2013 01:13 AM
Air sendiri kan...mesti lah mau cuba sendiri...
I pun pernah...rasa mcm raw egg je

Hahaha... Betol tu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 11:01 AM | Show all posts
winsonyu posted on 25-12-2013 01:13 AM
Air sendiri kan...mesti lah mau cuba sendiri...
I pun pernah...rasa mcm raw egg je



aku ineseyen n naive tuh yg pelik...
ingatkan payau ...
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 11:10 AM | Show all posts
queen_aurora posted on 26-12-2013 11:01 AM
aku ineseyen n naive tuh yg pelik...
ingatkan payau ...

hehehehe...tak ape...ni kongsi pengalaman.....

sini kan pendidikan sex

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 12:15 PM | Show all posts
hahaha yang cakap macam raw egg tu ape la, tekstur tu maybe la, rasa nye lain sangat2.
more kepada payau2. sebab ada kawan yang doktor bahagian seksologi (untong la) dia cakap, air mani tu depends kepada pemakanan. kalau nak yang rasa elok (untuk yang dah kahwin je), lelaki disarankan makan buah nenas n kurangkan makan daging merah.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 05:59 PM | Show all posts
sendiri rasa la lepas tu baru tau rasa menyesal sebab rasa.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 10:31 AM | Show all posts
check in lah.....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 02:26 PM | Show all posts
STONER posted on 25-9-2012 10:46 PM
sebut pasal air mani ni....aku teringat movie SEX is ZERO... sape ada tengok?. mamat selenge tu pi g ...

Aku penah tgk movie korea tu. Sex is zero 2 pun aku dah tgk.
Masa mengoreng tu aku dah rasa mcm nak muntah, tgk die mkn dgn roti lg la.. Bodoh betul
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
kakunara posted on 31-12-2013 05:59 PM
sendiri rasa la lepas tu baru tau rasa menyesal sebab rasa.....

hahahhahahahahahhaahha.
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 01:55 PM | Show all posts
kakunara posted on 31-12-2013 05:59 PM
sendiri rasa la lepas tu baru tau rasa menyesal sebab rasa.....

adeh.. hahahahahahah
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2014 01:55 PM | Show all posts
angahsmart posted on 26-12-2013 12:15 PM
hahaha yang cakap macam raw egg tu ape la, tekstur tu maybe la, rasa nye lain sangat2.
more kepada  ...

Ye ke..?? Baru tau..ok..ok gud info!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-6-2022 09:07 PM GMT+8 , Processed in 0.200606 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list