CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Shahrulizzuwan

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

    [Copy link]
Post time 9-4-2012 10:37 AM | Show all posts
penah rasa tapi tak penah telann... agagagag
nasuha Post at 6-4-2012 14:15



    rase ape? masam ? manis ?
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2012 07:10 PM | Show all posts
tgk pemakanan..
yang aku pnh bce klu org 2 kuat mkn daging, rase masam sket..
tp aku tnye pompuan2 gatal yang aku jmpe, die kate sweet sour..
Reply

Use magic Report

Post time 9-4-2012 11:06 PM | Show all posts
Rasa dia "rasa riang rasa hebat di Mcdonald". hohoho...

apa punya soalan da...  ko tanya je pakcik gugel mesti dia leh jawab dengan jayanya.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-4-2012 02:44 AM | Show all posts

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

Mmg la tanya google leh dpt jwpn..tp xde discussion..


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2012 03:10 PM | Show all posts
So kenapa ko perlu discussion?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2012 07:47 AM | Show all posts
Perbincangan yang sia-sia dan tak membangunkan minda, mempamerkan tahap iq yang rendah..
Reply

Use magic Report

Post time 13-4-2012 06:53 PM | Show all posts
Tanye Lady Gaga.. Maybe die penah rase kot...
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 12:20 PM | Show all posts
oleh kerana uols semua kaberina sangat and takde org pon nk btau canne asenye....so iols bgtaulah rasenye agak payau especially bile air ittieww melalui tekak kita membuatkan kita sperti teruwek gtoo...pastu tekak rase cam tak sedap...but it depend pada pemakanan org yg memberikan air mani ittieww...tapi most of the time rasenya cenggitu lah heheheh
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2012 11:57 PM | Show all posts
Reply 13# meritokrasi


    ahhahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2012 02:27 AM | Show all posts
+1
Keduarc Post at 4-4-2012 20:50

nak gak +1
Reply

Use magic Report

Post time 17-4-2012 03:54 PM | Show all posts
+1 hehehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 05:16 PM | Show all posts
ada ke org yg suka minum air tue?
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2012 07:51 PM | Show all posts
ada ke org yg suka minum air tue?
lostnfaun Post at 19-4-2012 17:16


belum cuba belum tahu mah.....

tapi actually bukan semua lah yg suka.... tak lah sampai slurp2 tu... but ade yg don't mind
i pun sendiri tak suka sendiri punya mcm mana lah girl i akan suka... tapi dia salah satu yg tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 11:16 AM | Show all posts
rasa sendri
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 11:34 AM | Show all posts
nk tau?jilat tombol pintu.tu la rase die. =_=
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2012 12:32 PM | Show all posts
errmmmm... momod +1 eh... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2012 03:28 PM | Show all posts
bau cam daun pandan jer
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 11:40 AM | Show all posts
betol ke org cakap klu lelaki 2 mkn petai,nati rasa pun dah mcm petai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2012 04:30 PM | Show all posts
soalan macam ini pun ada.. hahah rasa sendiri laaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2012 04:49 PM | Show all posts
rasa sendirik la... haha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.081716 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list