CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Shahrulizzuwan

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

    [Copy link]
Post time 6-4-2012 10:19 AM | Show all posts
rasa nak muntah kot...uwekkss...cam putih telur...
iniaroonz Post at 5-4-2012 22:14


i agree very very much with you lah
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 11:04 AM | Show all posts
i agree very very much with you lah
winsonyu Post at 6-4-2012 10:19



      yang dok pi rasa tu sape suruh......
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 11:25 AM | Show all posts
yang dok pi rasa tu sape suruh......
redd_07 Post at 6-4-2012 11:04

saja leh.. curios nak rasa apa rasa nya... so i do not blame girls kalau sesiapa yg tak suka
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:15 PM | Show all posts
penah rasa tapi tak penah telann... agagagag
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:43 PM | Show all posts
saja leh.. curios nak rasa apa rasa nya... so i do not blame girls kalau sesiapa yg tak suka
winsonyu Post at 6-4-2012 11:25



    u don't blame them...tapi kalau ade yg sudi telan u mesti suke kannnnnnnnn..........
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:47 PM | Show all posts
u don't blame them...tapi kalau ade yg sudi telan u mesti suke kannnnnnnnn..........{:smil ...
redd_07 Post at 6-4-2012 14:43

hahahaha.. ala.. u pun don't mind jugak lah kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:49 PM | Show all posts
penah rasa tapi tak penah telann... agagagag
nasuha Post at 6-4-2012 14:15


tak suka taste dia kan ?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 03:46 PM | Show all posts
hahahaha.. ala.. u pun don't mind jugak lah kan?
winsonyu Post at 6-4-2012 14:47



    ehehehhe..if u ask me...u know the answer already...nak highlight kat cni pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 03:50 PM | Show all posts
ehehehhe..if u ask me...u know the answer already...nak highlight kat cni pulak...
redd_07 Post at 6-4-2012 15:46



    ooopsss.. yah.. keep our skandal to ourselves kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 03:53 PM | Show all posts
bak sni adress...kang satu mineral aku send air sedap tue.......ahaks!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 04:07 PM | Show all posts
ooopsss.. yah.. keep our skandal to ourselves kan?
winsonyu Post at 6-4-2012 15:50



    yup..u read my mind la....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 05:29 PM | Show all posts
rasa petai.
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 05:38 PM | Show all posts
ko tak boleh rasa sendiri ke?kalau pernah rasa bukan diorang nak bagitau pun..apa la tuan punya thread ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 05:40 PM | Show all posts
penah rasa tapi tak penah telann... agagagag
nasuha Post at 6-4-2012 14:15


kalau rasa yang dah halal takpa la jangan la pergi merasa yang haram pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 12:18 AM | Show all posts
hahahha.....bukan sedap cam air sirapp ekkk....
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 04:20 PM | Show all posts
Rileks sat..  dengar dulu youtube nih..
http://www.youtube.com/watch?v=3_mQ9dHD6zo&feature=related
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2012 09:25 PM | Show all posts
hahahha.....bukan sedap cam air sirapp ekkk....
iniaroonz Post at 7-4-2012 00:18


kalau ye pun dah slurp habis dah tu.. hahahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2012 03:41 AM | Show all posts
lol. apa punya thread da
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2012 09:58 AM | Show all posts
ekekek apa la soalan TT ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-4-2012 01:39 PM | Show all posts
Rasa kenyang...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-5-2022 12:17 AM GMT+8 , Processed in 0.083142 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list