CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Shahrulizzuwan

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

    [Copy link]
Post time 4-4-2012 02:38 PM | Show all posts
ala u ni winson..mcm i sorg yg pnah rasa....tp berdasarkan experiment and experience hahah ...
redd_07 Post at 4-4-2012 14:36


wah.. info 2 cents yg berguna.. bagus....but for me.. pernah rasa dan tak suka sbb mcm raw eggs
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 05:34 PM | Show all posts
weeeeehuuuu..tak pernah fikir ade org boleh tnye soklan macam mne
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 05:41 PM | Show all posts
*tumpang lalu je*
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 05:53 PM | Show all posts
soaln cenggini pon ada ka...btw+1..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 08:50 PM | Show all posts
+1
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2012 10:12 PM | Show all posts
tak boleh belah soklan TT
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 10:04 AM | Show all posts
diri sendiri tak mau rasa sibuk nak suruh orang lain pulak rasa....
meritokrasi Post at 4-4-2012 12:00



    ntahnye. tnye org lain buat ape. try la sendiri. rse mcm mengarut je soklan ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 11:26 AM | Show all posts
Reply  harkktuih


    setuju!
nieya Post at 4-4-2012 14:14



    amboi nieya.. setuju sgt je..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 11:28 AM | Show all posts
*tumpang lalu je*
Stila Post at 4-4-2012 17:41



    nak tumpang lalu ke mana
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 11:28 AM | Show all posts
ala u ni winson..mcm i sorg yg pnah rasa....tp berdasarkan experiment and experience hahah ...
redd_07 Post at 4-4-2012 14:36



    ada pengalaman.. seronok dapat share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 12:49 PM | Show all posts
amboi nieya.. setuju sgt je..
abangnotty Post at 5-4-2012 11:26



    banyak lagi soklan berpekdah yang boleh ditanya.. soklan2 cenggini jugekk teringin nak menanya yeee....
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 12:56 PM | Show all posts
banyak lagi soklan berpekdah yang boleh ditanya.. soklan2 cenggini jugekk teringin nak men ...
nieya Post at 5-4-2012 12:49



    maybe dia nie nak tahu menikmati keseronokan gurl yg penah buat mcm nie.. sbb tu tanya soalan mcm nie, soalan mcm nie privacy sikit.. tapi rasa sendiri tu, pelik jugak yer...  nak muntah, tapi I penah kasi adik angkat rasa, tapi dia x sedar masa tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 01:38 PM | Show all posts
maybe dia nie nak tahu menikmati keseronokan gurl yg penah buat mcm nie.. sbb tu tanya soa ...
abangnotty Post at 5-4-2012 12:56



    ouh i see..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 01:45 PM | Show all posts
rasa puas, penat, gembira..  atau mugkin juga rasa sayang.   

tapi pernah jugak baca majalah apa ntah,, rasa air mani  berbeza antara individu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 02:01 PM | Show all posts
banyak lagi soklan berpekdah yang boleh ditanya.. soklan2 cenggini jugekk teringin nak men ...
nieya Post at 5-4-2012 12:49

budak songsang zaman ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 03:29 PM | Show all posts
ouh i see..
nieya Post at 5-4-2012 13:38



    x tahu la klu ada sbb lain
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 08:45 PM | Show all posts
erkk, bau pn dah tak lalu, inikan pulak nk rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 09:13 PM | Show all posts
soalan apakah ini?
kalau rasa sendiri tak payah bukak thread
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2012 10:14 PM | Show all posts
rasa nak muntah kot...uwekkss...cam putih telur...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2012 02:41 AM | Show all posts

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

Rasa kasihan kat tt. Ni la peluang beliau merembes smbl berforum di atas katil


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 08:02 PM GMT+8 , Processed in 0.079890 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list