CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: Shahrulizzuwan

Apa agaknya rasa air mani? Ada yg pernah rasa ke? Hehe..

    [Copy link]
Post time 17-1-2018 05:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 17-1-2018 04:59 PM
mannak suka tinjau bod ni uols
sajaaaa

Ye ke
Mana nick dia?blom nampak provokasi lagi ni..hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 05:03 PM | Show all posts
shernazz replied at 17-1-2018 05:02 PM
Ye ke
Mana nick dia?blom nampak provokasi lagi ni..hahahaha

dia diam tak berkutik je uols
nanti dia bawa topik yang i komen kat sini merata alam
i dah masak tektik kotor dia
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 17-1-2018 05:03 PM
dia diam tak berkutik je uols
nanti dia bawa topik yang i komen kat sini merata alam
i dah masak ...

I see..
Dah serupa.lava
Semua diattack dgn cara begini
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 05:26 PM | Show all posts
shernazz replied at 17-1-2018 05:05 PM
I see..
Dah serupa.lava
Semua diattack dgn cara begini

adakah 2 ekor mangkuk ni orang yang sama?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2018 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
MyNameIsIris replied at 17-1-2018 05:26 PM
adakah 2 ekor mangkuk ni orang yang sama?

Xpasti
Tp rasanya cm.lain.lain
Meniru.tp xsama
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 01:09 AM From the mobile phone | Show all posts
far-risk replied at 7-7-2014 10:20 AM
minum air mani mmg boleh eh? hurm....takutnya...x sampai hati aku nak bagi bakal bini aku minum...ta ...

Bila awak jilat cipap bini nanti, awak tak sanggup ke sedut air cipap dia? Dan kalau dia climax, macam mana pula?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 09:35 AM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 01:09 AM
Bila awak jilat cipap bini nanti, awak tak sanggup ke sedut air cipap dia? Dan kalau dia climax, m ...

hahahah acah2 je tu
bile da dapat nnti silap2 lubang bontot pon dia jilat
i know la based on my experienced
bile hang da sedap
semua apa yg hang geli semua hilang
yg ade dalam benak kepala otak is sedap smpai lembik hahaha
peace yawww
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 12:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 2-10-2018 09:35 AM
hahahah acah2 je tu
bile da dapat nnti silap2 lubang bontot pon dia jilat
i know la based on my  ...

Wow......eh...ade org paggil...g dlu....
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2018 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 2-10-2018 09:35 AM
hahahah acah2 je tu
bile da dapat nnti silap2 lubang bontot pon dia jilat
i know la based on my  ...

Hahahaha lepas tu pandai dah nak calit peanut butter nutella aiskrim whipping cream chocolate segala bagai.
I suka sambil dimain sambil digodek dgn buah ceri ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 3-10-2018 10:22 AM | Show all posts
ayjay replied at 2-10-2018 05:16 PM
Hahahaha lepas tu pandai dah nak calit peanut butter nutella aiskrim whipping cream chocolate sega ...

hahahah kan
heavy sex heavy fantasi u ayjay hahahah
Reply

Use magic Report

Post time 5-10-2018 09:10 AM | Show all posts
hahaha adoi rasa kelakar pulak soalan tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 02:44 AM | Show all posts

iols bau air kelapa katanya hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 13-10-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 12-10-2018 02:44 AM
iols bau air kelapa katanya hahahha

Minum byk air soya,rasa air soya.. hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2018 03:59 PM | Show all posts
Kenjiyan replied at 13-10-2018 11:48 PM
Minum byk air soya,rasa air soya.. hihihi

jarang mnum soya
sbb dia bsifat sejuk
hahahha
ade org ckp mnum byk atau kerap soya blh melemahkan nonek hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-10-2018 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
kamil8891 replied at 14-10-2018 03:59 PM
jarang mnum soya
sbb dia bsifat sejuk
hahahha

Owh,yeke.. xtahu plak tu.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2019 12:13 PM | Show all posts
rasa semen bole jadi penanda aras kesehatan suami tau....

if terlalu manis, its time go for blood sugar check...silap2 kena kencing manis

if terlalu masin, kurang2 kan la makana tinggi garamnyaa......

Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2019 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
mygreentea replied at 8-2-2019 12:13 PM
rasa semen bole jadi penanda aras kesehatan suami tau....

if terlalu manis, its time go for blood ...

Klu rasa mcm air avocado?
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2019 04:44 PM | Show all posts
Jangan dibuatnya macam tu..wahal..forumer perempuan semua..tak sesuai..takut terminum air mazi..air mazi najis..walaupun air mani x najis..tapi air mazi najis..air mazi keluar sebelum air mani..so..perempuan semua kena faham..kamu akan minum air mazi dulu baru dapat rasa air mani..kalau nak rasa..lebih baik pancut dulu..lepas tu rasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2019 11:21 AM | Show all posts
errr bergantung pada pemakanan ada yg rasa dia kurang menyenangkan ada yg rasa biasa2 (means tawar2) camtu, kalau nak rasa yg okay bagi cik somi mkn buah2 dulu, kalau mkn mcm daging tu maybe rasa hamis2 or kurenggg skit
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
runiadreamer replied at 26-2-2019 11:21 AM
errr bergantung pada pemakanan ada yg rasa dia kurang menyenangkan ada yg rasa biasa2 (means tawar2) ...

Betul,buah dan air manis.. good formula
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-7-2022 01:36 AM GMT+8 , Processed in 0.082889 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list