CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 7789|Reply: 50

kerap pening pala ble jumpa bf..

[Copy link]
Post time 9-3-2012 12:44 PM | Show all posts |Read mode
salam..

npe sya kerap pening pala ble jumpa bf..memula igt sbb stress ke @ apa ke?tp skrg makin kerap mungkin sbb dah slalu jumpa, smpai ada stok active fast..bf sy pun sma,asal pas jumpa sy je mesti pening,pdhal sblm jumpa ok je..kkdg2 pas dia call, sy terus pening..makin lama makin kuat sakitnya,dlu sy xrse sgt pon, tp bf kerap kena smpai klu dia dtg umah mak sy dia ngadu yang dia pening pala. memula xnk la pk yg bukan2, tp ble kwn2 ofis  sy igt yang sy mengandung sbb sy berbau minyak angin, sy mula terfikir xkan semua ni kebetulan@stress..
sy tkut je sy ni ada saka je..mne la tau,dari arwah atok sy ke, sbb dia tu bomoh kg..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-3-2012 04:30 PM | Show all posts
salam tt


erm pelik kisah tt ni...


tp kalau ada saka...apa kne mngena dgn pning?

diharap forumer laen boleh tolong komen ...

nk tau gak
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2012 05:21 PM | Show all posts
hmmm cuba try makan panadol dulu ye nak.....awwwwwww
oh dah makan rupanyer.....hmmm cuba check tekanan darah pulak tau......ohh hoiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2012 06:26 PM | Show all posts

kerap pening pala ble jumpa bf..

bf tu singkatan bg best fren ke boyfren?


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2012 06:32 PM | Show all posts
mcm ni pn ada...huh....
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2012 10:51 PM | Show all posts
air naik atas kepala.. tu yang pening2
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 01:14 AM | Show all posts

kerap pening pala ble jumpa bf..

G check kot2 ada hipertensi ke. Jaga kesihatan n gaya hedop sehat. Jgn wat onar kat bod mps. Ada ke pening.. Wakakakkk :D


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 02:19 AM | Show all posts
Mungkin korg da bosan dgn each other kot...
X mistik sgt.. cuma pelik haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-3-2012 10:24 AM | Show all posts
Reply 1# dyana612

ini sebab horny ni. biasa kalau lama tak bayar mmg pening.
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 11:43 AM | Show all posts
air naik atas kepala.. tu yang pening2
h0lysh1t Post at 9-3-2012 22:51



   air apakah?
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 12:21 PM | Show all posts
air apakah?
cikfyza Post at 10-3-2012 11:43


hahaha... kepala tu kena gosok2 urut2 baru air tu boleh keluar..

TT ni rasanya kena hypotension.. low blood pressure.
minum air byk2... baru air x naik kat kepala..
kalau kat ofis tu rajin2 laa bergerak. jgn duk atas kerusi je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 12:54 PM | Show all posts
cuba awk cek perkara2 kat bwh, mungkin ni trigger kpd pening pala tu:

- bau perfume
- bau hair cream bf awk
- jenis makanan / minuman yg korang makan
- bau detergent drp baju masing2
- body ordour
- jenis aktiviti yg dilakukan masa dating
- tempat dating
- cuaca time dating
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 01:57 PM | Show all posts
g la check up...ada org aku knal mula2 pening2 je, lame2 sakit kpala, pastu smpi thp muntah2...da g hospital rupa2 ada tumor or cancer gtu la kt otak...jgn main2...saka apa sume tu bleh jd gak, tp klu x psti better dpt kan confirmation dr yg pakar...jgn pndai2 assume sndri je
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 03:13 PM | Show all posts
cuba awk cek perkara2 kat bwh, mungkin ni trigger kpd pening pala tu:

- bau perfume
- bau hair c ...
msrosse Post at 10-3-2012 12:54



   
haaaaaa betol2 setuju.....
myb ni penyebab nye..
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 06:39 PM | Show all posts
salam..

npe sya kerap pening pala ble jumpa bf..memula igt sbb stress ke @ apa ke?tp skrg makin k ...
dyana612 Post at 9-3-2012 12:44


jawapannya..
dua-dua ada saka...saka awak gie serang bf awak...saka bf awak gie serang awak. Namanya serangan.. Dua-dua saka tak serasi...nak gaduh aje kerjanya.

jumpa ke, call ke, ...saka melompat sana dan sini...payah nie kalau kawin...saka yang tak sebulu dan sama gagah..

misteri kan jawapan saya nie...
Reply

Use magic Report

Post time 10-3-2012 11:18 PM | Show all posts
jumpa bf je ke pening? jumpa bf-bf sebelum ni takde pening ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-3-2012 01:14 AM | Show all posts
tu org dulu kata

berlaga angin....
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 01:19 AM | Show all posts
tu org dulu kata

berlaga angin....
surfinv Post at 11-3-2012 01:14



   ye betul..orang dulu2 panggil berlaga angin...
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 02:07 AM | Show all posts
apa maksud berlaga angin tu?
Reply

Use magic Report

Post time 11-3-2012 02:10 AM | Show all posts
salam TT... dah settle ke blom masalah angin ko tu? boleh aku tau sejak bila korang mula rasa pening2 tu? Nnt lepas ko reply, baru aku komen pendapat aku ttg masalah ko nih, ok?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 10:26 AM GMT+8 , Processed in 0.117625 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list