CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: dyana612

kerap pening pala ble jumpa bf..

[Copy link]
Post time 15-3-2012 03:46 PM | Show all posts
Baguslah tu, ada orang bercinta 5-10 tahun tapi xdok jodoh. macam aku .....6tahun bcinta alih-alih kawin dgn org lain ..wife skrg laaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2012 04:00 PM | Show all posts
Post Last Edit by manganini at 15-3-2012 16:02

Reply 33# lilydandelion77


   apa maksudnya beraya? dia melintas je ataupun memang dah stay lama2 dlm org tu?
aiseh, baru aku paham maksud beRAYA tu.. back to question, beliau yg beraya tu melintas kejap je ke, atau memang dah stay untuk jangka masa panjang?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2012 04:07 PM | Show all posts
Reply 41# espri6006


    org laki bleh la bercinta bertaun2 tp kawin ngan org len, org ppuan xleh, umo da makin meningkat..sy xsanggup tunggu lama cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 04:09 PM | Show all posts
Reply 39# dyana612


   haah.. TT tanya elok2, jawab ler elok2.. tak baik buruk sangka.. kalo pening biasa2, TT tak bukak thread kat mps ni.. saya memahami masalah TT...
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2012 04:10 PM | Show all posts
Reply  msrosse


    yg ni mungkin jugak,sbb sy xske bau2an yg kuat sgt..kebutln bf ni ske pkai  ...
dyana612 Post at 15-3-2012 15:31


kengkadang rosse sendiri pun bleh pening dgn perfume sendiri ... kes terlebih sembur
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2012 04:30 PM | Show all posts
Reply  dyana612


   haah.. TT tanya elok2, jawab ler elok2.. tak baik buruk sangka..  kalo pe ...
manganini Post at 15-3-2012 16:09



   
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 07:21 AM | Show all posts
Reply  surfinv


    berlaga angin??pe tuh..minta penjelsan..
dyana612 Post at 15-3-2012 15:36



   maksud nya masing2 mempunyai perwatakan berlawanan ianya berkaitan dgn aura dan gin
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2012 09:39 AM | Show all posts
camni pon ad ke? TT... kompem ke yg saka tu akan TT yg bawa? sebab saka selalunye akan pergi kt salah sorg member fam je... bkn sumorang... hoho
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 16-3-2012 10:50 AM | Show all posts
tetiba teringat cita hantu dlm botol kicap...pompuan tu asal kena ngurat je jadi kerasukan...
cubalah amalkan ayat2 pendinding...cuba tanya pada org2 alim...manalah tau kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2012 10:06 PM | Show all posts
Reply  lilydandelion77

   apa maksudnya beraya? dia melintas je ataupun memang dah stay lam ...
manganini Post at 15-3-2012 16:00



sorry tak leh nak sebut nama ituuuuu coz taknak ada prob kat sini...ku lemah semangat.maybe dia lalu lintas je kot.
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2012 10:26 PM | Show all posts
Reply 50# lilydandelion77


   aku pun harap dia lalu lintas je.. rasanya aku pun kadang2 rasa macam tu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

5-12-2022 10:20 AM GMT+8 , Processed in 0.084475 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list