CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: chubbyza

Lepas turun darah "Bloody Show" lepas tu berapa lama sakit nak bersali

[Copy link]
Post time 20-12-2012 10:48 AM | Show all posts
anak sulung mama, turun darah mcm tu, that time 38 minggu, pas tu sakit selama 23 jam, terus caesar.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-12-2012 10:27 AM | Show all posts
pengalaman saya 2taun dulu...bloody show kuar pkul 4pagi 13hb...(masa ni dah 40w 1d) start sakit contraction dlm pkul 12tghari 13hb...kna sorong dlm LR pkul 5.30ptg nyer...branak pkul 12.04am 14hb...hohoho...agak lama kan...mabe sbb anak pertama kot...huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-1-2013 04:32 PM | Show all posts
pengalaman saya masa anak kedua dulu,takde sakit langsung..saya dah overdue so doktor kasi can sampai 4.1.2010 kalau takde rasa sakit gak,kena serah diri kat hosp..pagi tu sempat lg turun naik pejabat....tengahari baru pegi hosp serah diri..hehe..skali cek dah terbukak 6cm tp saya langsung takde rasa sakit..contraction pun takde cuma baby suka mengeras..doktor terus pecahkan air ketuban sampaikan nurse tu balik2 tanya,tak sakit ke?hehe..saya cakap tak..then dia cucuk tangan saya utk masukkan drip tu saya cakap haa..tu sakit.....dia tanya pulak mesti ko ade minum ubat kampung ni kan..saya jawab takde,cuma saya ada minum air zam zam,(nurse tu non muslim)..dia cakap ooo...tapi tak lama lepas doktor tu pecahkan air ketuban,sakit tak hengat..alhamdulillah,6.24 petang saya dah selamat melahirkan anak...

anak pertama pulak kena induce,2x pulak tu kena masuk ubat...huhuhu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-12-2022 11:32 PM GMT+8 , Processed in 0.078602 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list