CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: daiman

Dato laser dapat cucu ke2 uols..

  [Copy link]
Post time 23-1-2012 09:42 PM | Show all posts
Congrats Tok wan....bestnya dpt sepasang cucu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 09:46 PM | Show all posts
Congratzzzz
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:03 PM | Show all posts

Dato laser dapat cucu ke2 uols..

aah. slumber giler die sound. tp serina da paham kot bapak die gitu. haha :lol:
underwoodrockz Post at 23-1-2012 09:32


dia ok je la tu sbb last sekali dia nyanyi lagu hero utk cw penuh penghayatan.


(posted by mobile)
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:08 PM | Show all posts
tahniah..dh dapat sepasang..syukur.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:15 PM | Show all posts
huhh isabella
isabella adalah kisah cinta dua dunia...
tahniah dato' n great mummy serina{:4_181:}
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:17 PM | Show all posts
Satu aku respek kat tok wan ni, dia jaga sgt2 famili dia. Even bekas isteri pun pi bawa bercuti sama ...
BATUAPI8888 Post at 23-1-2012 21:39


Tak perlu le nak tahu mendalam hal peribadi yang dah ditelan zaman. Yang penting masa sekarang di mana DCW masih pentingkan bekas isteri bukan saja bawa bercuti tapi dlm segala hal berkaitan keluarga spt dia pentingkan seluruh ahli keluarga dan kawan2 dia.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:33 PM | Show all posts
taniah...chew sekeluarga atas kelahiran cucu baru!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-1-2012 10:38 PM | Show all posts
Satu aku respek kat tok wan ni, dia jaga sgt2 famili dia. Even bekas isteri pun pi bawa bercuti sama ...
BATUAPI8888 Post at 23-1-2012 21:39


Menjuyah betul Ko ni,sampai citer lama dorang cerai pun nak tau
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 10:39 PM | Show all posts
seronoknya kalau jadi cucu Chef Wan
mudah2 an nanti Chef Ridz pulak dapat baby
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 10:42 PM | Show all posts
Aku suka dengar perkataan menjuyah

Btw, aku suka tok wan ni bebel dlm fb part dia citer hal cucu dia. Sgt untung cucu2 itu
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 11:23 PM | Show all posts
taniah dato CW yg selamber

yg penting DCW bkn cam Ackiok penliat bayo nafkah anak{:4_503:}
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 11:33 PM | Show all posts
tahniah serina
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 11:48 PM | Show all posts
tahniah serina&Hubby....ade gmbar baby x?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 12:02 AM | Show all posts
Wahhh bestnyer..congrats!
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 12:38 AM | Show all posts
Owh? Ye ke. Gud job. Org meriah mcm CW ni mesti ribot2 bile kompol2. Mulut smue lazer2. Lame2 gadoh la. Pas2 cerai berai. Dh keturunan dia gitew
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 01:15 AM | Show all posts
Nama isabella??.... Queen of Spain (kurun 15) pun nama Isabella, .. sgt kejam dan telah memaksa umat Islam di Spain bertukar agama kpd Roman Catholic... dan berperanan utama menghancurkan kegemilangan Islam di Andalusia, Spain....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2012 01:24 AM | Show all posts
tahniah tok wan
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 01:28 AM | Show all posts
@serinaredzuawan
SERINA REDZUAWAN
Wahai sahabatku sekalian pict my daughter nanti i post tau.nak kena transfer dulu baru boleh post..:-) Thanx so much for the wishes.muahh!



dr twitter serina
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 01:37 AM | Show all posts
Congratz GrandPA Chef  Wan 2..3, msti comey coz mix...khen...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2012 01:47 AM | Show all posts
Congratz, Dato Wan! n Ah! Mesti comel womel baby tuh!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-11-2022 12:23 AM GMT+8 , Processed in 0.227956 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list