CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: daiman

Dato laser dapat cucu ke2 uols..

  [Copy link]
Post time 23-1-2012 06:15 PM | Show all posts
tahniah...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 06:30 PM | Show all posts
tahniah serina & dato cw....baby girl mesti comel anak kacukan kan...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:31 PM | Show all posts
meriah la kuarga chep wan wpun dua org anak..harap cucu nti ramai la...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:37 PM | Show all posts
igt dato ac td
lepapilon Post at 23-1-2012 17:34



    Iols pun
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:41 PM | Show all posts
tahniah tok wan!
dok bace posting heols dari td kat FB, dok rasa la sure isabella mesti comel nih.
kokesyen kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:42 PM | Show all posts
Tahniah Serina & Chef Wan....sure comel si Isabella nih

This new suddenly lifted the sadness i have been going through all morning and last nite.

Apalah yg heols sedeh dr malam ke pagi....sibuk je lah iols nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:43 PM | Show all posts
tahniah.. best dah ada sepasang cucu...
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 06:50 PM | Show all posts
Reply 26# Kero_kero


   
sebab nie rasanya.. (from his FB)

I could not sleep entire night but feeling very sad on the passing away of my close friend Kassim of kidney failure and Brain Cancer.less than a month ago he discovered this and it felt so soon.I was also worried about my daughter in the hospital and by 6am i recieved the new via sms saying that she will be induce only this morning by her Dr before she goes to labour.I hope is not a long and painful one for her..Life is like a cycle.U loose one special life and another special life comes into your arm before u realise it.Jenazah Kassim who is just a year older than me will be buried after subuh i was told after solat jenazah at Masjid Taman Muntiara i was told.
To Kassim abg mohon maaf dari hujung rambut halalkan segala makan dan minum likewise abg have done that to u and thank u so much for being such a wonderful and understanding friends selama ini and not once asked for anything.May your soul rest in peace and abg will always doakan banyak2 for u.Alfatihah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 06:59 PM | Show all posts
Reply  Kero_kero


   
sebab nie rasanya.. (from his FB)

I could not sleep entire night but ...
liMobA|y Post at 23-1-2012 18:50


ok...thanks uols. Dah lama tak jenguk pesbuk chef wan nih. Al fatihah utk his friend....mmg sgt sedih kalau dpt berita mcm nih
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 07:12 PM | Show all posts
tok wan dah shopping baju mahal2 utk cucu pompuan dia dah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 07:14 PM | Show all posts
Tahniah Serina & Chef Wan....sure comel si Isabella nih


Apalah yg heols sedeh dr malam ke pagi: ...
Kero_kero Post at 23-1-2012 18:42



best friend dia sejak 20 tahun meninggal kerana kanser otak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 08:26 PM | Show all posts
Reply 31# jonlabu


   aku yg kehilangan kwn bbest fwend 5thn pun cukup sedih.ni kan pulak 20thn..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 08:27 PM | Show all posts
Aku takleh tahan gelak part ni

Chef Wan Fan Club
Ada yang tanya potong ke...tak ada lah bila masa belah perut pulak dia keluar kat apom tu jugak lah...ok am going to my second day Spa work at the Banyam tree Spa Bangkok ni..anak beranak bapak lah pulak pi sengkak temmpat peranakan nak kasi naik balik la pulak ni! Tak nanti macam bunting kerbau 10 bulan perut i pulak! hee hee..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:27 PM | Show all posts
panjangnya dia cakap.....mcm xde titik noktah.

pepun, congrat.....bestnya dia dpt cucu kokesen
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:33 PM | Show all posts
wah..citer pasal apom la pulakk..aku lak yg malu kalo bapak gigih bercerita cenggitu!!Pe pon tahniah dah dpt sepasang cucu..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:36 PM | Show all posts
Aku takleh tahan gelak part ni

Chef Wan Fan Club
Ada yang tanya potong ke...tak ada lah bila m ...
BATUAPI8888 Post at 23-1-2012 20:27



    bole naik lagi ke dato'??? hihhiihii...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-1-2012 09:37 PM | Show all posts
da bace cw posting kat fb..mesti cw happy giler2..nmpknye cw kenela kurang2kan kerje kat obersi nun..cucu nk bermanje dgn atuknyer..hm, mesti cw belanje beso2 utk cucu die nih..tahniah dato cw..
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:39 PM | Show all posts
Satu aku respek kat tok wan ni, dia jaga sgt2 famili dia. Even bekas isteri pun pi bawa bercuti sama2 emak dan anak2. Aku nak tau gak kenapa dorang cerai ye?
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:39 PM | Show all posts
hujung tahun ni yang ke 3 plak ek serina btw congrats..nanti turn ana dahlia plak
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2012 09:41 PM | Show all posts
congrats tokwan!

mesti mabeles giler muka.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 05:56 PM GMT+8 , Processed in 0.115686 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list