CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: daiman

kaki terkejut ketika tidur

[Copy link]
 Author| Post time 19-12-2011 09:25 AM | Show all posts
Aku kadang rasa kaki terkejut macam tergelincir n nak jatuh
Munnalicious Post at 19-12-2011 08:19



    uish...!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-12-2011 09:26 AM | Show all posts
Reply  eragon


   nyetok tu apa?
hAzEL^nut Post at 18-12-2011 22:15



    nyetok = kejang

dalam bahasa kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 10:15 AM | Show all posts
Daripada diagnose 'periodic limb movement disorder' ni yg maybe rare,
why not rule out epilepsy dulu??

Jumpala doktor or neurologist dulu..
Kalau mana tau simptom2 tu fits with epilepsy
bole makan ubat antiepileptic, mana tau hilang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 12:13 PM | Show all posts
aku slalu jugak laa...tp aku perasan sekarang cam da tadek plak.kdg2 jek..


selalu nyeee kene awal2 tdo n waktu tu mimpi nak jatoh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 12:41 PM | Show all posts
Reply 24# md_nana


aku pikir aku sorang je cam tu.. rupanya ramai ye..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 12:44 PM | Show all posts
Reply 25# prettyuglybabe


   kdg2 malu tau bl ade org perasan....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 12:59 PM | Show all posts
Reply 26# md_nana


orang tua-tua kata tak cuci kaki sebelum tido..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 01:02 PM | Show all posts
Reply  md_nana


orang tua-tua kata tak cuci kaki sebelum tido..
prettyuglybabe Post at 19-12-2011 12:59



   ye lah......mungkin...eh tp mmg aku tak cuci kaki pon
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-12-2011 02:04 PM | Show all posts
eh suami saya pon ada problem ni..
saya yang tak dpt tido lena..dia terkejut2...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2011 02:13 PM | Show all posts
Reply  prettyuglybabe


   kdg2 malu tau bl ade org perasan....
md_nana Post at 19-12-2011 12:44



   
melainkan kalau ko tido kat hall umah org kenduri kawen..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2011 02:14 PM | Show all posts
eh suami saya pon ada problem ni..
saya yang tak dpt tido lena..dia terkejut2...
rumah_putih Post at 19-12-2011 14:04



    ko kira tak setiap bape saat dia terkejut2..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 04:09 PM | Show all posts
dulu2 aku slalu mimpi mandi hujan or mandi swimming pool.. pastu rasa nak terkencing.. rupa2nye aku dah kencing malam dah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 04:10 PM | Show all posts
melainkan kalau ko tido kat hall umah org kenduri kawen..
daiman Post at 19-12-2011 14:13



   aku tak suke tdo blk. suke tdo dpn tb...
so paham2 laaa
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-12-2011 06:00 PM | Show all posts
dulu2 aku slalu mimpi mandi hujan or mandi swimming pool.. pastu rasa nak terkencing.. rupa2nye aku  ...
CikTigger Post at 19-12-2011 16:09



    thread ni bercerita pasal kaki.tak de kena mengena pasal anu ko..hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 09:51 PM | Show all posts
Aku dulu selepas operation di lutut... Bila malam nak lelap mata terasa kaki di tarik...setiap kali pejam mata...kaki ditarik...sampai satu pagi tak lelap tidur... Talipon kawan Dia nasihat baca ayat kursi.. Terus boleh tidur...esok harinya nurse beritau ..memang ramai org kena ganggu tidur dibilik tu.... Keesokan malam nya......
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2011 10:22 PM | Show all posts
Reply 22# daiman


   hehe tenkiu. cek tak tau~
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-12-2011 12:21 PM | Show all posts
kdg2 klu seharian penat, mlm bru ade kejutan2 ni.

hrp2 xdela sindrom mcm husband tt tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-12-2011 05:11 PM | Show all posts
aku pun ada masalah ni. sama macam komen2 forumer kat atas, benda ni jadi time mula2 nak lelap. baru terlelap tiba2 dah termimpi. mimpi menyepak, menendang, lari dll. dalam kes aku, bukan kaki je yg terkejut2, tangan pun sama terkejut-kejut. boleh tak kalau nak kata kes ni macam mengigau juga?

aku ni perempuan. so gender mana yg ramai mengidap masalah ni?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-12-2011 11:08 PM | Show all posts
aku pun ada masalah ni. sama macam komen2 forumer kat atas, benda ni jadi time mula2 nak lelap. baru ...
cintalara Post at 20-12-2011 17:11



    laki aku pun sama,tangan kaki sume sama nak bersilat.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2011 12:18 PM | Show all posts
laki aku pun sama,tangan kaki sume sama nak bersilat.
daiman Post at 22-12-2011 23:08


aku tak de la sampai nak bersilat. cuma terkejut-kejut seluruh badan jer. kalau sampai nak bersilat tu, teruk tu. {:4_232:}
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Kesihatan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 11:55 AM GMT+8 , Processed in 0.102750 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list