CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aienul

tak boleh bukak laman web kaspersky

[Copy link]
Post time 11-8-2011 12:39 PM | Show all posts
Kalau rumah tak ada internet, boleh guna  mobile punya dekat handphone.

http://www.maybank2u.com.my/mbb_ ... rsonal/ACC-Accounts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2011 12:40 PM | Show all posts
Post Last Edit by BabeYSHa at 11-8-2011 12:42

----edited-

terpost 2x...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:42 PM | Show all posts
Reply 42# BabeYSHa

guna direct link http://www.maybank2u.com.my/
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:44 PM | Show all posts
nek menda yg haku post tue jugak....
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:46 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:47 PM | Show all posts
muleh2...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:47 PM | Show all posts
browser yang ini tak ada kan dalam PC ? kalau tak ada install

http://www.filehippo.com/download_netscape/
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:50 PM | Show all posts
muleh2...
BabeYSHa Post at 11-8-2011 12:47 PM

kalau boleh,, DNS sudah berjaya di tukar..guna DNS yang ini pula

208.67.220.220
dan 208.67.222.222
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2011 01:27 PM | Show all posts
sengallllllll tul PC neh! tkleh!! urghhhhhhh!

mmm.. napa jadi gitu yek trunk?   mmg ada masalah gini ke kdg2?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:30 PM | Show all posts
Reply 50# BabeYSHa


    cuba try clean cookies sebelum login maybank2u ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:36 PM | Show all posts
Reply 50# BabeYSHa

tak selalu la kena kecuali website itu yang memang tak boleh access.
ko pasti ke PC lain boleh, cuba sekarang tengok..boleh?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:37 PM | Show all posts
Reply 50# BabeYSHa

download software ini dan run lepas itu restart PC

http://www.snapfiles.com/get/winsockxpfix.html
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:45 PM | Show all posts
Reply  BabeYSHa


    cuba try clean cookies sebelum login maybank2u ...
B.K Post at 11-8-2011 01:30 PM


sudah guna pun browser lain, malah baru download lagi browser..
lain browser lain cookies.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:49 PM | Show all posts
website utama yang tak guna https boleh masuk tak?

http://www.maybank2u.com.my/
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:55 PM | Show all posts
last,, guna IP negara lain..install software ini
tetapi, buang DNS yang ko set kan tadi dulu.

http://mforum2.cari.com.my/viewt ... ;page=8#pid44926498
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 01:57 PM | Show all posts
kalau tak boleh juga.. ko login guna PC kawan sahaja la dulu
atau PC rumah atau guna handphone..sebab ada juga yang
tak boleh access maybank..atau suruh dia orang restart
modem.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2011 02:03 PM | Show all posts
Reply 54# trunks


    sis trunks, yu buat ai gelak lah puasa3 nie bila bca solution dan jwpan yu... ;)
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 02:06 PM | Show all posts
Reply 58# B.K

yeke.. gelak sebab positif ke negatif? sebab masih tak boleh bagi solution ke
atau posting yang ayat dia kelakar ke macam mana? atau bagi orang
pening nak buat ke ? cuba bagi pencerahan sikit..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 02:09 PM | Show all posts
Reply 59# trunks


    no komen...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 02:11 PM | Show all posts
Reply 60# B.K

ko nak ajak gaduh ke? jumle
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:31 PM GMT+8 , Processed in 0.102660 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list