CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: aienul

tak boleh bukak laman web kaspersky

[Copy link]
Post time 10-8-2011 05:43 PM | Show all posts
Reply 20# aienul

ko sudah beli key kaspersky, kenapa ko bagitau nak download bagai lagi
dekat website ia yang tak boleh ko access itu?

tak tau format, ko boleh belajar, asalkan ko rajin sahajala.
ko kena belajar, create restore point  dan backup computer
selepas format dan backup driver kalau ko tak ada cd driver.

kalau kita rajin download itu ini dan install, memang selalu
akan kena virus..jadi.bukan semua antivirus bagus sebab
virus pun di cipta setiap hari..jadi backup system PC sangat
penting, kalau ada masalah, tak perlu format..restore system
sahaja.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2011 05:52 PM | Show all posts
aienul, mod bzzts mod board komputer punya solution tu ko dah try ke belum?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2011 06:03 PM | Show all posts
aie xpandai pon format pc...

err, link yg trunks bg tu intenet virus 2011 kn
aie ade beli key kaspersky antivirus 2012..
bole masuk ke?
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 06:13 PM | Show all posts
Reply 23# aienul

ko tak jawab soalan aku post atas sana..

ko tak tau nak click reply eh? jadi, orang tau ko reply
siapa dan ahli forum boleh tau ada reply ke tak.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2011 06:15 PM | Show all posts
Reply 21# trunks


   beli key kat org.. die kate installer kene donlod sendiri kt website tu.backup file mmg selalu buat... bende yg penting je buh kat drive c..
baeklah, mulai dari skang akn mule blaja dgn gigihnye...


mekaseh sbb da bg tunjuk aja..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2011 06:17 PM | Show all posts
Reply 22# B.K


   oh? blom lagik...jap aie g cek... maap~
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2011 06:20 PM | Show all posts
Reply 25# aienul

oic..inagtkan ada sekali installer..macam ini, ko pergi
download link aku bagi tadi..install dan scan virus.
abaikan dulu key yang ko ada.

ko nak belajar tanya sahaja sini..nanti aku ajar.
ilmu percuma sahaja..ambil la peluang, aku bukan
selalu active sini.

website anti virus yang lain pun ko tak boleh buka eh?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2011 06:25 PM | Show all posts
Reply 27# trunks


   oke2... tga berusaha nih...

stakat ni, baru buka 3 website..
avg ngan avira boleh je bukak..
kaspersky je yg tableh..

knp ek?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-8-2011 06:32 PM | Show all posts
Reply 28# aienul

kalau kaspersky sahaja, ko boleh try mod bzzts punya solution
kalau ada tak faham ,kena tekan button REPLY post mod bzzts.

buat masa ini, ko boleh scan dulu dengan anti virus yang lain.
bukan best sangat pun kaspersky..antivirus lain yang aku
bagi page pertama sana semua nya top 2011 punya juga.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 10-8-2011 06:36 PM | Show all posts
suka pakai kaspersky sebab duta dia jacky chan...
oke, akan di praktikkan...
trimas banyak2~
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 11:02 AM | Show all posts
Reply 30# aienul


    untuk enable task manager, regedit (registry editor), msconfig, dan lelain, dan jugak remove virus malware, boleh la guna free version antivirus indon ni = http://www.smadav.net/
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:09 PM | Show all posts
Nak tumpang thread neh muleh?   segan nak mukak thread baru...

tkleh bukak Maybank2u punya website laa... haku try PC len bleh plak.. napa yek?

dah tukar browser pun jadik menda yg sama gak..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:13 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:15 PM | Show all posts
seber not found laaa noks...
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:20 PM | Show all posts
Reply 34# BabeYSHa


    aku rasa bende ni temporary. internet wat hal.
leh komplen kat internet provider (tmnet, celcom, maxis, digi?)

aku pun kena beberapa hari lepas. skrg dh ok.
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:24 PM | Show all posts
takkan kot abg otomen..   sebab haku try line opis neh.... mmm.. PC haku... PC opismate haku sowang agie..pun tkleh mukak.. last week muleh.. PC kawan2 len bleh plak.. kami pkai window XP.... uwaaaa!  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-8-2011 12:24 PM | Show all posts
Reply 34# BabeYSHa

buat masa ini cuba tukar DNS ..ikut instruction sini.

http://eforum3.cari.com.my/redirect.php?goto=findpost&ptid=546517&pid=44446498
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:27 PM | Show all posts
sat nak try..
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:27 PM | Show all posts
bank lain boleh ke masuk? CIMB?
Reply

Use magic Report

Post time 11-8-2011 12:39 PM | Show all posts
muleh2... CIMB leh mukak lak.. :3 mmm...

haku dh try cara yg ko bagi.. tklehhh gak!

neh yg jadik bila haku search...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:41 PM GMT+8 , Processed in 0.107717 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list