CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2923|Reply: 8

Ares tak berfungsi..

[Copy link]
Post time 21-3-2011 01:37 PM | Show all posts |Read mode
Salam sumer..

sorry la kalu tersalah bukak trid..aku nk tanye sikit..aku rajin mendonlot movie melalui Ares...tp skrg nih tak boleh plak nk donlot..ade sesape tak yg penah donlot gune Ares, nk tau samada korang pon mengalami masalah yg same ngan aku gak ke...tensen nye la tak leh nk mendonlot...kalau ade sesape bole bantu bg tau ye....thanks
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-3-2011 10:17 PM | Show all posts
aku kadang ade gak cri mp3 guna ares.. kadang dpt, kadang x dpt..

agak ye, memang gamak ye mmg mcm tu kot..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-4-2011 03:17 PM | Show all posts
aku kadang ade gak cri mp3 guna ares.. kadang dpt, kadang x dpt..

agak ye, memang gamak ye mmg mc ...
leo_sam Post at 23-3-2011 10:17 PM


skrg rasenye mmg tak boleh la kot...ape pon tak dapat
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2011 10:21 PM | Show all posts
try install balik... aku dulu pernah gak camni, mula2 boleh, pas lama pakai, tiba2 tak boleh... aku tak pasti ape masalah nye... tapi aku formate balik windows xp tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2011 05:37 PM | Show all posts
orang tak guna sangat dah Ares ini, sudah kira zaman batu hehe..
guna sajala direct link sana..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2011 03:58 PM | Show all posts
try install balik... aku dulu pernah gak camni, mula2 boleh, pas lama pakai, tiba2 tak boleh... aku  ...
akubaik3 Post at 6-4-2011 10:21 PM


dah byk kali buat still tak boley
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-5-2011 03:58 PM | Show all posts
orang tak guna sangat dah Ares ini, sudah kira zaman batu hehe..
guna sajala direct link sana..
Nika Post at 19-4-2011 05:37 PM


dah biase pakai Ares..tuh yg jadik ralat tuh..tp skrg dah pakai alternatif lain..
Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2011 04:01 PM | Show all posts
aku dah lama tak pakai ares, movie bersepah kat internet, download format mkv best
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-5-2011 10:34 PM | Show all posts
tulah ak pkai utorrent pun x boleh, tpi skrg pkai download direct link rm10 sebulan untk link generator bnyk gak file hosting dia leh download...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 02:03 AM GMT+8 , Processed in 0.088773 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list