CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mortrainey

Koleksi Cerita2 Hantu Keluarga Aku

    [Copy link]
Post time 16-2-2011 02:03 PM | Show all posts
TT, sila cerita lagi. menarik
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 02:21 PM | Show all posts
citer laahhh lagiii.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 02:30 PM | Show all posts
adoi...TT...citer TT sangat la meremangkan bulu roma ana...dah la kawasan yang berlaku untuk cerita pertama tu dekat dengan rumah ana...cerita kedua lak dekat dengan ofis ana...nasib baik ana jenis tak balik lewat dari ofis ke rumah...kalau tak...tak dapat ku bayangkan...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 02:57 PM | Show all posts
Reply 7# mortrainey


    hantu jahat...

nk semayang pn nk kacau...dah la awak tu x semayang... sibuk jeeee....
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 03:11 PM | Show all posts
Reply 53# mortrainey


    motip hantu tu suh org tido?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 03:28 PM | Show all posts
cepat sambung TT...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2011 04:16 PM | Show all posts
TT, pasal yg ketuk pintu bilik tue aku pun pernah kena,cara ketuk tue cam sayup2 jer....waktu pintu  ...
nad014 Post at 16-2-2011 09:54


betul tu..sayup je ketuk dia, xdelah ketuk kuat2 kan..kira bersivik jugaklah benda tu nak ketuk perlahan2 hehe
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-2-2011 04:28 PM | Show all posts
ok ni pengalaman pelik aku yg ketiga..masa ni aku dok teman anak-anak buah aku kat apartment dijalan kuching tu..sampai skrg pun aku x tau apa yg aku alami tu betul atau tidak, citer dia macam ni..

spjg aku dok kat umah anak2 buah aku tu, aku ni tukang masak sbb anak buah aku tu sorang keje, yg sorang lagi (yg kena kacau hantu kat taman wahyu tu) pulak belajar so masing2 xde time nak masak ke apa, selalunya beli luar..tapi kalau beli luar selalu pun poket leh lubang gakkan..

so dalam senja kul 7 mcm tu, aku ni gatal pulak nak turun bwh beli brg utk masak,kekonon nak masak spaghetti sbb anak buah aku teringin nak makan..aku pun tekanlah lift tu..bila lift tu terbukak ada seorang pmpuan jepun ni dia pakai baby shirt warna putih plain dgn seluar putih..rambut dia pun panjang rebonding nampak mcm normal cuma muka dia pucat sikit, bau dia pun wangi mcm pakai perfume..masalahnya dia ni, dia diri kat tengah2 lift bila aku masuk dia xmo berganjak..dia diri je kat situ terpaksalah aku diri depan pintu..masa aku nak tekan butang lift tu aku perasan tak satu pun butang ditekan..kalau dia nak turun bwh mesti dia tekan G kan? ni tak..so aku tekan jela dan aku pun buat tak tau sementara tunggu lift nak ke ground floor..

tiba2 aku rasa mcm perjalanan lift tu mcm lama je..aku tinggal tingkat 13, selalu sampai G tak sampai 2-3 minit pun..tapi ni lama giler! dalam masa yg sama aku leh nampak refelection minah jepun ni dari pintu lift, dia diri je tegak..tegak giler..bila lift dah smpai tingkat 6 mcm tu aku pandang lagi reflection, aku nampak dia diri betul2 belakang aku..makin lama makin dekat..huii seram giler masa tu nak je aku menjerit atau toleh belakang..tapi aku x berani la pulak..

sampai je ground floor aku terus keluar cepat2..sempat gak sambil jalan tu aku toleh, minah tu tak keluar lift wey! tapi masa pintu lift nak tutup dia sempatlah senyum kat aku dan senyuman dia tu ngeri sungguh bagi aku walaupun nampak senyum biasa tapi boleh buat bulu roma aku ni meremang-remang..bila aku dah habis beli brang2..aku dah x naik dah lift tu..aku sanggup tunggu orang naik lift sama ngan aku kat lobby tu..

sampai la ni, kalau aku visit anak2 buah aku ke, sumpah aku x berani nak turun naik lift sorang2..kalau pergi kedai pun pergi berteman..aku rasa dlm byk2 pengalaman pelik, nilah pengalaman pelik yg plg menakutkan sbb aku terperangkap dlm lift dan kalau jadi apa2 aku x leh nak selamatkan diri..

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 08:04 PM | Show all posts
seramnyer citer ko TT!!! ngeeeeeeeeeeeeeeeeee
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 10:05 PM | Show all posts
perghhhhhhhh..terbahek!
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 12:44 AM | Show all posts
cerita penglipur lara sblom aku LO setiap mlm.. 2 thumbs up for TT's stories..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 08:09 AM | Show all posts
Reply 88# mortrainey



sahih pas ni aku masuk lift bjemaah...
btw...aku penah stuck lam lift sorang2 time maghrib..
nsib baik aku xterpike sal cite2 seram time tu
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 10:48 AM | Show all posts
gerenti antu jepun tu nmpk seksi...jrg jumpa antu yg nmpk seksi2 ni..slalunya yg jumpa tu seksa2 semua..
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 11:01 AM | Show all posts
TT mesti  yg dlm lift tu bkn manusia....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 11:08 AM | Show all posts
TT nak lgggg.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 12:01 PM | Show all posts
ok ni pengalaman pelik aku yg ketiga..masa ni aku dok teman anak-anak buah aku kat apartment dijalan ...
mortrainey Post at 16-2-2011 16:28



    Apartment di jalan kuching tue dimana???di KL ker??
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 12:40 PM | Show all posts
Citer ler lagi wahai cik TT....
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 01:43 PM | Show all posts
terbaekkkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 03:54 PM | Show all posts
best best
seram pun ada..
kalau murni mau nye pengsan kat situ...
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2011 04:04 PM | Show all posts
Wah..best2 citer tt..lama xjenguk mps..arini jenguk ade cerita baru yg best..trskan tt...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 06:49 PM GMT+8 , Processed in 0.080043 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list