CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mortrainey

Koleksi Cerita2 Hantu Keluarga Aku

    [Copy link]
Post time 12-5-2015 11:30 AM | Show all posts
ah best ah best ah bestnya
Reply

Use magic Report

Post time 23-3-2016 01:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok aku lak cover Mort...hihi...xder la gurau jer...
Family aku pon mcm family Mort jgk...dihimpit cerita2 seram ....sampai naik lali aku nk hadap muka hantu2 ni....ok cerita pertama nya mcm ni...

Lepas spm tahun 2007 aku rase....xingt Sgt...aku dapat la sambung belajar kat shah slam..jurusan Makmal Perubatan....excited Sgt la aku mase tu seb dpt sambung kos yg aku minat kan....lepas tu pihak pgurusan kolej ckp la kat aku dan ade lgi 4,5 org student ni yg hostel xcukup....kami redha je la bila kolej offer hostel rumah kedai kat luar kolej.....then kiteorang do bawa ke tempat....
First aku tgk,mak ai....bapak ah seram....ni hostel ke ape kan.....dh cek sume,kite org pon cek toilet,cntik toiletnya....bersih......skali dongak kt atas,ambik kau....lubang besar gelap giler ah ....
Aku dh cuak n fikir bukan2 mase tu.....hahaha......Dh gi kelas tu,terjumpe member sekolah rendah dulu....sekolah rendah ok....punya la kuat daya ingatan minah tu   ...Die Tanya aku "ko kat hostel mane?"...aku pon jawab la spontan "kat depan nasi lemak tu"  Muka die lain dh....."ok ke duk situ ?" Die tanya aku...aku ckp "ok jer...meriahnya student gelak ketawa malam"...  : ..habis situ jer......aku balik,aku trus mandi....dh senja mase tu...mmg x lah aku mandi malm kat hostel tu....aku tgh Mandi pon aku asyik mandang jer kt atas....roommate aku 4 org....sorang tomboy....sorang alim smcm....sorang lagi tu blur..... ...dlm kul1030 mlm gitu yg tomboy ni siap mkn trus gi kt sinki basuh pinggan mngkuk nya.....pastu dgr pinggan jatuh,pastu die masuk bilik muka dh cuak dah...die trus kunci pintu....trus baring,selimut full body.....si akak alim ni nama nya Kak Na ...Kak na tanye "kenapa ko din,mcm nampak hantu jer"....die balas "esok kelas Kak"....kiteorang pon diam lah...tgh study dlm kul2 pagi tu....elok jer aku mguap,kiteorang dgr org berlari kat atap bangunan....terkejut giler .....lama gak die berlari...aku hati kering mase tu....haha....aku just mgomel "sempat lak die".......... Kak ina ni pon "jom tido".....so tido lah.....aku dh pejam mata nk hanyut ke mimpi,selimut aku kene tarik laju2....terbangun aku.....pastu aku tgk kiri kanan,aku dgr mcm suara dlm beratus org panggil aku ... "Aisya......aisya.....kikiki.....aisya......kikiki........aisya...." Jelas woi.......aku tgk atas.....aku terperasaan byk nye tangkal.....ape bende lak tu.....pastu dgr lagi "aisya.....aisya.....aisya....kikiki"...... Capai kunci....bukak pintu......bukak kunci kat tngga bawah....aku mcm dikejar......aku berjaya lolos pintu tu...then aku lari toleh berlakang gitu n terlanggar muto 125z Abg sorang tu yg duk lepak kedai mamak.....jatuh motornya Abg tu dapatkan aku n Tanya "nape ni dik..."........ Aku dh nangis2 dh....die bawak aku duk kt mamak n aku ckp la aku dikejar something tadi kat bilik......Abg tu hantar aku balik umah mak Aku.... So aku terlena sampai ptg harinya....Then tgk fon miskol 30x dri kawan2 aku....Si tomboy tu pon call balik,then Tanya "ape jadi....?lepas ko blah tu Kak INA kene sampuk....duk ckp bahasa jawa...mata terbeliak....tunggu warden sampai xsampai2,last2 ramai2 baca yassin,call mak Kak INA,dtg ambik"....... Aku ckp la "aku kene kejap dgn lembaga hitam tu....".... Tomboy tu ckp la "lembaga hitam tu la yg jatuhkan pinggan aku mlm tu,die btul2 blakang aku"......kiteorang pon lama2 dh lali.....Kak INA dtg balik ke hostel,ustaz kampung nya bagi paku di balut daun belanda.....so kiteorang setiap hari ade yg ustaz tu bagi...lepas tu kami sebilik dh xkene pape....aku pon dh selamat tamatkan belajar....hihi
Reply

Use magic Report

Post time 26-2-2020 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
mortrainey replied at 4-2-2012 03:03 PM
aku akan kembali dengan cite2 seram keluarga aku....
tungguuuuuuuuuuuuu.....! hehehe

mana tt..dah 2020 ni..iolz dah la baru merempit thread ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2021 03:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Best pengalaman masing masing
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2021 04:12 PM | Show all posts
Habis jugak merempit thread ni. Best gilaaaaaa.

Apalah khabar TT sekarang ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

19-5-2022 07:48 PM GMT+8 , Processed in 0.085926 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list