CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
Author: mortrainey

Koleksi Cerita2 Hantu Keluarga Aku

    [Copy link]
 Author| Post time 14-2-2011 03:12 PM | Show all posts
Reply 16# kenesep

x sure plak aku ada rasuk ke apa, cumanya dia suka menjelma jelah tp x taulah tujuan dia mengamit tu utk apakan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2011 03:14 PM | Show all posts
aku malas la nak tulis lagi...karang tulis ckp karanglah apalah..

niat aku nak share cite2 yg terjadi kat keluarga aku je..tapi disalahertikan pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:15 PM | Show all posts

memang seram la cite2 TT ni...
"aunty rambut panjang pakai baju putih" hooo
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:16 PM | Show all posts
Reply 20# mortrainey


    sorrylah xkan :@  kot..... hidup mesti baru ada fun...jgnlah :@ :@ :@ nanti cepat tua...mesti
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:16 PM | Show all posts
Reply 22# mortrainey


    all.. majuk plak.. standard la beb.. memana yang tulis cita kat sini mesti ada mulut2 busuk yang saja nak kasik panas.. kau buat2 tak tau jerk.. kalau dia nak baca ke nak percaya ke dia punya pasal laa...

aku nak baca lagi cita kau.. sebab aku dah boring nak baca thread yang sedia ada.. so aku suka baca cerita2 yang fresh dari ladang..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:17 PM | Show all posts
Reply 22# mortrainey


    pls jgn marah2 ....sharelah ....   aq patut terima hukuman adehh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2011 03:20 PM | Show all posts
Reply 26# MakYung

x marah majuk je
sambung jap lagi..ada byk lagi ni..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:21 PM | Show all posts
Reply 25# aza


    btoi2... dik kerna {:1_147:} yg celupah ......patut  denda pekena ...{:1_144:} ucapan minta maaf ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:22 PM | Show all posts
ala...sambung jer la, janganler sensitip sangat... kawan tu cuma bertanya sekadar sambil bergurau....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:23 PM | Show all posts
Reply 27# mortrainey


   

tqvm...my fren ....
    budimu ku lap ...
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:24 PM | Show all posts
Reply 29# kenesep


    btoi tu   ... saje nak usik2 kuching jer
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:28 PM | Show all posts

cer citer....lagi dan lagi .....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:28 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:29 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2011 03:41 PM | Show all posts
yelah makyung aku smbung lah ni..

kali ni citer psl abg aku yg sulung,dia tinggal kat muar..abg aku ni keje kat salah satu bakery kat sana..satu hari bini dia guna kete bwk anak2 tido umah mak mertua dia, abg aku pulak masa tu off, so dia lepak2 kat umah, skali dpt emergency call soh dia pg bakery tu sbb ada problem sikit..dia pun call teksi, susah plak nak dpt..jadi sbb bakery tu pun x jauh sgt dia naik mountain bike dia pegi bakery dlm kul 10 mcm tu...

bila dah habis keje, dia tgk dah tgh mlm, boss dia tanya 'eh xpe ke u balik sorang2 naik basikal pulak ni, u nak i teman u ikut dari belakang ke?' dia ckp xpelah dia ok..sedang dia mengayuh basikal & lalu kat sebuah sekolah, dia rsa seram sejuk sgt, angin pun sejuk je dia ckp time tu..dia x fikir apa masa tu, terus kayuh je mcm biasa..tetiba dia dgr dari jauh bunyi pelik yg makin lama makin dekat! then bila dia amati barulah dia tersedar bunyi benda mengilai..oh dia pun apa lagi, terus mengayuh secepat mungkin..dah la masa tu kete kurang lalu..semakin dia kayuh semakin dekat bunyi tu kat belakang dia..tiba2 bunyi senyap..xde benda dah..dia toleh kiri xde apa..sekali dia toleh kanan, cik pon berterbangan disebelahnya sambil menyeringai..bila benda tu dah tau abg aku nmpak dia..benda tu apa lagi mengilai lah balik sambil terbang kat sebelah abg aku...abg aku kata masa tu dia fikir mati je..mana tau kayuh laju sgt masuk longkang ke, terlanggar kete ke tapi dia kayuh je dan cik pon tu terbang juga disebelah dia...

sehinggalah dia masuk ke kawasan taman rumah dia benda tu terbang ke arah lain..abg aku ni dengan pucat lesi terus cmpak basikal kat tengah laman, gopoh gapah masuk dlm umah dan telefon mak aku, masa ni aku dgn mak aku tido dah kat umah kami, aku terdengar lah jugak suara dia termengah2 ckp kat mak aku dia jumpa hantu..rupanya mmg kawasan dia lalu tu mmg xde org berani nak jalan situ malam2..sejak tu mmg abg aku x naik basikal pegi tmpat keje dah..kalau ada call mlm2 pun dia x angkat..katanya lebih baik kena marah dgn boss dari kena kacau dgn cik pon..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:48 PM | Show all posts
Menarik.... nnt kongsi2 lagi k....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 03:56 PM | Show all posts
uishhhh...ruginya abang kau....

patut dia paku je mende tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2011 03:59 PM | Show all posts
Reply 37# kenesep

lainlah klau dia bwk hammer dgn paku time tu kan kenesep hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 04:06 PM | Show all posts
Reply 38# mortrainey


    ha ah...

aku teringat dulu masa kat kg, aku kecit lagi.. heboh kat felda tak jauh dari kg aku nih pasal pompuan rambut panjang sakat org lalu lalang ...

ada sorang tua kat kg aku bagitau kalau sesapa dapat paku pompuan tu nanti dia jadi pompuan cantik giler, abih la bebudak kg aku termasuk abang aku tetiap malam gi 'berkampung' kat felda tu...ngan tukul dan paku...ngan jala bagai... paku tu plak yg 8 inci..

tapi yg pasti makhluk tu tak muncul lagi lepas tu.... ngeri agaknya dia bayangkan kalau tengkuk dia kene paku 8 inci tu....
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2011 04:08 PM | Show all posts
best...!xsabo tgu cite seterusnye..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-5-2022 07:36 PM GMT+8 , Processed in 0.085843 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list