CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5193|Reply: 26

[Tempatan] Menangis makan kuih, Sajat rindu Malaysia?

  [Copy link]
Post time 20-9-2023 08:16 AM | Show all posts |Read mode
PETALING JAYA – Usahawan kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau lebih dikenali sebagai Sajat, menangis gembira apabila berjaya menikmati kuih seri muka hasil tunjuk ajar netizen, semalam.

Sajat menerusi perkongsian video di TikTok J.RJ, tidak putus-putus mengucapkan terima kasih kepada pengikutnya kerana bersama-sama ‘membantu’ untuk menghasilkan kuih tradsional berkenaan.

“Terima kasih banyak, sumpah sedap. Terima kasih ajar Sajat tau, memang Sajat teringin sangat,” ujarnya.

Reaksinya itu mengundang simpati ramai yang berpendapat bahawa Sajat sebenarnya sedang merindui keluarganya di Malaysia.

“Semalam terkejut tengok dia pakai baju kurung masa buat kuih seri muka tu. Dalam hati cakap, mesti Sajat rindu keluarga dia kat Malaysia. Rindu makanan Malaysia kan,” ujar ShayneFlower.

“Saya duk dalam siaran langsung Sajat dari mula nak buat kuih ni, tapi netizen yang ajar memang terbaik. Sajat pun tak melawan, ikut ja. Terharu kan bila jadi,” komen Nurul Amera Begum.

“Gigih netizen tolong ajar Sajat buat seri muka termasuk aku pun tiba-tiba masuk siaran langsung sama. Sajat sabar dan sporting,” kata Alesya.
















This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2023 08:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Bisnes2 lah kuih sana jual sekali nasi lemak lontong soto satay ayam golek upah org Malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 10:54 AM | Show all posts
mesti pandai speaking dah skang ni, slang ostralia
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 11:26 AM | Show all posts
nampak dapur dia cantik, rajin dia berbanding kak kepam hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 12:47 PM | Show all posts
pandai abg Jat tarik simpati viewers.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-9-2023 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Haritu buat kek batik kan.?
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Dan dan lahhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2023 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk jadi mcm ik ke?

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 04:09 PM | Show all posts
ntah2 org tu nangis sbb tak sangka rasa seri muka tu tak pelik.. bukan tibe2 rasa kuih bingka. sbb tu 1st time buat kan, mgkin dia terharu la kot

yg netizen pulak cpt kesian ckp dia rindu family. alahaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 04:25 PM | Show all posts
tetek sajat ni lagi besar dr tetek wanita ori
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 05:15 PM | Show all posts
ifanonline replied at 20-9-2023 04:25 PM
tetek sajat ni lagi besar dr tetek wanita ori

tu ipan belum tengok kelentit dia lagi

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 05:40 PM | Show all posts
Decaffeinated replied at 20-9-2023 05:15 PM
tu ipan belum tengok kelentit dia lagi

aku pn nak join melucah...

klentit dia kt atas lubang jubo ke?

aku tak tahu la ni realiti ke fantasi


tp ada oarng ckp pondan dia bila dia BJ, jari dia akan masuk dlm lubang jubo lelaki dan cari kelenjar prostat, pastu bila orgasm, si lelaki akan mengalami orgasm yg sgt dahsyat...

sebab tu ada orang ckp jgn cuba2 dgn pondan ni, sekali kena tiada u-turn... ( kecuali bg mereka yg betul2 beriman )

err kalo ada sapa2 pernah mengalami nye cerita la, tp kalo salah, maaf akan gua, gua sudah hanyut jauh kedalam dark web hahaha...


Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 06:21 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau yang nak hidup macam ni jat...hadap je lahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-9-2023 06:31 PM | Show all posts
Edited by Awitin8LK at 21-9-2023 01:56 PM

I’ve been surfing on the web more than 3 hours today, yet I never found any stunning article like yours. It’s alluringly worth for me. As I would see it, if all web proprietors and bloggers made puzzling substance as you did, the net will be in a general sense more beneficial than at whatever point in late memory.  MyAARPMedicare Pay Bill
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-9-2023 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Air mata jantan buat semua terharu
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 01:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Setan lah ko. Once ko menipu pasal umrah x de sekelumit simpati utk ko lg
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2023 04:14 AM | Show all posts
Edited by FOTHER-MUCKER at 20-9-2023 12:36 PM

Bangggggaaa sungguh dia dengan hidung baru dia!



Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CARI Infonet

30-11-2023 02:41 AM GMT+8 , Processed in 0.113373 second(s), 48 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list