CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 25958|Reply: 16

Port Mancing kat area Serdang, Bangi, Kajang, Putrajaya dan area berdekatan

[Copy link]
Post time 23-11-2010 03:25 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua,


Aku try cari topik pasal port mancing kt area2 yg aku nak tanya ni tapi x jmpa la pulak. Kalau ada m0d bleh merge kan.
Lama tak pi mancing rasa nak start la balik. Aku mancing pun suka2 je, sekadar hobi.

Tu la aku nak tnya ni, ada dak port mancing (kolam2 free) kat area2 serdang, seri kembangan, bangi, kajang, cheras, putrajaya (area2 lain yg dekat2 situ). Aku prefer kolam free/terbiar je sbb bajet tgh nipis ni. Saja je nak pi release2 tensyen. Kot2 dapat ikan bleh jugak bawak balik goreng.


Harap ada la yg bleh bg info.
TQ.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-11-2010 04:08 PM | Show all posts
erm laki aku skang tgh addict..pot tebiar area btg bejuntai...mmg bez kat sana..leh dpt baung besaw betis..ader gak patin..g plak kat area tu tekenal gak ngn ikan haruan liar...ermm tapi tmpt tu jauh kat pndlamn lah....jenuh kena napakkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 26-11-2010 11:32 AM | Show all posts
Salam Bro... Port memancing ni dah pernah ada dulu...

http://forum.cari.com.my/viewthr ... p;extra=&page=1

Boleh la amik sedikit info dari sini
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2010 03:59 PM | Show all posts
erm laki aku skang tgh addict..pot tebiar area btg bejuntai...mmg bez kat sana..leh dpt baung besaw  ...
makadek Post at 23-11-2010 16:08



    akak..leh kasik map tak??..
mcm best jah dgr...
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2010 10:29 AM | Show all posts
Reply 4# dujuan


    mmg bez...dpt ikan baung besar peha..peh tu..keli pancing je mcm...dpt hasil menjaring..mmg derang layan sampai pagi..kalu time ujan air naik lagi galak...tapi tu lah nk ckp pon tak reti..skang dah agak ramai yg taw pot tu..batak pasang jaring huh:@..potng jek taw
Reply

Use magic Report

Post time 9-12-2010 09:46 PM | Show all posts
Reply  dujuan


    mmg bez...dpt ikan baung besar peha..peh tu..keli pancing je mcm...dpt hasil ...
makadek Post at 8-12-2010 10:29



    area mana akak...kasik landmark details sket...
Reply

Use magic Report

Post time 10-12-2010 08:09 AM | Show all posts
batang bejuntai..tmpt lombong/sungai..pot tu jauh ke dalam..tanya org2 situ derang taw lah.sana lubok haruan...akak nk ckp pon x reti lah...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-12-2010 08:09 AM | Show all posts
oo.. nti aku try pi ushar kt area2 situ. TQ
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-12-2010 07:02 PM | Show all posts
mahep...tp kene masuk mlm2 la...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2011 10:07 PM | Show all posts
TT duk area kajang ke? jom pg PD mancing pantai..leh jalan2
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2011 10:21 AM | Show all posts
bro selipar ijau orang putrajaya ke?...jom laa komplot sg dengkil atau cyberjaya.....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2011 12:02 PM | Show all posts
dok area puchong. last week membe ajak pi kolam kt bangi. dpt la pacu 3 ekor. he3
Reply

Use magic Report

Post time 15-3-2011 02:24 PM | Show all posts
boleh laa komplot cam tue......layan kolam CV kat pinggiran putra....main patin....pakej rm20 6 jam.....jom...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-3-2011 09:10 PM | Show all posts
Reply 13# gaara_X


pinggiran putra mna tu? kolam fifofo kt ptrajaya (dkt picc) tu penah la pi try dulu.
putrajaya yg luas tu x dak ke kolam terbiar?
Reply

Use magic Report

Post time 16-3-2011 10:37 AM | Show all posts
Reply  gaara_X


pinggiran putra mna tu? kolam fifofo kt ptrajaya (dkt picc) tu penah la pi try  ...
selipar_hijau Post at 15-3-2011 21:10


fifofo tu skang dikenali sebagai eco resort....sebelah eco tu skang dah ada kolam baru..kolam danau tajuknya.....dan kalau nak menghala ke teknik sepang ada cofee village.....
Reply

Use magic Report

Post time 31-10-2011 12:21 PM | Show all posts
salam geng...aku ada port baek punyer kat putrajaya......ikan patin bedebushh bedebushh besar peha..baungpun banyak...belida.....sape2 nak komplot..roger...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-11-2011 11:17 PM | Show all posts
Reply 16# apexmove86

roger roger.. nak ikut.. jgn ko bawak kat dengkil belakang kedai ayam tu dah le.. ikan mmg besar2 tp sgt2 pemalu nk mkn umpan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 01:24 AM GMT+8 , Processed in 0.088727 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list