CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234
Return to list New
Author: JoyahMengayah

[Tempatan] Anwar dedah perolehan, kos vaksin Covid-19 tidak ikut peraturan

  [Copy link]
Post time 9-2-2023 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by tripleid at 9-2-2023 01:50 PM

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2023 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Orix replied at 8-2-2023 10:54 PM
selepas hoi hoi ya hoi siapa sokong penyamun pun ada lg org nk purcaya heshe ke ? noob nya deyols n ...

Lagu ho ho ya hoi tu sbenarnya ditujukan khas buat Abahcow dan rakan2 sepenyamun dlm PN..

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 02:21 PM | Show all posts
tripleid replied at 9-2-2023 01:50 PM
Lagu ho ho ya hoi tu sbenarnya ditujukan khas buat Abahcow dan rakan2 sepenyamun dlm PN..

hahahaha. dan dan lah chuolsss.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Tudia zahid kat seblah memerangi salah laku dalam kerajaan
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 01:31 AM | Show all posts
kesian abang kj, to tu lah masa staff sendiri songlap 100 juta tak perasan.

dahla sibuk nak paksa2 org baksin. sapa taknak tu lantak la diorang, akak still tunggu sinar pancaran 5G percuma.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 08:18 AM | Show all posts
Edited by pengecatbintang at 10-2-2023 08:19 AM

masa mula2 beksin kobid diperkenalkan...

semua puji dan sanjung kayjay..

la ni bila satu2 pamili members pro beksin sakit or meninggal..

menyumpah kayjay plaks..

da terlambat..

beksin tu da ada dlm badan...

time bomb
itu lah..

bila antibek nasihat.. ko nyombong..

flip hair..

la ni nganga


Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 10-2-2023 08:26 AM | Show all posts
kelapaparut replied at 9-2-2023 10:35 AM
sibuk je nak cr ksalahan org, yg lps tu dah lps la, bangnon kne start bangunkan negara.

btol gak..

yg da lepas tu lepas lah..

kes wak jahit yg da lepas...

lepas lah..

aku sokong ko...
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 11:54 AM | Show all posts
Kak ipar meninggal kanser , adik beradik ramai masalah jantung tetiba.
Sapa nak jawap nih..kayjay yg dulu beria2 paksa org cocok sampai kuar statement nak susahkan antibeksin.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 10-2-2023 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Persepsi je keje ko bang non
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
So ni dgn tengku zafrul sekali la terlibat kan..dia kn menteri kewangan time tu..mesti la dia pun tau pasal budget vaksin ni semua kan..

If yes...tengky zafrul kan geng diorang..adakah tengku zafrul akn dikecualikan.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by antikorok at 10-2-2023 08:13 PM
grouper replied at 8-2-2023 09:50 PM
Adakah kj akan terima balasan daripada doa org yg kena aefi dan golongan antivaksin?


Ouchhh. Manaaaaa mungkinnnnnnnn!

Air terpaling suchi penyelamat ummah ittewkan terpaling selamat di donia, dijamin oleh pengeluar terpaling tipooo ujikaji "We never test for transmission" oleh Puakazer gaytohhh

Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 08:15 PM | Show all posts
kyrana replied at 10-2-2023 11:54 AM
Kak ipar meninggal kanser , adik beradik ramai masalah jantung tetiba.
Sapa nak jawap nih..kayjay yg ...

dipersilakan dgn hormatnya antuvaks porum cari bagi hujah2 defend kayjay..

sila2... jgn malu2..

kalo korang da berhujah..

profesor MIT pong kalah

haaa
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
grouper replied at 8-2-2023 09:50 PM
Adakah kj akan terima balasan daripada doa org yg kena aefi dan golongan antivaksin?

Pmx main wayang jer..kalau dia betul2 nak repobasi,wak kat sebelah tu pun dah kena.
Reply

Use magic Report

Post time 10-2-2023 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
seripahzeripah replied at 10-2-2023 07:55 PM
So ni dgn tengku zafrul sekali la terlibat kan..dia kn menteri kewangan time tu..mesti la dia pun ta ...

Kj - habis madu sepah dibuang
Zafrul - ganti kj utk makan ulat pula

Siapa dalang?
Umnoism
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2023 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
alesandra replied at 8-2-2023 11:32 PM
ntah bodoh kannn.dia ingat benda nak bentang kat parlimen  ni sembang mcm sembang   kempen kj kat  ...

Grab popcorn.. byk kes backlog
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2023 02:46 PM | Show all posts
menjawab kj ko kt akhirat nnt.. byk salah laku kau tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-6-2023 11:08 PM GMT+8 , Processed in 5.197781 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list