CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: akido_kido

Pelakon lelaki kantoi ghairah bercium di kelab malam

  [Copy link]
Post time 8-2-2023 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
siapa ajelah pelakon ni
Yg pelakon utama pun kdg kaka blur lg klj pelakon pembantu mmg hurmmmm ajelah
utk yg perempuan sila lah angkat kaki tu, syglah diri tu dulu, klu yg lelaki blm menikah pun haprak esok dah menikah entah apa lg dia buat
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2023 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
doubleA replied at 8-2-2023 09:17 PM
Whoareyusssss

Lesson learnt dik, jgn serah segala. Dah kawen pun boleh curang cerai berai inikan p ...

Masih ada lagi yang fikir dah serah segalanya confirm lelaki tak kan lariii..bengap tak bertepi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Xberbaloi dik nk sedih2 gitu...sendu je pun
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:33 PM | Show all posts
Ameerul Ashraf kan...pelakon Drama Syurga Untukmu....sendu jahhh


Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Lol igtkan video comolot... Sendunya nk up cite bodo gini.. huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:36 PM | Show all posts
tak herlokkk soo tak kenal...
tak heran pun heshe nak comolot cikki ke pondan ke sajat ke.... sebab hakikatnya memang tak herlok... sesuai la rupa dengan perangai gittuhh...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Apesal aku nmpk muka mcm rusdi ramly?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Oo dia tu.. muka mcm nerd je.
Haritu pernah tgk dia la klau tak salah berlakon mata ada ketumbit. 1st time i nmpak ada pelakon masuk tv dgn mata cmtu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-2-2023 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak kenal. Next!
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2023 11:00 PM | Show all posts
mentibang laut mane pulak neh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Walaupun tak kenal tapi kesian eh bila patah hati.
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 01:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Oooo ingat budak2 high konsel
Pelakon baru jgk tuh
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 01:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Sah2 bdk kgdotcom g KL nak kejar citer2 tapi trjebak dgn kwn2 salah.... lantas lupa diri agitewwww
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 01:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo tak hensem tak usah buat bideo bukan2..membazir data & bateri henpon je...
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 01:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Rhyno replied at 8-2-2023 09:33 PM
Ameerul Ashraf kan...pelakon Drama Syurga Untukmu....sendu jahhh

Dah bagi gambar pun tetaplah tak kenal

Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 02:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Heols ni break out jerawat mcm alergik air klorin.

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-2-2023 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Pixilated tak kenal
Tak pixilated pun tak kenal. Nak cium, ciumlah. Tak kenal semua org
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 02:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Bagi iols la bagus laki ni putus dengan girl ni sebab baru bf curang dah canang post gambar bercium macam ni untuk orang kecam. Dua dua low padahal settle sendiri dan pisah jelah dik oii
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 02:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni kalau jadi laki buat curang selalu mahu jadi bela-alip junior
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2023 03:57 AM From the mobile phone | Show all posts
Entah pelakon picisan mana tatau. Beku bethol. Next!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-5-2023 06:29 PM GMT+8 , Processed in 0.127930 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list