CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 12378|Reply: 170

"Comel Baju Sekolah Tokti.. Sekolah Mana Tu?", Siti Nurhaliza Hadir Pakai Uniform Sekolah Di Konsert Melly Goeslaw

  [Copy link]
Post time 5-2-2023 03:31 AM | Show all posts |Read mode



Konsert Ada Apa Dengan Melly Live In Kuala Lumpur kali ini benar-benar meriah apabila ramai selebriti terkenal hadir ke konsert tersebut dengan memakai baju seragam sekolah.

Selain tetamu VIP seperti Tengku Permaisuri Selangor, Tengku Norashikin yang sporting menggayakan baju sekolah, penyanyi nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza juga turut tampil memakai seragam sekolah.

Melalui beberapa perkongsian video di Tiktok, Tokti kelihatan memakai baju seragam ala-ala sekolah Hogwarts dalam lakonan filem Harry Potter.









Ramai yang memuji kecomelan Siti Nurhaliza atau mesra disapa Tokti apabila menggayakan pakai sekolah itu dan masing-masing menggamit kembali kisah silam di zaman persekolahan terutamanya geng kain singkat.






Selain Tokti, selebriti tanah air yang lain seperti Fazura, Fattah Amin, Syafiq Kyle, Mimi Lana, Izara Aishah dan Puteri Aishah yang turut sama mengikuti "dresscode" ketika konsert berkenaan.


  


  


  






Turut terbang ke Kuala Lumpur dari Indonesia untuk memberikan sokongan buat Melly adalah rakan artis seperti Rossa, Yuni Shara, Mayang Sari dan Raffi Ahmad.



Melly membawakan 27 lagu hit antaranya Ku Bahagia, Ada Apa Dengan Cinta, Jika, Gantung, dan banyak lagi. - CARI





Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2023 04:13 AM | Show all posts
tok k mana tak datang.tak minat melly ke
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 04:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Skolah xpki dior tokti...????... mcm penah dia pki tdg tu dkt event lain sblm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 05:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tya ikut tema
Macik puji ye walau tak minat

Mak Iti dalam gambau first
Nampak lah macam Regina George and the gang
Tapi bila scroll bawah

Hmmmm
Dah macam cikgu besau
Kbye
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Nampak sendat baju tok ti. Mcm biasa, iols menyampah tgk tya
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 07:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Boolatttnyaaa tok t
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 5-2-2023 07:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ReginaGeorge replied at 5-2-2023 06:50 AM
Nampak sendat baju tok ti. Mcm biasa, iols menyampah tgk tya

Tetiba geng kain senteng.. SMA kat indon pakai skirt je kan?? Ke dulu sekolah dia berkerudung??
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 07:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawan Aku pun pun Gigih Beli baju uniform sek nak gi konsert melly goeslow .....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2023 07:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Tokti nampak gedebe dlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Baju sekolah dr sekolah menantu dia Tya tu kot.
Yg Tya tu pulak sekolah Tok T dulu2.
Yg menantu sorang lagi xde baju sekolah.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 07:59 AM From the mobile phone | Show all posts
jejarihalus replied at 5-2-2023 07:27 AM
Kawan Aku pun pun Gigih Beli baju uniform sek nak gi konsert melly goeslow .....

Best plak konsert yg ada theme cmni.. ehe
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 08:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Dlm IG izara nmpk tokti sebaya , tgk TT org lain makkk ai lain bebeno lebarrrnya kecik sikit je dr Asyraf
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 08:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Anak tiri tokti tu tgk konsert pun sempat buat contents ye .. minta mak tiri nyanyi  n upload kat u tube.. sian mak tiri x aman nak tgk konsert
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 08:50 AM | Show all posts
Masa mbak melly nyanyi lagu pencinta wanita, gigih tokti igs diri sendiri, katanya lagu tok k. Ramai kot orang tahu tok k tu buaya dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 08:51 AM | Show all posts
Gagah perkasa badan tokti. Baka memang jenis beso serta lebo. Memang susah nak turun. Lagipun hari2 bole kata review makanan, hadap je la
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 09:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Madel at 5-2-2023 01:22 AM

Ct ni mmg tak reti nak bersederhana dlm berpakaian kan..tetapla nk serabut2
ujung2 nampak gemuk gedempol.
TPS pun pakai uniform simple aje..cantik n sweet aje
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-2-2023 09:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa lla punya tema..dh tua² nkampos pun nk bergaya uniform budak²
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 09:38 AM From the mobile phone | Show all posts
krustykrab replied at 5-2-2023 09:21 AM
Apa lla punya tema..dh tua² nkampos pun nk bergaya uniform budak²

kannnnn…cringe la tgk dah tua2 pakai baju skolah..yg queen tu pun i xleh nak puji..x kira la laki ke pompuan, cringe je nampak bila pakai uniform skolah, nak2 dah kawen beranak pinak..ada beza ok body dah jadi bini/laki orang dgn body budak2 @ remaja..walaupun body tu menten kurus walaupun dah beranak pinak, tapi tetap nampak x sesuai pakai baju skolah..tambah lah lagi mak budak body tembun pakai baju skolah..bentuk tetek,pinggul org dewasa, x sama dgn budak skolah..so yucksss bila tgk org tua pakai baju skolah..dulu masa awal2 trend ni kuar, i rasa cam fun tgknya..skrg rasa cringe pulak tgk mak budak tetek,pinggul besar pakai baju skolah
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Best gila concert Melly. Tema baju sekolah tu sebab lagu-lagu Melly angkat masa masing-masing remaja. Tolak 20 years back, masing-masing mungkin dalam Tingkatan 4 masa Ada Apa Dengan Cinta famous dulu.

Konsep yang menarik siap nyanyi lagi Negaraku lagi, konon-konon masuk kelas siap ada loceng bagai.
Reply

Use magic Report

Post time 5-2-2023 09:46 AM | Show all posts
Makanya sale baju sekolah bulan ni ada peningkatan...seller tersenyum gumbira
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

22-9-2023 06:52 PM GMT+8 , Processed in 0.121960 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list