CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: princessmiang

[Edisi Bertutup Tapi Bau Pekong] Neelofa Dengki Dengan Orang Travel Oversea?

    [Copy link]
Post time 2-1-2023 09:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang korang taukan kenapa fans dia benak? Dag idolat pun benak

Xreti2 nk move on
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
aiol tak rasa uol blaja dri masa lepas jah. sbb ulang2 ja mo sindir2 kat medsos. ke cuol pancing ja ni sbb takdak isu nk bg viral

itulah bahaya nya sindir. sbb nanti hat yg kita tak tuju pun jd terasa, jgn pelik kalau ade org yg tak suka kita dlm diam. sma khidupan online/offline. dlm berporum pon sama sbb kita duk komen pakai nick sama, porumer lain boleh aim pdhal sindir bukan utk kita,takleh marah kalau org terasa merasa
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 2-1-2023 12:49 PM
Jah takleh gi travel tanpa pak setat dia. Kalah la ngan seteru cmtu. Seteru pi laki bini bwk ank s ...

Lembaga nk trobek kisah cinta camne pulak...sbb hasil rampasan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Neelofa - 2016

Sebelum ini, Neelofa membuat keputusan untuk berhenti menjadi pengikut kepada lebih 1,000 akaun Instagram termasuklah akaun rakan-rakan dan teman selebriti. Kami pun tidak tahulah bawah perkara sebegini boleh dianggap serius oleh orang lain.

“Ada sebab saya tidak mengikut rakan-rakan di Instagram. Keputusan ini dibuat sebagai usaha membiasakan diri untuk tidak berfikiran negatif terhadap apa yang kita lihat di laman sosial berkenaan”

“Contohnya, apabila kita lihat gambar rakan-rakan yang sedang bercuti atau hasil belian barang-barang, pasti terdetik dalam hati adakah mereka mahu menunjuk-nunjuk walaupun sebenarnya bukan itu niat mereka”

“Situasi seperti ini yang buatkan saya tidak suka. Kadang-kadang gambar yang mereka muat naik itu sudah menunjukkan ia bersifat negatif dan secara tidak langsung perkara itu terpalit dalam diri dan boleh serabutkan fikiran kita.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 2-1-2023 08:49 PM
Jah takleh gi travel tanpa pak setat dia. Kalah la ngan seteru cmtu. Seteru pi laki bini bwk ank s ...

tu yang merentan kalah teruk dengan seteru kesian jahbungkos dapat bini membosankan tarak guna si punai soplot.. akak rasa igs tu dikarang secara bersama oleh laki bini bengap ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:08 PM | Show all posts
kesian jah terkurung dalam rumah shoplot retis lain semua holiday obersea..hahahhahahahah..jeles much
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-1-2023 09:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 2-1-2023 09:03 PM
Lembaga nk trobek kisah cinta camne pulak...sbb hasil rampasan kan?

Jah da trobek kisah cinta ketika mengimamkan solat terawih tp pak setat dok potong2 je. Yela takut kntoi la sbb time tu masih bf org kn.. tula kata nk lwn seteru mmg tak dpt pnye..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 2-1-2023 08:59 PM
Tepek la link...aku xda fb...tak pun tepek ss kat sini sikit...
Benak kan tukang jaga pahala dan d ...

https://www.facebook.com/269301935826/posts/pfbid02q6dUWaAoN84S8QLZ5ejzZScSSpBsex1gECcF2yjzVBPR66KnjD71VQbtg6gSmDfyl/?sfnsn=mo&mibextid=uevf24

Nah iols tog tepek

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kesian dia baru nak show off masa lepas dia seorang yang well travelled

Sia sia je kena hina kiri kanan. Takde sapa nak respect dia ke, pakai purdah kot.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
biar aku tolong tepek jah mengata retis mana...

takkan jah dengki dgn diana amir kot

  
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
akak suka tajuk TT memang sesuaii
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Omai, ingatkan dah diam bahlol tu dh kurang sikit.
Rupanya sikit pun tak berubah.
Mana tahan ye tak, org travel sampai obesi, dia mampo peluk kaki laki saja.
Nak melawan tak berani.
Syurga kat tapak kaki suami.
Family pun dah tak kuasa nak bekap kau, jahudi.
Mamatinikentut tgh fokus nak groomkan dak lemak masuk yestana.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
joy killer. time ramai kawan2 bercuti la ko nak nasihat. konon2 pengalam sendiri. yela sbb ko dah puas. time org lain bcuti ko merempan pulak. jeles kn benonya. update status smpi urut dada gitew. skrg xpergi lagi boleh la konon2 nk nasihat. selalunya jah ni lepas ‘nasihat’ org dia pun buat jugak.. perangaiii
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:13 PM | Show all posts
status tu dikarang saat emosi tersakiti
lepas tu tersentak kepala kena tonjol
dek bini
terus padam

hati meronta nak berjalan
apakan daya bini sejenis suruh laki duduk rumah jaga anak
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
dengki dgn erni syamel ke? depa berdua ni siap tinggal kn anak kecik kot..


  
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
schawal bff

  
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 2-1-2023 09:07 PM
tu yang merentan kalah teruk dengan seteru  kesian jahbungkos dapat bini membosankan tarak gu ...

Da kalah pastu nk sakit hati kn? Dlu kemain blagak benak2 dia compare si jah ni ngan seteru konon seteru kalah byk time tu. Skang ha hambek. Bkn dgn seteru je, dgn retis2 lain pun byk kalah jah ni. Jgn mkn hati dlm diam jah. Pak setat tu dr mata kasar nmpk mcm tak peduli hati prasaan bini je.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
ain edruce
bawa soraya walaupun kecik lagi

  
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahlop sejak kawen asik
Memdonia gosok
Laki jerr.. nak travel
Laki x redha agaknya.. xpon laki x lepas sb sangkut ptptn x bayo.. kahkahkah.. kang kalau jah buat full settlement kantoi pulakkkk.. serba serbi salah jahlop sejak kawen. Pendengki no satu paling terulung jatuh kepadaaa jahlop hahahahah.. dgn pajura dengki, dgn anjalna dengki dgn Scah wal dengki eh semua retis yg hidup mewah dia dengki lah cite diaaa????????????
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 2-1-2023 08:21 PM
diana amir yg berniqab nmpk mata je pn elok je pi holiday kt london paris bwk smua ank ank kecik.  ...

Diana ni suka bwk anak gi mana2 tanpa suami..masa I gi umrah nmpk dia bila solat anak2 dia merangkak ada yg main tempat saf belakang habis beg org dia geledah cuma takut anak dia hilang je.. nauzubillah!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 10:58 AM GMT+8 , Processed in 5.715263 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list