CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: princessmiang

[Edisi Bertutup Tapi Bau Pekong] Neelofa Dengki Dengan Orang Travel Oversea?

    [Copy link]
Post time 2-1-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Jah meroyan kerana pak ostad nya takde lah... Dah gian la tu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Knp ko jah, baru masuk tahun baru..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 2-1-2023 08:38 PM
Minta tepek link kat sini plz....

bc kt fb rotikaya...mmg benak x berkutik kt sana..xda nya ayat "kita bersangka baik"..haha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
missHaidiD replied at 2-1-2023 08:39 PM
Kak ninie dgn bangmel pun ke london cuols. Last minute plan katanya

Jah je terperuk kt 8petaling  ...

kan..siap tinggal kn khawla yg msih baby lagi tu..so xde alasan pn nk travel kn? hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua selebriti yang pegi travel semua dia mengata tu..termasuk bff dia..
Perlu ke dia up status macam nie
Lepas nie apa pula kaedah penyucian dia..caption "saya bangun tiap malam menadah doa supaya iman saya bertambah"..
@ up gambar bili tengah massage..hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada bau2 dengki ke tu
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 2-1-2023 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
likilu replied at 2-1-2023 07:41 PM
Eh hello, jadi kat dia bolehlah mengata cuba jadi kat diri sendiri

Bayangkan eh sejak kawen ajak su ...

Haha kalau tahu kisah hajah dalam pantang jatuh rasa kesian tapi bila fikir balik kejahatan dia tu hilang terus rasa kesian. Maybe santiera je la yg masih teguh kesian kan hajah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
seronok jah rini baru 2 ari thn baru org memberi perhatian
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nak speku yang macam forumer kat atas , dia nak promo pakej umrah tu..langkah penyucian dia up gambar g umrah @ up gambar billie.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:49 PM From the mobile phone | Show all posts
cikgojesss replied at 2-1-2023 08:43 PM
bini lofake soplot memang tak la nak diajak travel.. sah2 perangai membosankan dan muka heshe nampak ...

Jah takleh gi travel tanpa pak setat dia. Kalah la ngan seteru cmtu. Seteru pi laki bini bwk ank siap bleh trobek tmpat berputik cinta lg. Plus, laki seteru rajin melayan ank, dukung ank spanjang holiday ni. Takkan jah nak kalah tang tu?
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 2-1-2023 08:49 PM
Rasa nak speku yang macam forumer kat atas , dia nak promo pakej umrah tu..langkah penyucian dia up  ...

yg ni aku yakin 99% betul..dan 99% jgk sbb jah mmg busuk hati mendengki dgn org gi travel.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Duit raya anak pun kau tayang hajjah oi, janganlah sibuk nak judge content orang. Even if it’s for content, followers can at least learn something from gambar or video travel orang.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 2-1-2023 08:43 PM
mohon cik epal
laharkan jah niqabis ni..sbb cik epal terpaling show off dan gila content mcm si ja ...

Hahaha bcuti ke kemeren pon org show off..apetah lg obesi...dh kenapa nak dengki..p je la mana2 bercuti..ade org larang ke.jah oiyyy
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
org gi umrah cam balik kl somban…..lek lek jeh….
hang masa pkp kemain….nilai le langkawi le…ni dok terperuk kat rumah sapa suruh…
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
princessmiang replied at 2-1-2023 07:37 PM

Oh nmpk sedara I karat dia post kat IG..haha..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Situlip, sipilut x nak beri sepatah dua kata ke
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-1-2023 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Masukkeluar replied at 2-1-2023 08:51 PM
yg ni aku yakin 99% betul..dan 99% jgk sbb jah mmg busuk hati mendengki dgn org gi travel.

Kan ..kita dah faham modus jah..tak caya, wait & see malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 2-1-2023 08:54 PM
Situlip, sipilut x nak beri sepatah dua kata ke

Situlip, sipilut tu entah -entah jah sendiri..sebab ayat tu lebih pada dengki n nak buat orang speku yang bukan - bukan..sebijik macam jah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 2-1-2023 12:44 PM
bc kt fb rotikaya...mmg benak x berkutik kt sana..xda nya ayat "kita bersangka baik"..haha


Tepek la link...aku xda fb...tak pun tepek ss kat sini sikit...
Benak kan tukang jaga pahala dan dosa org....idolat depa spt pahala kata depa..
Reply

Use magic Report

Post time 2-1-2023 08:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 2-1-2023 08:54 PM
Situlip, sipilut x nak beri sepatah dua kata ke

Kalo rse nk tebakor bleh la msuk sni si pilut tu.. dia nak justify apa plak status sembahan dia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-6-2023 10:44 AM GMT+8 , Processed in 0.508278 second(s), 38 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list