CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: princessmiang

[Edisi Bertutup Tapi Bau Pekong] Neelofa Dengki Dengan Orang Travel Oversea?

    [Copy link]
Post time 27-1-2023 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 26-1-2023 03:37 PM
korang ni kata jahsupspecialist x cakap dgn anak...tp ni pa dia...(benak terasa)

Power apa? Power rangers? Hahahaha...
Benak x tgk bidio idolat dia jawab ape tu...apa tu masa kena interview dgn mat salleh? Org tanya soalan lain dia jwb lain....
Agaknya ms sebelum interv minta soalan dulu, bila nk jwb nnt nmpk mcm pandai dan power la konon, sekali pengacara tukar soalan...terus aape tu aaaapeee tu hahaha...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2023 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 26-1-2023 02:29 PM
Perghhh camni gaya party trgamak si niqabis tu attend ye. Laki setat celop dia tu izinkan?? Dasar  ...

Benak kan tukang bg pahala....benakians ni ramai dah sesat, depa berani bersubahat perkara yg dilarang agama demi kerana minat giler babi pd makhluk yg perangai ntah pape...

Benak selalu keluarkan fatwa sendiri kan? Lahanat lah korang semua benakians...
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Pak.dolla replied at 27-1-2023 07:48 AM
Benak kan tukang bg pahala....benakians ni ramai dah sesat, depa berani bersubahat perkara yg dila ...

Bila benak nk sedar. ustajah asma pun diam tak brkutik ye kalo psl jah. Puyu2 lain pun senyap ye. Masalahnye aku geram tak viral plak gmbr jah pi party duniawi tu. Rse nk dm gmbr jah dgn video ni skali ke puyu yg poyo mcm puyu syed tu. Nk tgk apa respon dia bila bini rakan seangkatan dia buat cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 09:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 27-1-2023 09:28 AM
Bila benak nk sedar. ustajah asma pun diam tak brkutik ye kalo psl jah. Puyu2 lain pun senyap ye.  ...

Rasa2 dia backup, sama geng.. Wartawan pun x da viralkan terutama Rotikaya. Situlip pun senyap, cuba faz hbis dikondemnya, keluarlah #selamatkanfatimafattah
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Geeayden replied at 27-1-2023 09:39 AM
Rasa2 dia backup, sama geng.. Wartawan pun x da viralkan terutama Rotikaya. Situlip pun senyap, cu ...

Sbb tula jgn tnye nape ada yg mkin benci ngan jah ni. Dia buat salah semedang ostat ostajah tutup mata. Bbnu yg bru tumbuh bulu yg adore si niqabis birah ni pun mnjilat la abis abisan. Org yg terang mata hati ni bleh nmpk la betapa hapraknya si jah ni. Tutup muka takkan mmpu tutup prangai tak elok tu. Dannn tak mmpu tutup hati busuk jah jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 26-1-2023 11:37 PM
korang ni kata jahsupspecialist x cakap dgn anak...tp ni pa dia...(benak terasa)

Ya Allah…speaking pun bergulung gulung lidah mcm lidah melecur..power apooo…baru je tjumpe video faz speaking siap british accent lg kat tt..tu baru power…
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 27-1-2023 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalamove replied at 27-1-2023 12:50 PM
Ya Allah…speaking pun bergulung gulung lidah mcm lidah melecur..power apooo…baru je tjumpe video ...

Lidah melecur i kenot

Jah ckp mlayu pun tak clear lgsung ye. Syok sndiri. Telan prkataan sndiri. Inikan plak english. Garu kepala omputih kalo dgr dia brckp.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 03:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Lopak out sebenarnya bila bercakap. Mcm xpandai bercakap pon ada, dgn tgn mcm sotong, seriously rimas tgk ok tgk tgn tu ke sana ke mari.  Dah la ckp mcm haihh entah la..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2023 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Mekgadis16 replied at 26-1-2023 02:11 PM
Saje nak tanya, korang dah tengok ke video party yang jah attend haritu? Ke iols je yang baru tengok ...

Ya Allah..apa jenis parti yg niqabis pergi ni...tp xpa..benak akn cakap its ok slagi tohan dorg ttp aurat..huhu..puyu xnshtkn bini ke pegi part lagha mcmni?tkinja2 mcm monyet..lidah tjelir2..minum air kencing syaitan ke tu??
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Shopaholic70 replied at 23-1-2023 02:49 PM
Org yang ada customised Goyard pun tak kecoh mcm makcik tu..

Cantiknya faz!!!pakai simple gitu je pun dh cantik sgt2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 05:24 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 26-1-2023 11:37 PM
korang ni kata jahsupspecialist x cakap dgn anak...tp ni pa dia...(benak terasa)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA

entahlah astro ni sindir Jah ke sebenarnya?
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 27-1-2023 02:04 PM
Lidah melecur i kenot

Jah ckp mlayu pun tak clear lgsung ye. Syok sndiri. Tela ...

Hahahahaha..tk melecur pun mcm org tindik lidah..dlu memula igt minah ni tindik lidah ke…bercakap tk betul…keras nau lidah nya..masa dia jd pengacara meletop pun jenuh nak paham punya laaa pintal lidah nya..tk paham tang mana power nya tu…speechles dgn perkataan power tu hahahahha…
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 06:46 PM | Show all posts
Lalamove replied at 27-1-2023 06:37 PM
Hahahahaha..tk melecur pun mcm org tindik lidah..dlu memula igt minah ni tindik lidah ke…bercakap ...

I think dia cakap laju dan bergulung sebab dia nak cuba control agar telo sskjp tu tak terkeluar. I rasa kalau tak control mungkin akan kedengaran pekat sbb she membesar kat pasir mas dulu dan memang guna dialek bila cakap dgn family, kan. So untuk kedengaran urban dan kay el, kenalah mumble2 gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 07:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Lalamove replied at 27-1-2023 06:37 PM
Hahahahaha..tk melecur pun mcm org tindik lidah..dlu memula igt minah ni tindik lidah ke…bercakap ...

Pastu kalo prasan kan, dia sebut ssuatu prkataan tu mcm tak abis. Tak tau camne nk explain. Ke sbb dia brckp laju so kedengaran prkataan yg dia sebut tu tak abis. Jenis camni mmg annoying skit kalo nk brckp ngan dorang. Kita plak yg kne tala telinga dgr btul2.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 10:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 27-1-2023 07:41 PM
Pastu kalo prasan kan, dia sebut ssuatu prkataan tu mcm tak abis. Tak tau camne nk explain. Ke sbb ...

Ya kan, sama ada dia ada masalah dictation ,( tak tau betul le tak) atau dia kurang vocab atau dia punya style macam tu dah dipuja - puja ummah, jadi dia maintain kekal perasan dia hebat bercakap macam tu.
Sebab itu dia failed terok bab mengacara, dengan bunyi sengau sinus, dengan lidah tergulung, dengan tak study ttg orang yang datang studio. Yang dia tahu melawa ja n gelak..thats all.
Reply

Use magic Report

Post time 27-1-2023 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
sora13 replied at 27-1-2023 06:46 PM
I think dia cakap laju dan bergulung sebab dia nak cuba control agar telo sskjp tu tak terkeluar.  ...

Terlahir laaa lidah melecur gitu eh..tu pun benak2 kata fluent and power…dasar buta hati
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-1-2023 10:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 27-1-2023 07:41 PM
Pastu kalo prasan kan, dia sebut ssuatu prkataan tu mcm tak abis. Tak tau camne nk explain. Ke sbb ...

Yelah tu..mcm tertelan air liur je…tk tau laa cmne jd pelajar cemerlang…cakap pun bergulung…tp kan adik beradik lain so far mcm okay..mcm kaknab and adik dia yg ats lemak tu…
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Nozot replied at 27-1-2023 10:28 PM
Ya kan, sama ada dia ada masalah dictation ,( tak tau betul le tak) atau dia kurang vocab atau dia ...

Rasanya mmg dia mcm tu dr kecik. Ikutkn cara ckp camtu tak ssuai lgsung jd host. Ni kalo jd pmbaca berita lg fail. Nk jd host prcakapan kene clear wpun program hiburan. Tak leh blah benak2 dia memuji dia buat voice over sedap suara. Nk muntah. Pdhl brckp pun mcm mumbling je. So far blum dgr mne2 pengacara otai puji dia pnye pengacaraan ye. Dasar syok sndiri je jah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 01:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Lalamove replied at 27-1-2023 10:53 PM
Yelah tu..mcm tertelan air liur je…tk tau laa cmne jd pelajar cemerlang…cakap pun bergulung…tp  ...

Yup atisha tu sedap skit dgr dia brckp. So far takde bunyi bimbo pun. Si lemak pun kalo brckp rasa nk lempang je sbijik. Lembam nau bunyinye
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2023 08:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Realpeople17 replied at 28-1-2023 01:30 AM
Yup atisha tu sedap skit dgr dia brckp. So far takde bunyi bimbo pun. Si lemak pun kalo brckp rasa ...

Si lemak mcm jah..jenis bergulung gak ckp nya..dgn mana nk cover gigi dia yg berterabur sikit tu lg kan…
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

23-9-2023 04:06 PM GMT+8 , Processed in 0.541401 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list