CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 3856|Reply: 63

[Politik] TERKINI: Rosmah beri penjelasan mengapa beliau berada di ibu pejabat UMNO ketika mesyuarat majlis kerja tertinggi UMNO berlangsung

  [Copy link]
Post time 8-12-2022 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by mojarean_X at 10-12-2022 08:22 AM


Rosmah Mansor, the wife of former prime minister Najib Razak, arriving at the Umno headquarters this evening.
KUALA LUMPUR: Rosmah Mansor, the wife of former prime minister Najib Razak, made a surprise appearance at the Umno headquarters tonight as top party leaders convene for a Supreme Council meeting.

Rosmah was spotted by the media arriving at Menara Dato Onn here around 8pm, accompanied by several other people.


It is unclear why she was at the Umno headquarters.

Umno’s Supreme Council will be holding its first meeting tonight since the formation of the Anwar Ibrahim-led unity government.


Umno president Ahmad Zahid Hamidi will be chairing the meeting.

The Umno-led Barisan Nasional had jointly formed the government with Pakatan Harapan, Gabungan Parti Sarawak and Gabungan Rakyat Sabah after a political stalemate that lasted for a week following the recent general election.
****************************************************

Inilah cerita sebenarnya... (Dari FB Rahimi Osman)

Macam-macam spekulasi dan fitnah yang timbul ketika Datin Seri Rosmah sampai ke Bangunan UMNO di WTC malam tadi. Kebetulan terdapat pula mesyuarat Majlis Kerja Tertinggi UMNO pada waktu yang sama.

Ramai yang buat cerita kononnya DS Rosmah masuk dalam mesyuarat MKT tersebut. Tapi sebenarnya DS Rosmah tiba di Bangunan UMNO sebelum mesyuarat bermula hanya untuk bertemu dengan Presiden UMNO. Beliau tidak ada apa-apa urusan dalam Mesyuarat MKT.

DS Rosmah bertemu dengan DS Zahid hanya kira-kira untuk 10 minit. Apabila selesai perjumpaan tersebut, DS Rosmah terus keluar menggunakan lif dan turun ke Basement untuk naik ke kenderaannya yang sedang tunggu di bawah. Sebab itulah dia tidak kelihatan 'keluar' dari galeri awam di hadapan orang ramai dan wartawan.

Ya, dia berada di PWTC hanya untuk beberapa minit. Bukan berjam-jam seperti yang disangka orang. Sedangkan apabila berita sudah mula tersebar malam tadi dan macam-macam spekulasi dibuat, DS Rosmah telah berada di rumah.

Kita tidak boleh memandai-mandai buat cerita yang kita tidak tahu, kerana akhirnya akan menjadi fitnah.

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10159268733438716&id=686218715

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Assistant ketua wanita?
Penasihat?
Penaung?
Punahsihat?
Pemerhati?




Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:30 PM From the mobile phone | Show all posts
sayang PM 10 ketat2. tq sbb naikkan zahid tau. kak mah boleh mendunia kembali.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-12-2022 09:34 PM From the mobile phone | Show all posts
ladybugz replied at 8-12-2022 09:30 PM
sayang PM 10 ketat2. tq sbb naikkan zahid tau. kak mah boleh mendunia kembali.

Brg2 kemas beg tangan pun gomen dh pulang blk. Bole melaram sikit
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:37 PM | Show all posts
the only person yg boleh tibai puak2 kleptokrat penyamun x tahu malu ini hanyalah atok........
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Well well well
Nek mah is Back
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:41 PM | Show all posts
penat2 atok sumbat penyamun2 ni semua dlm penjara, yg duk galak menyanyi hoy hoy ya hoy siapa sokong penyamun yg nmpak gayanya berlapang dada dgan puak2 sebegini... tgok ajelah TPM lantikan dia siapa
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Isteri punahsihat...awat x boleh pi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Mah nak buat majlis amal dan ceramah khas Menabung Untuk Kestabilan rakyat kot dek
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahiniah PH
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nekmah pon nk jd ala2 bini nuart juga lps laki msk ke dalam. Lg pon da geng da pon
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:00 PM | Show all posts
ladybugz replied at 8-12-2022 09:30 PM
sayang PM 10 ketat2. tq sbb naikkan zahid tau. kak mah boleh mendunia kembali.

mcm la ph xde masalah sampaikan pm10 tu nak mencapub hal2 umngok celaka tu.korang pun  boleh je remove presiden.tapi tetap jugaklah ketua2 bahagian dan mp  celaka korang tu sokong presiden.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:01 PM | Show all posts

taik korang yg tanak cuci sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nk advice something la tu.
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:02 PM | Show all posts
sesi kawan lama berbaik..  penyamun dah suci murni kan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia boring la tu kt umah laki takde
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-12-2022 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
mtk tongkat jugak ler tu rindu husband kt sblh mlm2. ritu dh nmpk slim skit kak mah. dlm ni nmpk menten pulak kegebuan kakmah
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:35 PM | Show all posts
intipati pertemuan: you help me, i help you
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:36 PM | Show all posts
btw muka nekmah makin cair
Reply

Use magic Report

Post time 8-12-2022 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Innrukia replied at 8-12-2022 10:02 PM
sesi kawan lama berbaik..  penyamun dah suci murni kan skrg

penyamun taraf-taraf robin hood. harta rompakan sedekah kat rakyat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 10:04 PM GMT+8 , Processed in 0.135273 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list