CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: tumpanglalu74

[Politik] Bodigad Kacak PM10 Curi Tumpuan!!! ~ #siapegerangan

  [Copy link]
Post time 29-11-2022 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamat ni aku pasan sejak lobai dgn dapig comolot zaman pakatan rakyat dah ada dah.anwar masuk jail.pastu hilang. bila kempen pru haritu ada balik .
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 03:46 PM | Show all posts
Suchi replied at 29-11-2022 03:42 PM
Apa komen lokman adam skrg ni bila bangnon dh jd PM dgn sokongan BN?

Apa gaknya ummie hafilda ras ...

dia pun sokong BN kerjasama dengan PH
sbb tu je cara nak bagi BN menang lebih banyak kerusi akan datang

dan elak pecah undi Melayu pecah 3
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 03:53 PM | Show all posts
celah mana hensem??
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah Azmin jeles....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:03 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 29-11-2022 02:36 PM
nape nuart suka dampingi laki2 hensem, sesuatu sgt hmmm..

Betul la kata penerbit a aida..bakat boleh digilap,janji wajah berkilat.
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:22 PM | Show all posts
Ya hampunnnnn.....
tang mana hensemnya bodigad nehhhh....
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Tunan at 29-11-2022 04:46 PM
Suchi replied at 29-11-2022 03:42 PM
Apa komen lokman adam skrg ni bila bangnon dh jd PM dgn sokongan BN?

Apa gaknya ummie hafilda ras ...


Jahat kot Adam Lokman ni
Kaka suci mesti belum tgk video saifudin tu cerita pasal tuduhan2 anwar

Citer ada 2 versi
1 versi baik
1 versi jahat drp Umno
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 04:53 PM | Show all posts
Jari dia tu buat tanda love ke tanda mencarut..??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 05:10 PM | Show all posts

mak I pun dah lama ckp pasal kak kipas ngadu ngan kak hasmah tu....
maknanya betul la apa mak I ckp..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:13 PM | Show all posts
gangerina replied at 29-11-2022 05:10 PM
mak I pun dah lama ckp pasal kak kipas ngadu ngan kak hasmah tu....
maknanya betul la apa mak I ck ...

takkan la mak kau nak buat2 cerita

ibu tu kaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!

sayangi ibu anda!!!!!


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:13 PM | Show all posts
tungkai replied at 29-11-2022 04:53 PM
Jari dia tu buat tanda love ke tanda mencarut..??

kau ni tungkai

adeeee je

waaaaaaaaaarghkahkahkahkahkahkah


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:14 PM | Show all posts
gelinya mcm ni ke kacak
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
biasa je pun i tgk..
hensem lg kucing zantan i kt umah
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
kelapaparut replied at 29-11-2022 02:36 PM
nape nuart suka dampingi laki2 hensem, sesuatu sgt hmmm..

Tak hensem takpe asal jambu.


Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:32 PM | Show all posts
SonicSiLandak replied at 29-11-2022 05:13 PM
takkan la mak kau nak buat2 cerita

ibu tu kaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!

i mmg percaya mak I pun dari dulu...
mak I mmg tak suka bang non n wifey...
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:36 PM | Show all posts

ah tak dapat kat kau

dapat kat kau

tiap tahun bersalin


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-11-2022 05:38 PM From the mobile phone | Show all posts
macam ni ko kata kacak….ko ni cembeng ke???
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:40 PM | Show all posts
celah mana hensemnya..
sedih betul taste netizen ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:43 PM | Show all posts
selalunya dalam movie bodyguard muka serius
tak tau pulak real life boleh sengeh2 depan kamera camtu
Reply

Use magic Report

Post time 29-11-2022 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh betul hensem kan subjektif.kira muka dia oklah tak pecah rumah..tu yg kata hensem kot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-3-2023 09:09 AM GMT+8 , Processed in 0.112809 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list