CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: dinmur01

Jaclyn Victor juara GV9

  [Copy link]
Post time 28-11-2022 01:18 PM | Show all posts
Minyakyuyi replied at 28-11-2022 11:15 AM
tp nmpk kn muka kk liza hanim cm frust masa sila no 3 tu...suki n nikki pn ada kan

Tang tu aku tak tahu pulak. Tak tengok GV. Tahu keputusan pun dari porum
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 28-11-2022 11:15 AM
tp nmpk kn muka kk liza hanim cm frust masa sila no 3 tu...suki n nikki pn ada kan

Nampak frust liza hanim.. konon cam support sgt rakan duet lah..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 28-11-2022 01:11 AM
samalah. tp kalau tomok dgn lalat tukar tempat lagi best

X jauh beza markah die 2 org.. kalau lalat no 4 pon lg ok result ni.. sebab mmg nampak lemah pon semlm
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Padan muka si peludah gula2 tak menang. Heh heh. Walaupun, walaupun, honestly, aku lagi suka suara si peludah gula2, drpd suara Jaq. Tapi, sbb pe'el si peludah mcm haram, aku sokong Jaq
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:12 PM | Show all posts
hayrin86 replied at 28-11-2022 08:39 AM
Aku pula taknah tgk GV sejak awal kewujudannya, tambahan pula demam Piala Dunia masih lagi berlelu ...

tapi dulu2 mengalah jugak nk tengok akademi fantatsia walaupun clash dgn piala dunia
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:14 PM | Show all posts
babycc replied at 28-11-2022 12:30 PM
Nampak frust liza hanim.. konon cam support sgt rakan duet lah..

rakan senasib kot.. terpaksa mengalah dgn penyanyi legend di final
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Carcosa replied at 28-11-2022 01:32 PM
Padan muka si peludah gula2 tak menang. Heh heh. Walaupun, walaupun, honestly, aku lagi suka suara s ...

dia nk tunjuk dia pn kreatif...sekali hancur lagu agnes ..bg iols lagu agnes dia ubah ni sedap sbnrnya...tp mcm porumer kata la kalau jd 2nd song smlm lg bagus..
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Jac gagal lolos di AJL berjaya di GV!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 28-11-2022 12:31 PM
X jauh beza markah die 2 org.. kalau lalat no 4 pon lg ok result ni.. sebab mmg nampak lemah pon s ...

tu laaaaaaa tapi at least dia bukan juara. heheh no2 pun tak.
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:40 PM | Show all posts
beta_carotene replied at 28-11-2022 02:12 PM
tapi dulu2 mengalah jugak nk tengok akademi fantatsia walaupun clash dgn piala dunia

Sama juga.. Mula berhenti tgk AF sebab bercanggah dengan tarikh Piala Dunia..

Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-3-2023 08:33 AM GMT+8 , Processed in 0.080501 second(s), 30 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list