CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 2196|Reply: 49

[Politik] Petugas media serbu pejabat Perdana Menteri

  [Copy link]
Post time 27-11-2022 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


PUTRAJAYA – Dianggarkan lebih daripada 50 pengamal media daripada pelbagai agensi menyerbu Pejabat Perdana Menteri di Kompleks Perdana Putra di sini hari ini.

Kehadiran mereka yang dapat dilihat seawal kira-kira pukul 8 pagi tadi adalah susulan daripada Mesyuarat Khas Majlis Tindakan Sara Hidup Negara 2022 yang dijadualkan bersidang kira-kira pukul 11 pagi nanti.

Mesyuarat yang akan dipengerusikan oleh Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim itu mendapat pelbagai reaksi daripada orang ramai apabila ia diadakan pada hari Ahad.

Sidang akhbar yang dijadualkan berlangsung selepas mesyuarat berkenaan juga akan menjadi yang pertama kalinya buat Anwar selepas beliau menyempurnakan sesi ‘clock in’ bagi memulakan tugas sebagai Perdana Menteri secara rasmi pada 24 November lalu. – KOSMO! ONLINE


https://www.kosmo.com.my/2022/11/27/petugas-media-serbu-pejabat-perdana-menteri/

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 12:34 PM | Show all posts
Bang Non this week....

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 12:59 PM | Show all posts
Edited by Abahmung at 27-11-2022 01:22 PM







Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik lah anwar ni Alhamdulillah

Pemimpin sebelum ni makan tidoq je
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 27-11-2022 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak keluar dating ke hari ni…
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
limesherbet replied at 27-11-2022 01:02 PM
Terbaik lah anwar ni Alhamdulillah

Pemimpin sebelum ni makan tidoq je

Nampak bersemangat anwar....
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:11 PM | Show all posts
Anwar jadi pm ni rasa meriah betul aura lain mcm, masa abahcow n pak mael jadi pm sebelum ni takde pun aura wow tu masa dorg dilantik jd pm; bery d sendu pprt kekampongan sgtttt. Anwar ni terasa lah internasonalll nya
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Relax laa inai pon belum hilang lagi
Kentut pon masih wangi …

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Terbaik lah bossmu..
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Eksaited sgt smpi ahad pun nk meeting ke
Mesti yg lain2 yg kena masuk meeting mcm....adoi br nk jln sini, nr nk bwk ank cuti,....
Especially yg bwh2 yg kena prepare input meeting
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:53 PM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 27-11-2022 01:53 PM
Eksaited sgt smpi ahad pun nk meeting ke
Mesti yg lain2 yg kena masuk meeting mcm....adoi br nk jln  ...

Dia bg cuti isnin, dia suruh kerja ahad
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nmpk mcm ada aura pm je anwar ni, ok la kite tengok 100 hari pertama apa yg dia boleh buat.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
24 tahun cuti sampai ahad pun keje

Jgn lelebih sgt awal2 nih
Ramai yg memerhati
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
abahcow masa mula2 covid dulu siap main golf dkt desaru dulu.jumpa wartawan tamau hantar pdf je dahla malas datang parlimen. beza sungguh etika kwrja dgn anwar
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Suchi replied at 27-11-2022 02:40 PM
24 tahun cuti sampai ahad pun keje

Jgn lelebih sgt awal2 nih

Tah2 kan staff ex pm pun dah lama relek
Maksudnya x pulun la
Elokla cepat sbb anwar pun dah berusia
Tak elok lengah2 selagi tugas tak settle
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 27-11-2022 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nikaido replied at 27-11-2022 02:44 PM
abahcow masa mula2 covid dulu siap main golf dkt desaru dulu.jumpa wartawan tamau hantar pdf je dahl ...

Budaya keje che det la ni kan
Cepat dan pantas
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:07 PM | Show all posts
adelea replied at 27-11-2022 01:12 PM
Relax laa inai pon belum hilang lagi
Kentut pon masih wangi …

kan adel khueeeeeeeeeeenzzzzzst


Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
supernaturalee replied at 27-11-2022 01:53 PM
Eksaited sgt smpi ahad pun nk meeting ke
Mesti yg lain2 yg kena masuk meeting mcm....adoi br nk jln  ...


Banyak beban yg baru digalas, banyak  masalah perlu diselaras. Kerana masa tak nunggu kita, kita lah yg harus mengejar masa.
Reply

Use magic Report

Post time 27-11-2022 03:37 PM | Show all posts
Bung Nuwar ni mcm artis...suka glamer, siapa yg pernah kerja zaman dia jd Menteri dulu tahu laaa...tu yg dia buat meeting hari cuti...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 07:31 PM GMT+8 , Processed in 0.128004 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list