CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 1429|Reply: 16

Ustazah Asma Harun Ketuai Bacaan Yassin Buat Nad Zainal, Lebih 4,500 Masuk Sesi Live

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 05:32 PM | Show all posts |Read mode
Industri seni tanah air dikejutkan dengan berita sedih apabila aktres versatil Nad Zainal dikejarkan ke Unit Rawatan Rapi (ICU) akibat jangkitan kuman di paru-paru.


Sehubungan dengan itu, satu inisiatif telah di ambil oleh The Khadijah iaitu mengadakan satu bacaan Yassin khusus buat Nad yang diketuai oleh Ustazah Asma Harun.


Foto: IG




Menerusi hantaran di Instagram milik Asma, dia menjemput semua orang untuk hadir bersama-sama membacakan Surah Yassin bagi mendoakan kesembuhan pelakon tersebut.


“Atas permintaan dan anjuran D Khadijah, jemput semua hadir majlis bacaan Yassin secara live jam 8.30 malam ini di Instagram Ustazah Asma’ Harun, buat adinda Nad Zainal yang kini bertarung di ICU kerana jangkitan kuman di paru-paru. Mohon doakan Allah ya Salam memberikan kesembuhan yang sempurna,” tulisnya.




  



Asma juga memuat naik rakaman bacaan Yassin semasa sesi live di Instagram itu dan hampir 4,500 orang yang memasuki sesi live tersebut bagi bersama-sama mendoakan kesembuhan Nad.




  



Sedikit info, Nad terpaksa ditidurkan selepas pembedahan dan dimaklumkan Nad mengalami autoimun yang menyebabkan sistem imun menyerang sel tisunya sendiri. -CARI


Sumber: XTRA
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 05:38 PM | Show all posts
semestinyaaaa...menyelitttt......feeling geng-geng artis gittew..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Untung jadi artis..ramai yang mendoakan.
semoga nad zainal sembuh seperti sedia kala.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Td tgk tt noreen, katanya o2 dh naik to normal 100 ke apa gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Nizleen86: Untung jadi artis..ramai yang  ...


Begitulah kome...bila memerlukan, dirayu segala doa utk kesejahteraan diri...tp bila ditegur waktu sihat walafiat, mcm2 alasan..bahkan kata2 makian pun ada terselit..takpun ayat lazim. Kubur msg2..xsuka swipe je...etc kehkehkeh

So den cuma nk tulis..ape2 pun klu org tegur..klu org tegur baik...bgsla..klu yg tegur kasar tu..cuba ignore je tp amikla ape yg ditegur tu dgn fikir baik2..bkn dgn membalas mcm diri itu sempurna...so sama2 la amik pengajaran walaupun hakikatnya pengajaran sentiasa ada didepan mata..hendak dgn tak hendak je... ingatan tulus ni bkn utk retis je..tp semua juga tmsk den juga..tp tentulah khas tuk golongan terpaling iaitu golongan retisla.. kehkehkeh

Apepun Allah SWT yg maha mengetahui apa yg baik utk dirinya..andai kematian dah ditentukan...moga diberi kematian yg baik...andai masih pjg umurnya, moga hidupnya juga baik...amin yra..apepun semua milik Allah SWT...moga diberi yg terbaik oleh Allah SWT utk dirinya dan utk den dan forummers juga...amin ya rabbal a'lamin...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Baca kt ig story ku mael hari ni antibody nad lemah. So doc x izinkan pelawat dtg tgk dia .. aku trrfikir ni dari smlm... Kt private ni dlm icu pun boleh kekawan jengah bisik2 macam noreen smlm tu kn . Tak terdedah ngan kuman ke pt tu... Neway benda baik kan tazah buat, aku aminkan saja .. moga ada doa yg diangkat Allah n dikabulkn NyA
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 06:30 PM | Show all posts
Nad ni mesti ada kebaikan yg dia pernah lakukan

bila dia sakit ramai yg doakan/ baca Yasin etc

semoga cepat sembuh

Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Note: Thread has been banned by manager
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 09:13 PM
Anak2 dia hodoh cam muka bapak dia. Bentuk badan lak ikut mak dia yang gemuk. Bapak kurus hodoh, mak ...

astaghfirullah mulut..ada masalah hati ke,mak bdk² tu tgh sakit tu boleh plak kau kutuk² ank² dia?x baik la kau ni!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
CariMalay replied at 24-11-2022 09:13 PM
Anak2 dia hodoh cam muka bapak dia. Bentuk badan lak ikut mak dia yang gemuk. Bapak kurus hodoh, mak ...

Jangan la mcmni u. One day anak2 dia dah pandai baca forum. Mak bapak dorang Tak pernah pun bitter dengan netizen. Tak bermusuhan dengan netizen seperti artis2 yang we know who.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
CariMalay: Anak2 dia hodoh cam muka bapak ...


If you dont have something nice to say, please dont say anything at all.. org tengah sakit kritikal kot. Have some mercy!
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
maulana helmi versi perempuan. klu melibatkan artis cepat je, klu gambar dgn artis cepat upload…
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
syafakillah ye Nad Zainal, semua semua nya baik baik belaka.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Team Khadijahs ni beberapa kali jgk nampak buat majlis Yassin utk rakan selebriti
Reply

Use magic Report

Post time 25-11-2022 11:18 AM | Show all posts
moga smpat bertobat
Reply

Use magic Report

Post time 28-11-2022 04:21 PM | Show all posts
dah ustazah tu bacakan yassin

korang tak hepi

bila ustazah tu nasihat ke arah kebaikan

korang melawan

apa buruk perangai korang ni??

tu la

banyak sangat berkawan dengan gay2 pondan pedo etis berkulop

jadilah perangai cam korang

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-11-2022 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Incanto replied at 24-11-2022 06:30 PM
Nad ni mesti ada kebaikan yg dia pernah lakukan

bila dia sakit ramai yg doakan/ baca Yasin etc

Kelebihan jugak sebenarnya bila jadi org yg dikenali ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 06:03 AM GMT+8 , Processed in 0.109285 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list