CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

1234Next
Return to list New
View: 3241|Reply: 60

Video Tular: Trafik Sesak, Ada Lelaki Bogel Jalan Kaki Di LDP

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 01:27 PM | Show all posts |Read mode
Orang awam yang melalui Lebuhraya Damansara-Puchong (LDP) pagi Khamis dikejutkan dengan tindakan seorang lelaki yang sedang berjalan kaki tanpa seurat benang.


Rakaman video 12 saat memaparkan pejalan kaki bogel itu, dipercayai mengalami masalah mental turut dikongsi di laman Twitter oleh seorang individu.




"unca jem di LDP today dibawa oleh.. #MentalHealthMatters" tulisnya di Twitter.


Seorang lagi saksi yang melalui lebuh raya berkenaan untuk ke tempat kerja turut berkongsi kisahnya menerusi Instagram Story.





"MasyaAllah, tadi ternampak seorang lelaki ni berjalan kaki bogel di laluan paling kanan LDP. Kesian awak sakit.


"Apa pun yang berlaku, saya doakan awak dipermudahkan segalanya, diberi ketenangan dan kebahagiaan dalam perjalanan hidup hingga ke penghujungnya," tulis pemilik Instagram itu.










Mereka yang memerlukan bantuan berkaitan kesihatan mental boleh menghubungi Befrienders di 03-7627 2929 atau layari laman web di www.befrienders.org.my. -CARI


Sumber: mStar Online




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:29 PM | Show all posts
Macam tengah catwalk pun ada.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib tak kena langgar dengan kenderaan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Elok pulak ade org escort
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Cek kat umah dia hope takde sesiapa yg kena siang.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Maknyah kut mcm ada tetek n jln lenggang
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:35 PM | Show all posts
iyeeee .. si gile ni le tadi buat jam yg dah sedia teruk tu bertambah teruk.. tak pasai2 nampak montot heols tu

naseb nampak belah belakang.. kalo depan?

pehtu hat truck polis duk ikut la bontot berkerak heols,, patot turun and tarik je la dia naik , tu lagi satu puncha sbb dah block lane kanan tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Yang polis tu duk mengekor tu apa hal[em:3:]
Tunggu ambulance angkut ke
Siap escort polis tu.haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:47 PM | Show all posts
September14 replied at 24-11-2022 01:34 PM
Maknyah kut mcm ada tetek n jln lenggang

pagi ni chuols , meols bertembung kul 7.35am mcm tu.. belah sini mmg lengang sbb menuju kepong,, yg belah sana yg rakam tu heavy sbb menuju damansara
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Wah..selambe je..
Ada gaya
Haha..
Dah la ldp.tu.jem.sokmo
Bertambah2 jem.laa
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:54 PM | Show all posts
adoi mental tgu pm ke hihi jem jln
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:13 PM | Show all posts
Kesian... betul ckp mamat tu, #MentalHealthMatters
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:22 PM | Show all posts
memang besar kerr? atau dibah aa jahhh
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
X boleh terima kut keputusan PM kali ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin lama makin ramai manusia bermasalah mental...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:44 PM | Show all posts
ui bukan main lenggang kangkung dierr
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kslau lelaki apa nak heran sangat.  Getik mata menengok....silap2 ketulahan.  Kalau wanita mirip Nora Danish.....barulah wow
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari jauh macam rupa Alicia amin
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Tuhan mmg adil..kalau ramai pmpn persis model kene sakit bogel cmni .abis byk eksiden berlaku nnti ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke ko klh bet dik..klu nuat jd PM, ko akan berbogel di jln sekian sekian... kehkehkeh den tulis je.sbb dulu ada je yg suka bet/tulis mcm ni...klu sesuka ati bet/tulis mcm tu..nmpk sgt xde moral..klu ko mereng sbb dadah..den xkesian..tp klu ko btl2 sewel secara alami..den simpati..yg polis tu pun..carila kain buruk pun xpe..bg die tutup maruah die...mmmm tahla..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 12:54 AM GMT+8 , Processed in 0.124015 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list