CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 1858|Reply: 31

Budak Perempuan 11 Tahun Diraba Dan Dicium Dalam Lif Di Putrajaya, Lelaki Topi Merah Dicari

  [Copy link]
Post time 24-11-2022 12:51 PM | Show all posts |Read mode
Seorang kanak-kanak perempuan berusia 11 tahun berdepan detik cemas apabila dia dikatakan menjadi mangsa serangan seksual ketika menaiki lif kediamannya di Putrajaya.


Dakwa pemilik Twitter @narshAli, mangsa yang juga anak saudara kepada rakannya bukan sahaja diraba, malah turut dicium ketika menaiki lif bersama pelaku.


"Salam semua, nak minta tolong retweet. Cari mamat ni sampai jumpa. Anak buah kawan kena. Mangsa kena sexual assault dalam lif dengan laki topi merah ni," tulisnya pada Khamis pagi.










Difahamkan, mangsa keluar membeli ubat untuk ahli keluarganya yang sedang demam panas sebelum terserempak dengan lelaki itu di bahagian luar lif.


Mangsa yang tidak mengesyaki apa-apa terus menaiki lif sebelum mendakwa diserang secara seksual oleh lelaki berkenaan.


"Dia (pelaku) naik lif dengan A***s. Uda demam, dia suruh A***s pergi kedai bawah. Beli Panadol. Masa nak naik lif dia dah tunggu A***s dari kedai.


"A***s masuk je dia raba dan cium A***s. A***s lari balik menangis-nangis. Trauma," tulis kiriman WhatsApp seorang individu, dipercayai ahli keluarga mangsa.







Menurut pekerja kedai di bawah apartment berkenaan, pelaku dikatakan melarikan diri menaiki kereta sejurus kejadian itu.


Menurut keterangan yang dikongsi, kejadian itu dipercayai pada Rabu malam di sebuah apartment di Presint 5, Putrajaya.


Dalam pada itu, rata-rata netizen turut menyelar tindakan lelaki itu dan berharap mangsa segera mendapat keadilan sewajarnya.


Malah, netizen turut memberi cadangan agar wajah jelas lelaki itu dalam rakaman CCTV dicetak semula untuk ditampal di kawasan kediaman berkenaan.


"Semoga penjahat tu kena tangkap cepat! Cuma nak ingatkan supaya kalau kita seorang perempuan lepas tu ada lelaki dalam lif tu better jangan naik dulu even ada banyak space. Tunggu je the next lift walaupun lambat, asalkan selamat. Kondo yang ramai orang tu pun kena buat sama ya.


"Kenapalah Malaysia tak ada buat hukuman sula. Kalau ada kan bagus. Biar mampus penjenayah seks atau gila seks ni disula.


"rint gambar tu tampal kat papan kenyataan situ, untuk orang lain berhati-hati.


"Allahu kesianya. She only 11 years old. Aku yang baca pun trauma," tulis beberapa netizen. -CARI


Sumber: mStar Online
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 12:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by azimodin at 24-11-2022 01:00 PM

Jilake.. ni dah level cubaan merogol ni. Kesian adik tu. Kalau dapat harap2 lunyai dikerjakan inmates
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:01 PM | Show all posts
ingatkan video kena raba...
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:02 PM | Show all posts
muka mcm si pelawak astro tu..yg jadi pengacara banyak tu..apa nama tah
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:06 PM | Show all posts
keji yg sekejinya klu itu yg berlaku dlm lift tu


but based on video, x dpt nk buktikan apa2


Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:06 PM | Show all posts
Moga segera dicekup muka dah terpampang jelas
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh bangang pedo gila. Sengkek la tu. Klau ada duit pegi cari hooker la. Hari2 tgk porn, cari budak2 utk jadi mangsa. Semoga kemalangan teruk.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:20 PM From the mobile phone | Show all posts
tolongla wahai ibu bapa, tolg cakna..
ank umur 11y tu kategori kecil lagi nk biar sensorg diri baik lelaki petah lagi girl
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 01:51 PM | Show all posts
Dalam lif kan ada cctv. Tu jubovian pun dah kantoi..takkan hanat ni lepas.
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm.shuk plak
Adoi..sorry shuk..

Tp.mmg.jilaka.jantan.mcm.ni..
Elok.dikerat anunya sebelum.htr ke polis
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 01:57 PM | Show all posts
kesiannya adik tu.. teruk trauma dia nanti..
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau pergi keluar rumah lupa bawa pisau dan gunting potong ka
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:15 PM | Show all posts
Travelo replied at 24-11-2022 01:02 PM
muka mcm si pelawak astro tu..yg jadi pengacara banyak tu..apa nama tah

shuk ke
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:17 PM | Show all posts
mcm mamat bangla, harap semua org cari mamat ni dan pukul kaw-kaw
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 02:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Travelo replied at 24-11-2022 01:02 PM
muka mcm si pelawak astro tu..yg jadi pengacara banyak tu..apa nama tah

Haah rupa mcm shuk versi gelap
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:03 PM | Show all posts
sukacactus replied at 24-11-2022 02:52 PM
Haah rupa mcm shuk versi gelap

yes syuk tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-11-2022 03:03 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:24 PM | Show all posts
hari ni je dh berapa berita budak kne cabul...adoila risau
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Travelo replied at 24-11-2022 01:01 PM
ingatkan video kena raba...

bkn video kena raba...budak la
Reply

Use magic Report

Post time 24-11-2022 03:47 PM | Show all posts
CCTV bersepah..lagi berani nak buat benda bukan2.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 08:34 AM GMT+8 , Processed in 0.128232 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list